Para & Ekonomi Yılbaşı sonrası zammı en çok hissettiğiniz ürün hangisi oldu? 1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sigaraya da zam geldiğine göre bu soruyu sorabilirim Doların artışı da ektedir Yılbaşı sonrası zammı en çok hissettiğiniz ürün hangisi oldu? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Her ürün oldu diyebilirim en çok da sigara 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 518 cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı kullanıyorum, daha hissetmedim ben djdj 1 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl valla hiç bişey almadım henüz ama yakında girecek şeyler var :( 1 0 Yorumla
blade063 Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. Vergiler 😂 1 0 Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Psikolog seans ücreti. 1 1 Yorumla ok35dk35 +1 yıl Geçen sene bu vakitlerde 900 TL'ydi, şu anda 2,000 TL olmuş; ama sağ olsunlar ben eski danışanları olduğum için ücreti bana özel 1,600 TL yaptılar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her ürün oldu diyebilirim en çok da sigara
Kayganlaştırıcı kullanıyorum, daha hissetmedim ben djdj
valla hiç bişey almadım henüz ama yakında girecek şeyler var :(
Vergiler 😂
Psikolog seans ücreti.
Geçen sene bu vakitlerde 900 TL'ydi, şu anda 2,000 TL olmuş; ama sağ olsunlar ben eski danışanları olduğum için ücreti bana özel 1,600 TL yaptılar.
Hedef 40