- Bitcoin yükseliyor dediler bende tahmini ve kazan kisimindan spot bitcoin aldım 12.38 den şu an 12.47 ye çıktı çok mutlu oldum devamlı düşüş artış olacak tabiki bir ay sonunda ne kadar olur ben para ekleyip durucam çünkü buraya

Neye göre çıkıp ineceğine dair bir yorumun var mı? Almışsın mesela neye göre aldın. Ya da para ekleyeceğim diyorsun neye göre ekleyeceksin. Kripto para piyasasının altının boş olduğunu düşünüyorum. Arz talebe göre inip çıkann bir piyasada asla ne olacağı belli olmaz. Kaldı ki süreklo aktif bir piyasa takip edemedigin zamanda ne olacak.
Cevap
5Cevap
Ben 7 yıldır bitcoinin içerisindeyim. defalarca dip tepeler gördüm.. kaybede kaybede kazanmayı öğrendim. Şükür şu an iyi. Öngörüm şu an yükseliş piyasasındayız.
Bitcoin dibi görecek yakında
Herkes farklı farklı şeyler oluşturuyor dibi vurursada tekrar çıkar. Hiç sıkıntı yok ya da çıktığı zaman satarim
Rüyanda görürsün 🤣🤣🤣
Daha yeni başladık vassal
@SugarBigboy187 hey dostum benim Rize of kingdonsta 10 milyon savaş puanım var bu adama laf edemezsin :D
@sugarbigboy187 Saf ejderha borsacilik okudum benden mi daha iyi bileceksin düşecek izle görürsün BTC nin b sini bilmez gelir burada laf yapr
Boş konuşuyorsun 🤣 bitcoinde zerre analdigimi düşünmüyorum🤣🤣
Laf etmiyorum 1 sene 1 .5 sene içinde Biga'da görüşürüz:))
@SugarBigboy187 1 sene sürmez 6 ayda batarsiniz görüşmek üzere :)
5 senedir kardayim nasıl baticam acaba 🤣🤣 bsiey söylerken bombalam bakıp bilip bilmeden🤣🤣😀
Anı düşüs ya da yükseliş olabilir
Hahahha 44 bindeyiz ama dikkat et
Alt COİN alsana daha iyidi sanki
HHahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?