Borç sıkıntısı ve yaşamak istememe duygusu?

Ailevi olarak çok zor durumdayız şu anda kardeşim Yüzünden babamın birikmiş parasına Kendisi bu Bitcoin denen illette harcadı ve hiçbir şekilde Kredi çekemiyorsunuz benden 4 aydır çalışamadığım için ne yapacağımı bilmiyorum Kendisi de ben de kredi çekemiyorum bu işi bu durumun bir şekilde babamdan gizli kendini babanın parasını yerine koyduk ama koyana kadar bütün aileden bütün akrabalardan alabileceğimiz paraları aldık ve şu anda akrabalara ödememiz gereken 150 bin lira gibi bir borcumuz var bu durum benim canımı iyiden sıkmaya başladı Her akşam düşünmüyorum acaba yaşamasam diye ne yapacağımı bilmiyorum Bana bir akıl bir fikir Kredi çekemiyoruz anladım tamam Kredi dışında ya da başka bir şeydir ne Nasıl bir yol oradan izleyebilirim onu da bilmiyorum Bana bir fikir verebilme şansınız var mı

Güncellemeler
+1 yıl
Amacım İlgi çekmek değil tek derdim sadece bu konu hakkında bir fikir ya da bir Bana bir yardımcı olabilecek bir fikir istiyorum Ben sadece ben kimseden büyük para isteğim yok benim sadece zamanın kısıtlı kısa zamanda çok büyük işler yapmaya çalıştığım için Burada sıkılıyorum öğrenci olduğum için şu anda okuluma gidemiyorum Ben durumu yüzünden ailemi yalnız bırakamıyorum
Borç sıkıntısı ve yaşamak istememe duygusu?