arkadaşlar uzun zamandır araaştırdığım bir şey ekonomi işte para borda trading özellikle başarı kalbi kanalından çok fayda gördüm adamm tradin kitabı satıyo hem grafiklerle gösteriyo hemde öğretiyo yani şöyle kıyaslma yapalım bu fikir aslında akademik başarısı olanla ekonomi ikstisat bilgisi olan kişinin kıyaslması yani çoğu kişi güzel ünivwerisye gitmek iin çalışırken sen trading öğrenip yüksek kazançlar kaznaıyosun diğer insanlar meslek buluyolar para kazanyıolar sen ise para ekonomi borsa işleriyle uğraştığın için paarayi biliyosun ve parayı para kazanark öğreniyosun yani sadece ekonomik bilgin yüksekse ne mutlu sana gerek milyoner bile olabilirsin sadece tradere çalış çünkü anladığında artık zengin olduğunu özgür oldğunu fark ediceksin
not kimse cevap vermediği için tekrar sordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekonomik bilgi ile Borsa da kazanmak farklı şeyler aslında.
Her ne kadar siz aynı şey gibi görseniz de ekonomik bilgi ekonominin kendi dengelerini analiz ederken borsa bu ekonominin içindeki bir pazarın içinde bulunan ürünlerden oluşuyor.
Yani ekonomi bilgisi olan biri olayı pazar ile sınırlandırmaz genele bakar pazarın toplu halde nasıl etkileneceğini hesaplar.
Pazarın içindeki ürünlerin fiyatlarının düşüp yükselmesi ise o ürünün özelinde incelenmesi gereken bir konudur.
Örneğin şu an türkiyede politika faizi yükseliyor daha önümüzdeki dönemlerde en az 2 belkide 3 dönem daha politika faizi artırıma gitmek zorunda ki enflasyonun üstüne çıksın.
Faiz artıkça borsadaki insanlar borsadan kaçar faize yönelir çünkü borsa risklidir faiz ise risksiz kazançtır.
İşte ekonomi bilen bunu yorumlar.
Sen istediğin kadar borsadan anla istediğin kadar analiz yap bu ekonomik bilgi seni çökertir.
yaralı paylaşım olmuş eline sağlık
Teşekkürler
Soruya tam bir cevap veremem. Ancak borsayı bilen çok büyük paralar kazanabilir. Bu sayede ev, araba, mal mülk kazanan çok insan var gördüğüm.
sonunda beni anlayan biri çok teşekkür ederim
Türkçe'den iğrendim sayende düzelt şunu
çoksalak ve konuyu başka yönlere yönlerdiğin için dikkat sorunun var ben avusturyadayım turkcam çok iyi değil unutttum bazı küçük yerleri ben sana soru sordum sence cevap ver bu çok etkili güzel bilgili paylaşım anlıyosan ben bunları yaptım aylık 50 keurodan fazla kazanıyoru sen anca türkçe de
Senden daha fazla kazanıyorum desem😂
fitnessle uğraşıyosan kazanbilirisn sıkıntı değil ama ben patrayla nasıl yatrım yapılıp katnalcağını biliyorum sen yapabilirmisn ben 1k euroyu 10k bile yaparımm sen harcıypsundur bizimde işletmelerimiz var tabi hepsine ayrı yatırım yapıyoruz
Tamam ben kimseyle sidik yarıştırmak için yazmadım başarılar sana