Sanal sevgilimle buluşacağız ama aramızda maddi fark var, ne yapacağım?

Selam arkadaşlar 2 aydır sanaldan bir sevgilim var ama tüm günümüz birlikte geçiyor ve onu gerçekten çok seviyorum, ailelerimize bile birbirimizden bahsettik ve 1-2 ay sonra buluşmayı planlıyoruz. Aramızdaki mesafe zaten çok az. Ama bir sorun var. Bugün görüntülü konuşurken bana evini falan gösterdi, hani böyle dizilerde ev olur ya çok lüks olur, ulan bende bir gün böyle bi evde yaşar mıyım falan dersiniz. Heh işte onun evi tıpkı öyle. İstediği kadar harcama yapabiliyor istediği yere gidip geliyor ama ben apartman dairesinde oturuyorum ve kendime ait odam bile yok. Neticede gerçekte nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Çok şükür kendime yetecek kadar param var ama yine de bi garipsedim. Sizce bu bir sorun yaratır mı? İleride işler ciddiye binerse maddiyat konusundan dolayı aramız bozulur diye çok sıkıntı düştü içime. Arada sırada benden habersiz ibanıma para falan atıyor geri atarsan bozuşuruz diyor ama ben kendimi o böyle yapınca mahçup ve ''fakir'' gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım veya yapmam gereken bir şey var mı?

Sanal sevgilimle buluşacağız ama aramızda maddi fark var, ne yapacağım?