Para & Ekonomi Biletten çıkan parayı ne zaman alabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çekilişten para çıktı ne zaman verirler Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar miktarı beni ilgilendirir Güncellemeler+1 yıl Sizde az degilsiniz ama demem manifest yapıyorum. Bende kalsın Biletten çıkan parayı ne zaman alabilirim? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 bin tl altı herhangi bir halk bankası'ndan. 10 bin tl üzeri ise halk bankası İstanbul levent şubesi diye biliyorum 1 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :) a a ne kadar çıktı. biz akrabayız kız seninle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıktı birşeyler Yorumla
Luckmen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl 100 liramı cıktı şimdi alırsın 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla Yorumla Luckmen72 +1 yıl Ne kadar çok kandırma be Yorumla Soran +1 yıl Ya çıktı birşeyler Yorumla Soran +1 yıl Nazar değer Yorumla Luckmen72 +1 yıl Çok şükür gözumuz yok Yorumla Luckmen72 +1 yıl Param çok var merak etme Yorumla Soran +1 yıl Knk nazara gelirim mazallah sakinmiyorum Yorumla Luckmen72 +1 yıl Bence sana hiç bir şey cıkmadı Yorumla Soran +1 yıl Allah çarpsın çıktı Yorumla Soran +1 yıl Knk manifest yeminim var annem babam bile bilmiyor vallaha. Alacağım direk altın yapacağım Yorumla Luckmen72 +1 yıl Ooooo abart sende Yorumla Soran +1 yıl Abartmıyorum Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 420 cevap paylaştı. sen bileti götürünce 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı. Bileti verdiğinde 0 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ne kadar çıktı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Çıktı işte birşeyler Yorumla ManyetikMUZ +1 yıl Miktara göre bayilerden veya milli piyango dairesinden hemen alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Tamam. Bugün sordum migros müdürüne şok oldu adam hdh Yorumla ManyetikMUZ +1 yıl Ne kadar ki? Yorumla ManyetikMUZ +1 yıl 500k üstü mu? Yorumla Soran +1 yıl Çok meraklısiniz Yorumla ManyetikMUZ +1 yıl Valla bu sene piyango almadım yalan dolan diye çevremde hiç adam akilli birsey tutturanda göremedim o yüzden merak ediyorum Yorumla ManyetikMUZ +1 yıl En fazla 150k olan ikramiyeleri veriyorlar gerisini ayarlıyorlar diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
10 bin tl altı herhangi bir halk bankası'ndan. 10 bin tl üzeri ise halk bankası İstanbul levent şubesi diye biliyorum
:) a a ne kadar çıktı. biz akrabayız kız seninle
Çıktı birşeyler
Hemen ertesi gün alabilirsin.
Bayiye git hemen verirler
100 liramı cıktı şimdi alırsın
Çok fazla
Ne kadar çok kandırma be
Ya çıktı birşeyler
Nazar değer
Çok şükür gözumuz yok
Param çok var merak etme
Knk nazara gelirim mazallah sakinmiyorum
Bence sana hiç bir şey cıkmadı
Allah çarpsın çıktı
Knk manifest yeminim var annem babam bile bilmiyor vallaha. Alacağım direk altın yapacağım
Ooooo abart sende
Abartmıyorum
Hemen gotur all 🙂
amorti mi
sen bileti götürünce
Bileti verdiğinde
kaç papel gıı
Ne kadar çıktı ki
Ne kadar çıktı
Çıktı işte birşeyler
Miktara göre bayilerden veya milli piyango dairesinden hemen alabilirsin
Tamam. Bugün sordum migros müdürüne şok oldu adam hdh
Ne kadar ki?
500k üstü mu?
Çok meraklısiniz
Valla bu sene piyango almadım yalan dolan diye çevremde hiç adam akilli birsey tutturanda göremedim o yüzden merak ediyorum
En fazla 150k olan ikramiyeleri veriyorlar gerisini ayarlıyorlar diye düşünüyorum