Kira gıda fatura vb Total ,? , Hesaplıyorum bir aylık tek kişinin en az 35 bin...
Anlik ne kadar paranız var nakit Kart Total?
Kira gıda fatura vb Total ,? , Hesaplıyorum bir aylık tek kişinin en az 35 bin...

Çok fakirim lnn☹️
Altın, hisse senedi, fon, kripto, arsa gibi yatırımlarım var fakat totalini inan ki bilmiyorum. Türkiye'de bir arabam ve boş bekleyen eşyalı bir evim var. Viyana'da bir arabam var ve kiradayım. Nakit bulundurmayı pek sevmiyorum cüzdanımda maksimum 200-300 € olur. Genelde kart kullanırım. Kart limitim 65.000€ civarı ama kullanılabilir limit 29.000€
Türkiye'de nerde boş esyali dairen var
Ankara Eryaman
Bi fakir sen değilsin bizde fakiriz 😂
Nasıl bulcaz bu parayı kanka 😂
Geldiği gibi gidiyor
Napalim :))
Offf sacmalamaaaaa kankaaa😂
Cevap
15Cevap
Nakit değil ama ortalama 750 bini bulur.
param yok
Bn nakit çok tutmam yatırım yapıyorm birde ticaretle uğraşıyorz para hele böyle bir ülkede nakitede kalmaz biseyler de tutmak daha iyi
Nakit 1650 tl cüzdanımda var. 7 bin Akbank kartında, 2 bin küsür da ziraatta falan var
Aylık masrafım (faturalar yemek vs ev ihtiyaçlarını ful babam ödüyor) 15bin kazanıp hepsini yiyorum dkdjd
Sanslisin kız kira derdin fatura derdin yok
ayda 35 falan gidiyor...
birikim var bişiler...
Aynen tek kişinin masrafı 30 40
1 milyonluk arabam var kendi üstüme 500 binlik motorum var 1 90 boyum çok aşırı yakışıklı tipim var bide😅
Yetersiz bakiyee
Çalışmıyorum hiç param yok hahahah
Nakit 4000
Kart:200bin
Kart:180bin
6 bin TL nakit 3 tane limitsiz kredi kartı
Nakit 700 tl var sanırım
Banka hesaplarına bakmam lazım.
Hayırlı isleeer Allah daha çok versin :))
TL de pek para tutmam. Genelde taşınmaz döviz hisse senedi ve altındadır. 27 bin günlük bonoda para var cebimde de 730 lira başka param yok 😅
5 bin
Kartta 5 bin var nakit 200 lira var öğrenciyim şimdilik kira derdim yok aylık masrafımı söylemek istemiyorum teşekkürler 😂
Merak ettim cidden 😂 , zaten bizi biteren kira olduuu
Tasarruflu insanım😂😂
Nasıl yapıyorsun kız tasarrufu benim aldığım. gibi bitiyor param :(
çok var
Yoktur
Nakitim yok
Köprü altını sel almış işsizim bu aralar
Bilmem
Yeter
65 tl
Nakit mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?