AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
faiz olarak bakıyorsan enpara hep daha yüksek faiz verir internet bankacılıgı oldugu için
Müslümansan Ahiret Bank kardeşim.
Allah’a ve peygambere savaş açmak faiz yeme hayrını göremezsin.
Tamam
Öyle diyorsunda abicim inan çalışıyorum öğrenciyim para benim değil annemin onun yaşayabileceği alana sahip olması gerekir enflasyon var. Çalışıp helal paramdan da katacağım öğrenciliğimi yaktım haram helaldan. Helal kazanıp koyacağım üstüne ama şu devirde para sadece değerini koruyor allah biliyor ya kulna boyun eğeceğime faiizni alırım açta açıkta olanada veririm ailemde bilsin kıymetini yaşlılar ben daha gencim onların iyi olması gerek maa meslek sahibi bile olamadım bunları düşünüyorum ben ne yapayım? Çatım çatlıyor eve su akıyor dileneyim mi hem çalışıyorum hem derslere bakmaya çalışıyorum evde herkes çalışıyor yetmiyor bir yerden alıp veriyorlar benim yediğim mi günah gerçekten. O zamanın vaktine göre ve yolsuz olmadıktan sonra vebalinin ağır olacağını düşünmüyorum insallah
Allah yolunu bahtını açsın seni faiz yemekten alıkoysun güzel kardeşim.
İnşaAllah yakın zamanda helal bir yerden para çıkarda para sıkıntın ortadan kalkar 🤍
O faizden de allah hayrını çıkarmasın ki parada rızıkta allahındır öyle zengin dahi olsm kibirden korkar kaçınırım. Dağıtırım yani elden geldikçe allah biliyr ya bence banada ondan veriyor. Birine muhtaç olmak zor abi bu devirde. Bilirim yani ona tenezzül etmeyip verdiği kadarıyla değerlendiriyoruz. Ben tek kızım ayriyetten kendimide milleten korumam gerekiyor. Birine muhtaç olmak çok kötü bişey allah biliyor ya çok şükür ediyorum bu paraya şu enflasyon da bizi muhtaç hale düşürmedi bereketide artar inşallah zaten benim de değil annmin. Kazandığım bana yetiyor fakat anneme destek olacağım o sebepten sürekli çalışmayı düşünüyorum bir süreliğine.
Dua et en kısa sürede ihtiyacın olan para bir yerden gelecektir.
Sınav dediğin zaten tam olarak bu oluyor. Zor durumda kalınca kulum ne yapıyor? görmek istiyor
Ediyorum zaten allaha şükür ediyoruz. Zatem olayı detaylı diyemem. tamamen bu gerçekleşince parada herşeyde paylaşılıcak yerlerine gidecek emin olun. Sadece dünyevi dünyada sürünmüş biriyim. Annem nede babam başkasından bişey istemesin diye allah biliyor gücüm yetmiyor bir
İş bilmem ve kendimi koruyorum bu şekilde iş yerlerinde tacize uğruyorum kusura bakmayn ama tek güvenli yöntem bu
Vakif
Niçin kullanımı kolay mıdır
Akbank severim kullanışlı
Karar ver abicim garanti mi Akbank mı
Sorunda garanti yok
Akbank mı garanti mi peki
Garanti
Faiz oranı en düşük bankayı bul
Niçin
Kullanacaksın, ya yanii faiz oranı düşük banka daha az ödeme yaparsım
Ben üstüne lata kata birikmesi açısından en yüksek veren yeri araştırıyorum
İng tercih et