20 yaşında biri nasıl maddi yardım alır?

20 yaşında fotoğrafçı/kameramanım (kızım). Deprem bölgesinde yaşıyorum, yaşadığım ev kira, babamla annem boşandı 3 senedir babamın ne yaptığını bilmiyorum ve bi yardımı yok. Annem yaşadığımız şehrin köyünde yaşıyor sırf köy hayatını istediği için ben de 19 yaşındaki kız kardeşimle merkezinde bi evde. Deprem bölgesi olduğu için iş olanağı yok denecek kadar az o yüzden bulamıyorum bulsam bile bir gün yol parasını ödeyecek param yok. Okumak istiyorum kitap alamıyorum, evimde çalışmak için internet yok, yiyeceğimiz tükeniyor. Kalbimde sorun var, dişimde sorun var deli gibi ağrıyor ama hastaneye gittiğimde babandan çıkmış görünüyorsun sgk'an yok muayene tedavi vs. ücretli diyorlar. Yardım isteyecek akrabam yok, arkadaşım yok. Annene de bir şey diyemiyorum üzülmesin diye çünkü söylesem yardım edemeyecek. Devlet yardımı almak istiyorum nerden alacağımı bilmiyorum ya da veriyorlar mı bilmiyorum ya da ne yapmalıyım bilmiyorum fikir yardımı istiyorum. Doğru platforma mı sordum soruyu bilmiyorum ama eğer bu konuda fikir alabileceğim başka bir yer varsa söylerseniz sevinirim.

20 yaşında biri nasıl maddi yardım alır?