Sevgilim beni sömürüyor mu seviyor mu?

İlişki gurmeleri ve mantıklı insanlar cevap versin 🙏 2 senelik bir ilişkimiz var ben Bir kadınım, ilişkimizin başlarında öğrenciydim ve o ara sıra işe girip çıksa da hesabı hep ben ödedim. Başlarda hiç canımı sıkmıyordu bu durum ama bana ayda yılda bir belki de benim zorlamanla hediye alıyordu ben de maddi manevi ne varsa önüne döktüm. Evlilik teklifini bile benim laflarimla yaptı gümüş bir yüzük taktı bir şey demedim. Daha sonra ben kendi işimi kurdum aylık 20-30 bib arası bir kazancım var geçen ay çıkartıp 10 bin lira verdim, borçlarini ben ödüyorum anlayacağınız, tüm gezme yeme içme paramızı da ben ödüyorum. Artık kendi borçlarımı ucu ucuna yetiştirmeye başladım hatta babamdan para alıyorum ara ara bu durum canımı çok sıkmaya başladı, vidan azabı da çekiyorum ama yetti artık çok sinirim bozuluyor. Bunu ona söylesem benden para almaz ama depresyona girer ve ben ödemeyeceğim taktirde dışarıda vakit de geciremeyiz ne yapsam bilmiyodum lutfen yardım. Bı de türk kızları para yer derler tamamiyen yalan, birçok kız arkadaşım benim durumumu yaşamış şaka gibi ya

Sevgilim beni sömürüyor mu seviyor mu?