Uçup gidiyor her ay. Neye yatırım yapsam? Altın mi alsam?
Bankadan almak istemiyorum altın hesabı falan. Bankalara güvenmiyorum nedense
Uçup gidiyor her ay. Neye yatırım yapsam? Altın mi alsam?
Bankadan almak istemiyorum altın hesabı falan. Bankalara güvenmiyorum nedense
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne kadar bilmiyorum ama örneğin 1 milyon lirayı faize koysan aylık minimum 35 bin lira getirisi var.
Şahsen bu daha mantıklı bence
1 milyon lirayı neden bankaya kullan diye versin ki bir insan bir milyon lirayla en canım insan bile ayda 50 bin TL kazanıp atabilir köşeye
Dükkan açarsın şu bu vs. Diyorsan onları bende biliyorum bu dediğim yöntem en zahmetsiz olanı anlıyor musun? Hiçbir masrafın giderin yok yani. Getirisi de şu piyasaya göre bence gayet iyi havadan geliyor.
Enflasyon falan düşüyor sanıyor millet seçim olduğundan haberi yok herhalde kimsenin. Seçimden sonra gör sen 1 milyon liraya aldığın araba ne olcak sen o parayı bankaya verince en az 1 sene geri alamazsın ve karşına çıkan fırsatları degerlendiremezsin
Enflasyon düşmüyor zaten ülkenin hangi durum içine girdiğini maalesef görüyorum. Fakat şu an bi risk alıp bi dükkan veya küçük bir iş kurmak bence daha riskli.. fakat güzel bi anlaşma ile herhangi bir bankadan yılbaşı sonrasında bence minimum 40 bin olur.
Almak artı olarak da düzenli bir işin varsa ordanda en düşük 20 gelse şu ortamda 60 bin güzel para.
Haklısın o konuda çok bilgisi yoksa bir insanın yapılabilir o iş
Şahsen bizde kuzenim ile birşeyler düşünüyoruz ama elimizde olandan da olma korkusu var.. ne olacağımız belli değil ki. Pat diye Allah korusun bir pandemi daha patlasa cuk diye oturur icimize :D.
Benim bi arkadaşım 250 bin lirayla çiğköfte işine girdi 6-7 oldu şu anda prens gibi bir hayat yaşıyor akıllı şekilde risk almak gerek bence
Yastık altı yüklü para ve altın tutmak akıl işi değil. Bunun hırsızı var, depremi var... Bankada oldukça her şekilde alırsın onu.
Bilmiyorum
Döviz altın ne biriktirmeye karar verirsen bankada biriktir. Kafan rahat olur.
Nasıl accam hesap bide hangi banka önerirsin
Altın al
Dövizde olur
Tl dışı herşeyin bi değeri var al işte
Altın al koy köşeye kafan rahat olsun borsa falan uğraşma
Yok anlamıyorum zaten
Fiziki gram altın öneririm
Banka dicen sandım orada da oluyor ya fiziki
Bankalarda fiziki yok ya..
Hangisinde var?
Bankalarda bildigim kadari ile sanal altın var ve makas çok açık
Asla kşmseden tavsiye alma. Öğren araştır öyle yap