Ekonomik kriz insan psikolojisini de etkilemedi mi?
Millet aç bayraktar üretildiği kadar bunlara da çözüm bulunsaydı ne olurdu sanki ben yine simit çayla karın doyuruyorum da bulamayan ne yapsın?
Ekonomik kriz insan psikolojisini de etkilemedi mi?
Millet aç bayraktar üretildiği kadar bunlara da çözüm bulunsaydı ne olurdu sanki ben yine simit çayla karın doyuruyorum da bulamayan ne yapsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muzdarip ama bu memlekette ekonomik krizi insanlar sadece yaşıyor. Bunun dışında ekonomik kriz ile ilgili bir fikirleri yok.
Halk cahilse fikri olur mu? Sadece güdülür.
Halkın ki cahillik değil bile bile bunu istiyorlar
E dediğin gibiyse kanıbozuk haindir o zaman.
Ondan değil insanlar uyutuluyor din ile milliyetçilik ile sonra istediklerini yapıyorlar
E bunu yapan zaten din ve vatan taciri değil midir? Ki bunu yapan vatan haini değil midir?
Yapan öyle ama oy veren halk kandırılan bilinçsiz kesim bazen bile bile kaniyorlar
Evet haklısın. Yemiye yemiye beyinleride çürüdü artık akıl edemiyorlar. Zengin olsam bazı kesime özellikle et dağıtacam makarna yemekten hamurlaştı beyinleri
Mübarek günde bir de mübarek insansın🙏. Gel sana sarılayım.
♡♡
Bence muzdarip değil gibi insanlar gayet memnun gözüküyor. Avmler dolu, lüks kafelerde gençler takılıyor. Bilemedim.
Para bulamıyorlar da para mı s*çıyor bu * bilemedim. Hangi deliklerine para sokuyorlar? Kardeş sen biliyorsundur ya sen söyle bak
Ben ne bilecem yahu, çözemedim kim bunlar?🤦
Bu g*toşlar Avrupa da böyle yaşayabileceklerini mi sanıyorlar. Gurbetçilerin bir kısmını özellikle de tabiri caizse şark kurnazı tipleri aslında sokmayacaksın.
Hepsinin gurbetçi olduğunu sanmıyorum. Millette sağlam para var, ben sana diyim. Sıfır arabalar yok satıyor.