Güncellemeler
+1 yıl
Amacım İlgi çekmek değil tek derdim sadece bu konu hakkında bir fikir ya da bir Bana bir yardımcı olabilecek bir fikir istiyorum Ben sadece ben kimseden büyük para isteğim yok benim sadece zamanın kısıtlı kısa zamanda çok büyük işler yapmaya çalıştığım için Burada sıkılıyorum öğrenci olduğum için şu anda okuluma gidemiyorum Ben durumu yüzünden ailemi yalnız bırakamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saçmalama para bir şekilde kazanilir. Can verilirmi buna
Ne yapıcam ya ödemem 20 gün sonra 60 bin lira ödemem var yarın 30 bin var ailemi yalnız bırakamıyorum Çünkü babam elinden i*** kendisi her akşam alkolü kullanıyor ve buradayım kime ne yapacak korkusu yaşıyorum çalışmaya da gidemiyorum ne yapmam gerekiyor
En mantıklı şey organ satmak şirinevlerde bulursun , böbrek iyi gider dalga geçmiyorum , ama seni kafalasa bile 150 bini rahat bulursun
para bir şekılde halledilir canına kıymaya değr mı
Tamam değmez ama yani 4 aydır ben bu sıkıntıları yaşıyorum ailede Her akşam bir kavga var Ben bu durumun nasıl düzeltmeye çalışırken o kadar yoruldum ki ne yapacağımı bilemiyorum artık bir yerden mi toplu bir para bulup bunu aylık taksitlendirip artık bir şekilde bundan kurtulmaya çalıştıkça her gün ölümün daha farklı zorluklar çıkıyor
Çalış ve inandığın tanrıya dua et yolun ucu kurtulur
Eyvallah dediniz her şey çok doğru ama bu işi benim sadece 2 aylık bir sürem var kimse bana bu süre zarfında Sen ne istiyorsun diye sormuyor Ben sadece sana bu kadar veriyorum Sen bana bunu bu sürede ödemen gerekiyor diyor kime ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şu anda pek bilmiyorum ben bu konunun üstesinden başa gelirim boş edebilirim Evet ama bayağı bir süre ağlayacak Ama ben bu durumda nasıl bir psikolojiye içerisinde olurum bilmiyorum
Taksit taksit ödersin kardeşinde çalışsın 11k olsa aylık 22k 3 ayda biter
Aldığım kişilerin hepsi şahıs olduğu için böyle kritik borcum değil hep şahıslardan aldım çünkü banka zaten o sırada da Kredi vermiyordu bana ailemin yanından ayrılamıyorum dediğim gibi diğer yorumlara da bakarsan anlattım Çünkü neden ayrılamadığımı
Kanka korkularla yaşanmaz umursamayacaksın babanı gerekirse ayrı eve çık 0 dan hayat kur annen ve kardeşlerinle
Sen bu durumda olsan ne yapardın Kredi çekemiyorsun 2 aylık ödeme süren var 150 bini akrabalarından hepsinden borç istemişsin zaten bu 150.000'e ödeyeceğin kişiler zaten akrabaların Bunların hepsi sana bunları bir de dolar bazında verdikleri için borcun Her geçen gün daha da çok Katlanıyor ne yapacağını bilmiyorsun Her gün bir yol aramam bir çare arama durumundasın borcu borçla kapatmak istiyorsun ama elimden gelen bir durum yok kimse ikna olmuyor Ben sana söyleyeyim Herkes günü gününe ödemesini istiyor Çünkü hem yaptıkları iyiliği en sonunda benim daha çok batırma yolunda ilerletiyorlar
Kanka bunlar akrabansa hepsine taksitle ödeyeceğini söyle en çoktan en aza başla biter o borç ya çalışmadığın hergün senin zararına
Babanı artık gerekirse bırak kiraya çık
Bir işe gir çalış yapacak bişey yok 150 bin TL çok büyük bir para değil
Ailemin yanından ayrılamıyorum bu konuyu ben düşünülemeyecek kadar buna canımsın değilim kusura bakma hani ama benim babam denilen şerefsiz Her Akşam içki içiyor ve ailede sürekli bir iç kargaşa var Daha geçen de gırtlak gırtlak beraber yapıştım Ben Bu durumda nasıl ailemi yalnız bırakayım şimdi bana bir söyler misin
Olur hayatta ole seyler
sadece geçici
Acaba benim yerimde olabilseydin sadece geçici olabileceğini söyleyebilir miydim bu durumda bu durumdan bu zaman içerisindeki çektiğin acıları veya karşındaki gördüğün insanların sana nasıl davrandığını hissedebilmem Bence daha farklı bir empati yolu yaratırsan da