Döviz
Altın
Zeytin ( Kg 250 TL+-)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre en güzel yatırım aracı altındır. Uzun vadede güzel kazandırıyor gram altın yapıp kenara atıp sonrasında o gramları birleştirip daha üst bir altın yapmak mümkün böyle yapıp küçük külçe altın yapanlarda var
Bu ülkede yatırım yapmak için çok paranız olmalı
halkın çoğu dar gelirli , orta direk yok oldu
böyle durumdayken nasıl bi yatırım yapalım?
piyasaları yönlendiren zaten yabancılar
Cevap
42Cevap
Borsa bence. Ne yapacağını biliyorsan eğer, kâr marjın senelik %1.000.000 olabilir. Bileşik getiri ile tabi ama o yüzden iyi analiz yap, iyi araştır, iyi gözlemle ve kârı yüksek, zararı düşük olan şeylere bak
Borsa yorumu yapan var mı diye baktım bir tek sizi gordum tebrikler
Altın döviz size para kazandırmaz paranızın değerini korur sadece. Ya borsa ile ilgileneceksin ama kazanandan çok batan vardır ya da mülk alıp kiraya vereceksin
kirkor terzioğlunu dinlemek lazım :)
Her yatırım aracının dönemi vardır. Borsanın dönemi bitti sayılır. Şimdi düşük riskte altın. Yüksek riskte kripto para.
Bence borsa en mantıklısı ama kolay değil :]
Yorumlara borsa yazanlar var mı diye baktım. Evet var. Boş iş, yatır altına geç.
Ahahahja zeytinyağ seçiyorum ben hem lezzetli hem kazançlı 🤣
Uggfff somurtkan yatırımlardan nefret ediyor!
Altın ve döviz yatırım aracı değildir paranızı enflasyon oranında korur yatırım olması için onların üzerinde getirisi olmali
Borsaa arsa ve arazi yatırımdır.
Altın tabiki de 2015 yılında gramı 100 TL iken şu an 1800 TL hiç bir şekilde yatırım TL ile yapılmamalı bence
borsadır en mantıklısı
Altin zeytin çürür zamanla😃
bu gidişle her şey iyi yatırım olacak
Altın bir, döviz iki, zeytin üç 😎
Ben altıncıyim gerisini bilmem...
Bence her zaman için altın
Altın..
Külçe olarak al zararın olmaz
Altın diyenler uzun vadede görüşelim😄😄
Emlak arsa. Hiç biri o kadar kazandırmadı.
Peki kısa dönemde ne tavsiye edersiniz? Arsa uzun zaman yatırımı? Alındığında eskimeyen bir yerler almak aslında mantıklı bi yatırım eyvallah ama kira getirisi olacak bi şekilde olursa saha iyi olur
Şöyle anlatayım. Uzun dönem değil. O eskidendi. 5 ayda kâr yapıyor. Emlak veya arsaya talep çok fazla buda değerini sürekli artırıyor. Diğer yatırım araçları gibi bi düşüp bi çıkmaz. Diyelim ki aylık 5.000 lira kira geliriniz var bir yılda 60 bin yapar 60 bine alacağınız arsa bir yılda beş yüz bin lira oluyor.
Ocak ayında 118 bine aldığım arsa şu an bir milyonu geçti. Kirayla kiracıyla uğraşamam. Aldığın kiranın zaten çoğu tamirat tadilat boya bakım işlerine gidiyor ve kiracı otururken bile büyük masrafları ev sahibi ödüyor. Otursa dert zam yapsan yasal sınır var çık desen mahkeme yıllar sürüyor. İki kuruşla malına ortak oluyor resmen. İki üç tane konut olacak üç beş ne gelirse kar dersin.
Fakat kiradan gelen para ile de başka şeylerin borcuna girip satın almak peki. Bunu da hesabini yapın bence
Altın tabii ki
Kısa vade döviz uzun vade altın
Şeyma subaşı en iyi cevabı verir
Sizce maaşımı alınca çeyrek altın yapmalımıyım
Kadın.. 😈
Altın
Altın
Altın tabi ki
Altın arsa ev...
Altın daha mantıklı
Altın bence
Altın