Para & Ekonomi Faizsiz kredi bulabilir miyim acaba? Ve nerden bulabilirim? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öğrenci kredisi. Güncellemeler+1 yıl Tm teşekkür ederim... Anladım yokmuş hshshsjs 😅 Faizsiz kredi bulabilir miyim acaba? Ve nerden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence zor 1 0 Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Var 20.000 TL veriyorlar faizsiz nakit avans veriyorlar 1 5 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hangi kredi? Yorumla MurooZers +1 yıl Yapı kredi ve Akbank mesaj atmıştı bana Yorumla MurooZers +1 yıl 15 ocağa kadar ve 6 ay taksitle Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Öğrenci içinde geçerli mi acaba belki de kişiye özeldir Yorumla MurooZers +1 yıl Bilmiyorum valla onu Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 607 cevap paylaştı. abicim gelirin var mı bordrolu? Sana kim neden kredi versin? 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Bilmiyorum ki Google de yazıyordu verirler zannettim Yorumla orkob17 +1 yıl google her şeyi yazar Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hangi kredi yaz google ordan ihtiyac kredisini sec bankalar bazen yeni müşterilere özel kampanya yapıyor 6 ay sıfır faizli kredi diye 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl faizsiz kredi var ama 20k falan var ya 1 4 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Emin misiniz? Yorumla samedjackson +1 yıl evet bana cok mesaj geliyor bankalardan en son ing veriyordu galiba bana yapı kredi de veriyordu yeni gelenlere faizsiz kredi hangi kredim diye bir uygulama var onu indir orada sana uygun faiz oranli kredileri gorebilirsin Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hmm anladım bakicam umarim verirler teşekkürler Yorumla samedjackson +1 yıl rica ederim Yorumla
Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Faizssiz kredi bulamazssın 1 0 Yorumla
kendinealfa1 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl zor be güzelim borç verende karşılık ister hani anlarsın ya :) 1 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öğrenciye yenek vermiyorlar kredimi vericekler 1 0 Yorumla
SahinDoğan68 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben veriyim 1 3 Yorumla SahinDoğan68 +1 yıl Faizsiz diye bişey yok kimi banka faiz alır kiside faizsiz der işlem parası alır daha fazla ödersin sadec işlem deişir 😂😂 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Anladim teşekkür ederim Yorumla SahinDoğan68 +1 yıl Çokmu zordasın Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. tefeci :D 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hshshshs doğru 😅 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı. Imkansiz budevirde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence zor
Var 20.000 TL veriyorlar faizsiz nakit avans veriyorlar
Hangi kredi?
Yapı kredi ve Akbank mesaj atmıştı bana
15 ocağa kadar ve 6 ay taksitle
Öğrenci içinde geçerli mi acaba belki de kişiye özeldir
Bilmiyorum valla onu
abicim gelirin var mı bordrolu? Sana kim neden kredi versin?
Bilmiyorum ki Google de yazıyordu verirler zannettim
google her şeyi yazar
Hangi kredi yaz google ordan ihtiyac kredisini sec bankalar bazen yeni müşterilere özel kampanya yapıyor 6 ay sıfır faizli kredi diye
faizsiz kredi var ama 20k falan var ya
Emin misiniz?
evet bana cok mesaj geliyor bankalardan en son ing veriyordu galiba bana yapı kredi de veriyordu yeni gelenlere faizsiz kredi hangi kredim diye bir uygulama var onu indir orada sana uygun faiz oranli kredileri gorebilirsin
Hmm anladım bakicam umarim verirler teşekkürler
rica ederim
Faizssiz kredi bulamazssın
zor be güzelim borç verende karşılık ister hani anlarsın ya :)
Öyle bir kredi olamaz :D
Öğrenciye yenek vermiyorlar kredimi vericekler
Ben veriyim
Faizsiz diye bişey yok kimi banka faiz alır kiside faizsiz der işlem parası alır daha fazla ödersin sadec işlem deişir 😂😂
Anladim teşekkür ederim
Çokmu zordasın
tefeci :D
Hshshshs doğru 😅
Bulamazssin
Imkansiz budevirde
Benim bildiğim yok
Bulamazsın
:) o biraz zor
İhtiyacın varsa yardımcı olabilirim