Mesleğim hemşirelik seçtiğim hastaneye göre maaşım ve yoğunluk derecem farklı oluyor. seçenekler ankette
30 bin liraya sakin bir iş
35.000 liraya yoğun bir iş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesleğim hemşirelik seçtiğim hastaneye göre maaşım ve yoğunluk derecem farklı oluyor. seçenekler ankette
5 bin TL için yoğun bir iş tercih edilmez sakın bir iş olsun 30 olsun 👍tecrübe kazanınca zaten yoğunluğa alışırsın o zaman daha iyi maaş istersin.
Bana göre 30bin e sakin bir iş daha mantıklı geliyor. En azından bu sakinliği iş hayatının dışında kalan zaman diliminde değerlendirme imkanı sağlayacak bir dönem olrak görebilirsiniz
Cevap
30Cevap
35 bine yoğun iş
Daha sakin bir işi tercih ederim kesinlikle. Ki sakin dediğimiz iş de o kadar sakin değil aslında. Hemşirelikten bahsediyoruz sonuçta, fazlasıyla aktif bir meslek, ne kadar sakin olabilir.
Zaten yeterince yorucu o yüzden daha fazla yoğun çalışma temposuna hiç gerek yok.
İnsanın sağlığı, kafasının biraz daha rahat olması, daha az yoruluyor olması her şeyden çok daha önemli. Ayrıca bakıldığında aradaki fark da değecek bir fark değil.
30 bin şu zamanda bence iyi para ye gez eğlen bir kere geliyosun hayata sağlık zaten zor bir sektör bir de yogun işi seçip kendini daha fazla yormana gerek yok ha parası yoguna göre çok az olsa yogun olanı seç mecbur derdim ama başta da dediğim gibi 30 yeterli bir miktar
5.000,00 TL için bir yerimi yırtamam. Kusura bakmasın kimse.
Ben çok hareketli bir iş hayatı sevmiyorum. İnsan psikolojisi için çok yıpratıcı olduğunu düşünüyorum. O yüzden her zaman sakin işten yanayım.
Tecrüben yoksa ençok nerde tecrübe edineceksen orayı seç. İlk yıllarında her şeyi öğren ki ilerde sorun yaşama
İs yerinde sakin olucaksin kafan rahat olucak
35 bine yoğun tempo zaten asgari ucrete motor takiyoruz
Beş bin için değmez valla birinin emrinin altında ol sorumlu olma benden demesi
her şey para değil iş az yorucu olsun parası az olsun
5000 lira için bence fazladan stres olmaya değmez
Kendin karar veremiyor musun bu kadar basit şeye
30'a sakın iş, 5 bincikten gözün çıkmasın sonuçta asgari ile geçinenler var, bu ne doyumsuzluk? 😅
5 bin ₺ için yoğun tempoya gerek yok ya, alırım 30 binimi yetmezsede ek gelir yaparım yattığım yerden mis
Üç kuruş eksik olsun sakin olsun
O paraya iş olsun yeter
30 bin sakin iş daha iyi bence
Kafa rahatlığı mühim
30 bine sakin iş
30 bin liraya sakin bir iş
5 bin icin yorma bizi
Sakin iş daha iyi bence
5 bin için kendini heba etmeye değmez.
Aradaki fark az. Sakin iş.
Sakin 5 bine gore degmez
30 sakin bana daha mantıklı geldi…