Para & Ekonomi Milli piyango size çıksa idi ilk ne yapardınız? damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ME: Ev , araba , alırdım geri kalanı ile ' de yatırım yapardım Milli piyango size çıksa idi ilk ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Garaj artı dubleks müstakil ev yapar, onlarca araba alırdım. Evlenirdim. Arabaların bazısıyla Türkiye ve Avrupa turuna çıkardım. Geriye kalanları geleceğim için banka hesabımda tutardım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. yatırım yapardım 1 0 Yorumla
teknisy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl biraz kendimi garantiye alır gerisini yeni yerler görmek için harcardım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Lojistik firması kurardım 1 0 Yorumla