Güzel kitedi
Hayir kitmedi hiç
Hesabi ben kitlerim hep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arkadaşlık ilişkilerimde paranın lafının olmamasına dikkat ederim. Herkes kendi hesabını öder kalkar. Tabii benim hesabımı karşılarsa çok hoşuma gider sevgi dolu gözlerle bakarım :3
Evet ama oyle degil mesela onun parasi olmadi ben ona aldim benim olmadi o bana aldi belki 1 ay bana yemek almisdir o arkadasim canim benim sonra ben onu yemek yemeye goturdum yeri gekdi ikimizdede yokdu 1 2 manatimizi birlesdiril yemek alip ikiye bölerek yedikk.
Karşılıklı alırız en güzeli bence ne kadar olduğuna bakmadan bir sefer ben ödüyosam diger sefer o öder bazen herkes kendi yediğini öder paranın lafının yapılmasını pek sevmem arkadaşlarımda yapmaz zaten
O işler hep ben de oldu, kullandılar beni, yedikleri içtikleri helal olsun lakin asla ve kat'a hakkımı helal etmeyeceğim bazılarına, zinhar.
:D cok güldüm ya hay sen cok yasa emi :D
Teşekkür ederim 🌺
Cevap
13Cevap
ben kendim öderim her zaman.. yani ısmarlarız birbirimize kuzenlerimle para lafı yapmadım hiç
Arkadaşlarımla para muhabbeti dönmüyor. Kimde ne varsa ortaya koyar. Kitlemek ise söz konusu dahi değil.
Hayır hiç hesabı üzerime yıkan bir arkadaşım olmadı..
Benim. masamda benden baska kimsenin hesap ödeme şansi yoktur.
Hayır hiç bir arkadaşım kitlemedi kitlemez de
Öyle arkadaşlarım yok kendim istersem öderim
Hayır genelde ısrarla ödemek isterler bunu kendime yediremem izin vermem
Olduysa da fark etmedim genelde kavga ediyoruz 😅😅
Bizim öyle şeylerimiz olmaz ya ben öderim ya o öder dert etmeyiz
Soruyu görünce istemsizce gülümsedim. Şöyle ki, yakın arkadaşlarımla bizim paramız ortaktır. Tabiri yerindeyse bazen ben kitlerim, bazen onlar. Ve en sonkinde de ben güzel kitlemişim haha. 😂
bir şey söylemesine gerek yok o an cüzdana pek uzanır hali yoksa bir durum olduğunu anlayıp öderim
Hayır öyle olmadı bazen ben öderim bazen o
Hayır ödetmedi...
İki kişi 1200 ödedim en son
Arkadaşlarla bunun muhabbetini yapmayız
Hayır genelde hep kavga olur hesap üzerine
Genelde kim ödeyecek yarışına gireriz.
Henüz olmadı çok şükür.
Hayır hiç kitlemedi
Hiç çekinmez hep ödetir
Hayır
Hep ben öderim evet))
Hayır