Vekalet vermem gerekir mi bunun için? şu an başka avukatım var daha önceden vekalet verdiğim ama ona soramsyacagim bir konu ( amcam kendisi çünkü ) yoksa vekalet vermeden de benim sistemime girip e devlet vs den işlem yapıp bana yardımcı olabilir mi? Birde 1 saatcik danışma ücreti ne kadar? 2 farklı konuda danışacağım iki konu toplam Max 1 saat sürer. Birde mesela atıyorum boşanacagim boşanma avukatına gitmem daha faydalı sanırım ya hani benim bahsettiğim 2 konu birbirinden farklı her avukat her konudan anlar mı? 2 konuda önemli çünkü benim için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
AVUKATLIK ASGARİ ÜCRET TARİFESİ YENİDEN BELİRLENDİ21.09.2023
Avukatlara büroda sözlü danışma ücreti ilk 1 saat için 2 bin 300 TL, sonraki her 1 saat için bin 300 TL, çağrı üzerine gidilen yerde 1 saate kadar sözlü danışma ücreti ise 4 bin 800 TL oldu
DAVA VE TAKİPLERİN DIŞINDAKİ HUKUKİ YARDIMLARDA ÖDENECEK ÜCRET
Büroda sözlü danışma – ilk 1 saate kadar 2.300 TL
İlk derecede 16.500 TL
İstinaf yolu ile 10.200 TL
16. İstinaf yolu ile duruşmalı 20.400 TL
Avukat mısınız? diğer detaylarıda cevaplar mısınız lütfen?
Net bilgiyı kısmi açık tek paragraflık soru ile www.hukuki.net sitesinde alman mumkun. Kurucusu da uyeleri de avukatlardan oluşuyor ve kentten kente konudan konuya da ucret degisecektir
1 saat danışacağım konuyu oraya yazsam ücretsiz cevaplar mi yani anlamadım
Konunu ozetle ve tek paragraf max 15 satır yap ve gonder ilgilenen avukatlar kentine gore cevap verecek ya da sunu yap diyecektir, konu gelişirse de sana da yakınsa ofisini gosterir sen de gidersin ucetini de ogrenerek
Ben bulunduğum ildeki bir avukata gitmeyi düşünüyorum? Yani şu an bir yskinim yanındayım misafirim hiç bilmiyorum Google yorumu falan oluyor mu avukat seçmek için o tarz bir şey var mı
Konuya ozel google yeterli cevap veremez bu siteyi dene sonra da avukata giderek gorus
Google onu soracağım demedim ki mesela şu an ben İstanbul dayım , İstanbul hiç hilmi6google yazıp avukatlar baksam orada yorum olur mu yani bana cidden yardımcı olacak iyi bir avukat bulmak için avukat seçmek için
Sitedeb bransa odaklı avukatlar sana cevap verecek ve yol gosterecektir. Cevap kısaca burası gibi genele atılır devam ozelde olur ama uzatırsan okunmaz karar verirsin ancak dip kose herseyin cevabı sitede verilmez kişisel veri kanunu sınırlarına uyulacaktır
2700 falan danışma ücreti de çoğu avukat almıyor bence
Nasıl almiyor anlamadim
Bazısı almıyor yani danışma ücreti hele yeni mezun falansa ama konuya göre değişir
Evet daha önce yeni mezuns gitmiştim ne kadar verirsen demisti bende 100 vermiştim 😂🙈çünkü konuda yardımcı olamadı tam tersine batıracakti mevzuyu amcama danıştım mecbur sonra max 30 dk görüştüm 100 vermiştim iyi bence
Kaç yıl önce 100 tl de biraz hakaret gibi olmuş aşkım ya hahaha
Ne biliyim bilmiyordum ki o zaman ben , baya oldu o zaman 500 1000 dir belki danışma ücreti , bence hakaret değil çünkü yardımcı olamadı ve uyguna yardımcı olurum demişti en başından ne yapıyım
Param yoktu hem , baştan dese mesela 500 danışma ücreti bende ona göre hiç gorusmezd8m. Çünkü amcam hallediyor hep ücretsiz ben danışma ücreti olduğunu bile bilmiyordum o avukatla görüşüne kadar
Avukatlardan hiç haz etmiyorum ya :(
Bilmiyorum madem uzmanlık alanin değil bilgin yok niye beni ofisine çağırıyorsun önce telde konuşmuştuk gel hallederiz dedi gittim şok danistigim konuda bu avukat x yapalım dedi. amcama gittiğimde amcam xyz yapmak lazım dedi düşün yani çok alakasız 😑
Deneyim kazanmak istemiş 🤣
Eski sevgilim avukat bu arada İstanbul’da istersen isim konum vereyim
Aynen öyle benim hayatımı mahvedemez bilmiyorsa bilmiyorum bu konuyu demeli ,100 ₺ yetti o yüzden ses çıkarmadı zaten
Yenisi ne iş yapıyor😂
Yenisi yok ya hahahah yeni ayrıldık
Avukatlığıni yaptı mı hiç ya da ne biliyim birşeyler danistin mi? Yaşı kaç 😂
31 yaşında 6 yıllık avukat. İyi bir avukat kendisi mesleki eğitimler de veriyor
Hm iyiymiş şanslı kızsın 😊😂
Mesleki eğitim vermek?
Ayrıldık ya, yani alanında uzman olduğu konuda diğer meslektaşlarına eğitim veriyordu.
Hm anladım
3800tl
Her avukat mı? Avukat mısınız diğer detaylarıda cevaplar mısınız