Çalışmıyorsa ya da sizden daha az kazanıyorsa öder misiniz?
İmkanım varsa her zaman öderim
Sadece zor durumdaysa öderim
Ödemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar ödemek zorunda değil lakin erkeğe yakışır ödemek lakin tabii kimse kimseyi kullanmamalı. Erkeğin eril özelliğine yakışır bu ince ayrıntıları farketmek, bir erkeğe yakışmaz kendi faturalarını kadına ödetmek, tabii ki hayat müşterektir lakin erkek eril özelliğini kadın da dişil özelliğini kaybetmemeli
Peki zor durumdaysa oder misin
Elbette, öderim.
Nişanlım olsa:
Nişanlımın faturası yoktur nişanlısı vardır 😄.
fatura ödemek çok tuhaf bir tabir. İki ruh bir ruhta birleşip hayatı paylaşıyor… fatura erkeğin faturasıdır
Peki sevgiliyken?
Farketmez evliyken sözlükten sevgiliyken
Yürekle seviyorsan böyledir…
Sen sek erkeksin yaa..
Erkek sahiplenici olur ki bu sahip çıkmak onun sorumluluğunu almak
Herkesten herkesten korumak
Maddi manevi herşeyine talip olur…
Faturasını bugün ödemek istemeyen yarın sorumlulukların da zorlanır …
Bugun bir tane erkek (sözde)
Erkegin evliyken bile calismak zorunda olmadigini savundu. Bir de ben aksini soyleyince kezban oldum😀
Gercekten ne gunlere kaldik.
Senin gibi erkek oldugunu hatirlayanlari gorunce insanliga dair umudum yeseriyor. Umarim gonlune gore biriyle evlenirsin.
Çok zarifsin teşekkür ederim. Bence sen kadın olmayı prenses olmayı seçtiğin için sen de çok değerlisin.
Bence seninle evlenecek kişi çok şanslı. Dişi olmak önemli.
Çiçek güzel kokar
Ağaç sert olur gölgesi geniş olur
Çiçek kabuklu olsa bence çok iyi olmuyor … kavramlar roller karışmamalı …
Çok teşekkür ederim prens 🔮😇
Bir erkeğin yatakta ki enerjisi gibi kadar … çalışma enerjisi de yüksek olmalı…
Düşünsene çocuklarına eşine ekmek getirmek zaten erkeğin tarifi … gerekirse ormana gidip avlanmak …
Bu temel bir durum.
Enerjisi yüksek olanında kabarık oluyor hem özgüveni hem cüzdanı … çalışan paslanmaz çalışana hakkını alır
Birine söz veriyorsun… o kız kim? O Ailenin en değerlisi … kızlar Ailelerin prensesidir!
En değerli hazineyi istiyorsun Babasından.
Kız babası olmak niye zor? En değerli şeyi sakınıyor babalar içgüdüsel olarak değerli !
Yani söz veriyorsun, emaneti alıyorsun, ona sahip çıkacağını söylüyorsun, maddi manevi hem ruhunu hem bedenini mutlu edeceğini söylüyorsun,
Sonsuza kadar baş tacı edeceğini söylüyor söz verip alıyorsun kızı!
Öyle alıyorsun kendi sözün de yetmiyor ailenle gidiyorsun istemeye o da yetmiyor düğüne herkes geliyor …
Eh sözünü tutacaksın Erkeksen… basit sözünün eri olacaksın…
O çalışmam diyen çocuk kendisine anne bakıyor o keyif yapıp Playstation oynasın kadınlar artık kariyere odaklı ona baksın… dadılık annnelik istiyor ki artık ilişkiler böyle … erkekler çok yavaş büyüyor sorumluluk almadığı için kadınlarda anne iç güdüsünü aşk sanıyor… anneler elbette erkek bebeklerine aşıktır bir ömür geçer ama o aşk o aşk değil..
Erkek kadın ilişkisi bambaşka…
Ben çok teşekkür ederim Prenses ☺️
Cevap
15Cevap
İmkanım varsa her zaman öderim evet. nişanlıma para vermeyeceğim de kime vereceğim.. onun için yaşarım zaten
İhtiyacı varsa öderim, ne kadar olduğunun önemi yok
Nişanlım olacak noktaya gelecek kadar onu çok sevmişim ki hiç sorgulamadan öderim.
boş ver ödeme evlenmeden asla herkesin sorumluluğu kendisine. Şimdiden öyle alışırsa ilerde evlilikte hepten sünepe olur başına
Kadın için ödenir ama kızların ödemesini tavsiye etmem genelde erkekler bu konuda kullanmayı seviyor
Hayır nişanlımdan fatura parası isteyip idda oynarım
Elbette öderim lafı bile geçemez
Benden az kazaniyorsa aç geziyordur ayrilirim.
Erkeğin görevidir öderiz
Tabiki öderim
Ödedim tabiki
her daim ödenir erkeğin görevi bu
Oderiz
Neden olmasın.
öderim
Seninkileri öderim
Neden? Tanimiyorsun bile?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?