Para & Ekonomi Şans oyununda büyük ikramiye size çıksa neler yaparsınız sırasıyla? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaratıcı fikirler? Güncellemeler+1 yıl Diyelim 200milyon çıktı adfg😄 Şans oyununda büyük ikramiye size çıksa neler yaparsınız sırasıyla? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl büyük kısmını faize koyar kalan kısmıyla hayatımı güzelleştirir iş kurardım 0 0 Yorumla
joker28 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 87% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı. yerim yani... o kadar parayı değerlendirmek için mi uğraşayım birde... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Büyük ikramiye ne kadar bı ara bilmiyorum ki o yüzden düşünemiyorum 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yarısını dagıtmazsan namussuz serefsizim😂 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gariban insanlara dağıtırım 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 610 cevap paylaştı. Tr giderin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
büyük kısmını faize koyar kalan kısmıyla hayatımı güzelleştirir iş kurardım
yerim yani... o kadar parayı değerlendirmek için mi uğraşayım birde...
Büyük ikramiye ne kadar bı ara bilmiyorum ki o yüzden düşünemiyorum
Yarısını dagıtmazsan namussuz serefsizim😂
Gariban insanlara dağıtırım
Tr giderin
Villa alırım.