AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İzlenme olunca
YouTube da 1000 aboneyi ve 4000 dk izlenme sınırını geçmen gerek. Tiktokta bilmiyorum hiç işim olmaz.
Peki ayarlardan bir şeyi açmam lazım mı,? Para alabilmek için ya da ilk başta mı açmam lazım ya da 1000 aboneli 4000 dakika izlenme sınırını geçtim sonradan Bu ücret almak için bazı yerleri açsam da olur mu var mı böyle bir muhabbet
Yani genelde zaten eğer çocuk kanalı olarak kanal açmazsan bu kriterlere uyunca yt sana maille bunu bildiriyo.
Sadece çocuk kanallarında para kazanma olayı olmuyo diye biliyorum.
Ben Bursa gümüş altın bu konularda konuşabilirim kanalda.
Yemek falan yapabilirim yemek tarifleri.
Gezip gördüm yerleri videolarını çekip bir bütün oluşturabilirim bunların hepsini bir arada yapabilirim ve çok olmasa da bir kitleye ulaşabileceğimi düşünüyorum.
Mesela bisiklet alacağım kask tepesinde kamera gezeceğim insanlar izler aradı komik laf bitti gitti.
Sadece bu yolla kısa sürede 1000 kişinin üstüne çıkarım.
İnsanlar borsadan konuşmaları da seviyor takip ediyor oradan da belli bir seviye üstüne çıkıyorum bin kişi falan
Aklımda böyle plan proje var yani.
Ne diyim dışardan bazı şeyler kolay gibi duruyo, aman ya nolcak basit filan diyebilirsin ama bakalım uzaktan davulun sesi hoş gelir. Umarım hayalindeki gibi olur.
Bu tür şeyler mekan gibidir iyi mekancilik yapman gerekir. Belli bir kitle oluşturmak, hitap etmek. Bol sabır ve istikrar önemli çünkü ilk başladığında yt de karınca gibi oluyosun.
Bazı şeyleri yapmak kolay bazı şeyleri yapmak ise zor.
Şimdi kamera karşısında konuşmak zor bir iş. Sisteme oturtmak zordur işletmek değil.
Mesela benim zaten sadece şu bisiklet olayında bile basit iş takacaksın kamerayı kafanı gezeceksin başka hiçbir şey yok.
Bu kolay yapılabilecek bir şey.
Ama borsadan konuşmak için düzgün bir ortama ihtiyacım var düzgün bir kamera açısına ihtiyacım var O biraz zor ama imkansız değil �lk başlarda çekimler kötü olur ama sonra düzelir Ama bisikletle gezip çekmek kolay iş o basit
Yani işte insanları videona çekmen lazım en önemlisi de çektikten sonra videoda tutman önemli. Ben bir video çekmek için 1 saat, editi için 1 buçuk saat yüklemesi için yine 1-1 buçuk saat uğraşıyorum. Yani uzaktan bazı şeyler basit gibi gelir hep kulağa.
Bisiklete bin, kamerayı tak çek bu sadece işin görünen kısmı. Asıl kısmı işin edit ve kurgu kısmında.
Aslında bakarsın orası benim için daha kolay bir yer Çünkü o kısmı çok kolay bir şekilde aşabileceğim yollar var çevrem var
Yani bunlarla uğraşacak birileri varsa o zaman işin hafifler tabiki. Ama yaka mikrofonu işini de çözmen lazım. Ses kalitesi önemli baya.
Kamera ile bir bağlantı yapmam gerekecek onu arkadaşlarıma söylerim benim için yaparlar. Sistemi de zaten arkadaşlarıma kurdururum göster bakayım nasıl oluyor nasıl gidiyor kafama yattıktan sonra kendim yaparım
Bluetoothlu ya da kablolu kameralar var evet. Cözersin ya ilk başladığımda bende bişey bilmiyordum.
Mikrofonlar var*
Bluetooth en iyisi ya ya kamerayı alacaksın çevreyi bakın arkadaşlar bugün şu mahalledeyiz bakın arkadaşlar ormana geldim arada orada bir şey var woooww bakın neymiş gidelim bakalım falan.
Sabahları işe giderken işten dönerken bakın sabahın köründe işe gidiyorum sonra akşam gelirken işim bitti yorgunum falan filan böyle saçmasın s**** mevzular
Hahahaha evet çene suyu çorba işte.
Sürekli konuşacaksın işte. Mesela bir kavga mı gördün hemen uzaktan çekeceksin vah av arkadaşlar bakın kavga oluyor falan.
Atıyorum şehrin kültürel bir yerine gideceksin o arkadaşlar bakın burası çok güzel mutlaka gelmelisiniz insanı şöyle ferahlatıyor böyle ferahlatıyor
Bakalım öyle işte dene, bak duruma. Rakip çok sosyal medyalar baya hareketli artık.
Ben tik tok da başardım onu 😂
Eğer doğru ise parayı alacam 😂
Kaça abone olması lazım kaç beğeni lazım yani olay ne onu soruyorum kızım
1000 takipçi ve video izlenme rekorları kırması şarttır