Bence ilk buluşmalarda cinsellik muhabbeti açıyor ya da elleşmeye çalışıyorsa hele de cimri ise yani ya ucuza kaçıyor ya da alman hesabı takılıyorsa kesinlikle kadına değer vermiyordur ve kullanmak istiyordur. Çok arttı bence böyle erkekler. Hem saygısız hem beleşçi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkek maddi manevi emek harcamadığı hiçbir kadını sevmez. Ya düşünsene adamın parası var sana harcamıyor sence seni seviyor mu? Düşün bi sen sevdiğini mutlu etmek istemez misin? Ona hediyeler almaz mısın? Hatta paran olmasa bile yine sevdiğini mutlu etmek için yoktan var etmeye çalışmaz mıydın? Özellikle de kendini erkek yerine koyup düşün. Manevi boyutu zaten hiç katmıyorum bile. Hanımcı dürüst merhametli iyi sevdiğine sadık güvenilir adam gibi adamlar her zaman kazanır. İnsan sevdiğini mutlu etmek için maddi manevi tüm sınırlarını zorlamıyorsa ben ona seviyor demem asla ki sevmiyor da zaten. Bu arada ben insanların birbirini kullandığı ilişkilerden bahsetmiyorum gerçek ilişkiden bahsediyorum. Kadının bir erkekle sadece parası olduğu için olduğu değil sevdiği hoşlandığı için olduğu ilişki. Erkeklerin maddi manevi onlar için yapacakları şeylere fırsat vermeyen kadınlara da acıyorum onlar hiçbir zaman sevilmeyecek. Ml ml hemen bir erkeğin nasıl parasını yiyorsunuz diyorlar. Abi anlatamıyoruz ki para bizde de var zaten. Kimimizin çalışarak parası var kimimizin aileden var ama var yani. Önemli olan o erkeğin yapması. Ve kimse kimseyi de kullanmıyor zaten. Ben Hayatım boyunca hep eli açık erkek tanıdım kadından karşılık beklemeden hesap ödeyen erkekler tanıdım. Babalarımızdan dedelerimizden büyüklerimizden hep böyle gördük. Erkeğin olduğu masa da adamım diyen kimse kadının elini cebine attırmadı. Hatta öyle olur ki birkaç erkek olduğunda bile bir erkek hepsini ödemek ister kendine yediremez erkek bile olsa karşısındakinin ödemesini. Ben burada ki terbiyesizliği hiçbir yerde görmedim. Burada erkekler kadın gibi olmuş bunlar ılık ılık kendilerine erkek demesin. Siz kendinizi erkekten adamdan saymayın. Asıl erkekler adamlar kadına bir kere bile para ödetmeyendir. Paran yoksa ya da o kadına paran yoksa zaten sen gönül işlerini falan unut neden mi? Çünkü sen cimrisin ml herifin tekisin. Kadın parana geleceğinden değil ama her kadın maddi manevi karşısındakinin onun için çok şey yaptığını görmek ister. Ve kadın da çok fedakarlık eder erkek için zaten hepsinin karşılığında sen daha bunu bile yapamıyorsan sen ılıksın erkek değilsin. Ve o saçma sapan düşünen kadınlara da sözüm hayatınız boyunca sevilmeyeceksiniz. Adam sizi her şey de kullanır ama asla sevmez. Hiç mi örneklerini görmüyorsunuz? Herkes kazık yedikten sonra bas bas bağırmıyor mu? Dünyaları önüne serdim fedakarlıklar yaptım ama boşaymış hiçbir şey yapmayan benden daha değerli oldu ona hiçbir şey aldırmadım ettirmedim başkalarına yaptı etti diye demek böyle olmak gerekmiş diyorlar e öyle ama böyle olmak gerek tabi. Böyle ksdınların hayat tecrübesi yok ya da çok saf hala idrak edemiyor. Çok acıyorum ılıklara ve o erkek kılığına girmiş ılıklara destek çıkan erkeksi kadınlarımıza. Bu kafayla devam edin hep kaybedeceksiniz. Sonra yorumlarınıza da o ılıklar yazar 😂😂😂 destek olursunuz birbirinize onların işine geldiği gibi yazdığınız için size yürürler sizde sanarsınız ki doğru yoldayım 😂😂 burada o kadınlara laf derler sizinle birlikte ama adımdan bile daha çok eminim ki gerçek hayatlarında hep öyle kadınları severler sizin gibiler umurlarında bile olmaz. İlk ezip geçtikleri kullandıkları siz olursunuz bu kadar saf olmayın erkek kadınlar size sadece kadın diyemem çünkü bunları yapanlar ancak erkeksileşmiş kadın olur. Kadın benim gibi düşünüp kazanıp sevilenlerdir. Çok yazık çok acıyorum her iki tarafa da boşuna yaşıyorsunuz bu cahillikle iyi gelmişsiniz bu yaşa ama boşa.
21 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle ki evet bence de öyle seven erkek maddi manevi zaten verici olur ama işte seven erkek yok ki. Hepsi kullanma derdinde ben de bundan bıktım yoruldum zaten. Ya da çevremdeki arkadaşlarım da öyle. Hani hep ilişkinin erkeği biziz. Plan program yapan biziz hesap ödeyen arabayla bırakan bile biziz. Erkekler iğrenç. Devir değişti. Şimdi erkekler prenses modunda her şeyi kadından bekliyor biz de buna isyan edip ilişki yaşamıyoruz ama yalnız kalıyoruz çünkü hepsi böyle gerçekten. Böyle iş halleden verici cömert erkek yok. Yoksa ben de saygı duymuyorum zaten bana hesap ödeten erkeğe. Ezik geliyor. Bedavacı geliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzelse her türlü değer verir. Yoksa kesinlikle para harcat yoksa değer vermez. Cinselliğe ulaşana kadar rol yapar. Bol bol harcat, iş yaptır ancak öyle değer verir. Ama çok seksi bir kızsan direkt seks yapıp ardından onu hiç arayıp sormayarak da peşine takabilirsin. Ancak güzel olman lazım. Bir de sen de cinsellik istiyorsan sadece kesinlikle onu mutlu etmek için yaşama cinselliği. Kendi ihtiyaçlarını karşılamak için yaşa. Gözüne hangi erkek iyi geliyorsa tek gecelik ilişki için ve ertesi gün görmek istemeyeceğin biri ile yaşa.
25 Yorumla- +1 yıl
tek gecelik ilişki erkeği ayrı, uzun süreli ilişki erkeği ayrı ve maaalesef uzun süreli ilişkilerde erkekler emek harcamadığı sürece uzun süreli görmüyor o ilişkiyi. O kıza bağlanmıyor.
Soran+1 yılGüzelim ve öyle yapıyorum zaten cinselliği kendim için yaşarım asla onlar için yaşamam ama onlar yine de bana zevk veremiyor çoğu zaman beni boşaltıp tatmin edemiyor kendileri oluyor ondan sinirim bozuluyor tek gecelik olmuyorum. Aynen hepsine iş yaptırıyorum hesap ödetiyorum zaten. Yoksa sevmem. Yani erkek bana bi şeyler yapmadığı an maddi manevi soğuyorum.
Soran+1 yılEvet öyle bence de. Şöyle ama bunu da erkek belirliyor aslında. Yani mesela erkek ucuza ciddi ilişki istiyorsa kızla ilk günden yatsa bile emek değer verdiği için o sürüyor. Ama erkeğin amacı zaten sadece seks ise atıyorum aylarca yatma git beşinci ay yat yine herif seksten sonra öküze bağlıyor ve seni kaçırıyor.
Soran+1 yılBi de erkeğin istemesi lazım emek harcamayı abi. Yoksa senin trip atman ya da uyarmanın gram önemi yok. Yani ben baştan diyorum mesela bunu çoğu of pof uğraşamayız diye basıp gidiyor ua da seks yapana kadar harcıyor sonra of pof diye dalıyor yani hep erkeğin mal keyfine kalıyor ilişki. Bence bu konuda bi garanti olmalı çünkü kadın mağdur oluyor. Biz güvenip seks yapıyoruz herifler bedava eskorta çeviriyor ilişkiyi.
- +1 yıl
Tek gecelik ilişkim benim hiç olmadı. Ama senin bu şikayetine sahip kadın çok. Kendi zevkimize odaklanmanın ve hangi erkeğin bizi orgazm edebileceğini anlamanın bir yolunu bulmalıyız bence. Ben 28 yaşındayım mesela benim ilgimi genç ve yakışıklı erkekler çekiyor. Kesinlikle erkek de kadına bir şeyler vermeli. Orgazm vermiyorsa o da orgazm olmasın. Her şey karşılıklı.
İlk cumlene katılıyorum, yani ilk bulusmada eli ayağı durmayan biriyse amacı cinselliktir ve değer vermiyordur, cimriyse de evet problem var demektir ama alman usulü konusu kişiye ve duruma göre değişir
10 Yorumla
+1 yılZaman öyle bi’ zaman ki artık günümüzdeki çoğu kadın elini cebine atmaya bile tenezzül etmiyor.
Bu benim için çoğu zaman problem olmayabilir ama çoğu için problem01 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben ve çevremdeki her kadın atıyor ama erkekler cimri.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
28Cevap
+1 yılböyle düşünmüyorum kimse kimsenin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil, benim param varsa o buluşmaya kendi isteğimle gidiyorsam kendi yediğim içtiğimi öderim şimdiye kadar da hep oyle olmustur. eski sevgilimle paramız varsa ayrı ayrı oderdik onun yoksa ben benim yoksa o öderdi. bunları bu şekilde sorun haline getirmek cok cringe.. bunun da kıymeti bilinmiyor orası ayrı. bi yandan da erkek yatırım yaptığı kadına değer verir diye bi düşünce var bu mu doğru sence?
211 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
ayyy yine de onlar nasıl olursa olsun, ben kendi içime sinen sekilde devam ederim en azından iletisim kesildiginde ona borclu hissetmem ya da arkamdan paramı yedi dedirtmem benlik degil🤙🏻
Soran+1 yılYoooo eşek gibi ödemek zorunda benim gibi eğitimli güzel eğlenceli kadınla takılmak istiyorsa zaten ödemek zorunda bi şeyler yapmak zorunda. Ya normalde kadın bulamıyor eşik eskorta bile deli gibi para döken adam benim gibi süper kadınla niye bedava gezip takılabilsin abi asıl bu enayilik. Sonra malların havalanmış. Normalde bırak benle ilişki yaşamayu yanıma yanaşamaz bu tipler bi de alman hesabı ne lan. Onların bana hediye para saçması lazım zaten.
Soran+1 yılcanım ana kuzuzu embesil bir exim vardı mesela cömert olmasa bir gün bile yanında durmazdım. En önem verdiğim şey cömert saygılı ve sevgili olması.
- +1 yıl
yanına yaklaşamayacagını düşündüğün tiple ne isin var o zaman yanına yaklaştırma kendine layık insanlarla iletişim kur? senin dusunce bi yere kadar hakli ama sonrasi absurde kacıyor
Soran+1 yılMal ne yapalım denk bulamıyoruz her anlamda. Eğitim mesleği denk olanlar da antipatik sıkıcı sevgisiz geliyor.
- +1 yıl
aehfhdjskdkdk ben mesela tahammül edemezdim o dediğin öküz tipe kendime yazık diye dusunurdum istediği kadar cömert olsun midem kaldirmaz. illa hem kafandaki kriterlere uyan hem de sana denk biri denk gelir kendini sacma insanlarla muhatap etmekten iyidir bence dogru kisiyi bulmsk 🤠
Soran+1 yılZaten ben de edemedim. Ama işte hepsi olan bulamıyorum. Hem zeki hem dolu hem cömert olması lazım öyle bulamıyorum.
- +1 yıl
bulursun umarim bebek ben buldum da bitti tam kafamdaki iliskiyi yasıyodum sevgilim de çok mutluydu ve bence şanslıydı :dd doğru kişi o da değilmiş demek ki. sana da bol sans
Soran+1 yılYa şu an biri var mutluyuz ama bakalım. Senin neden bitti.
- +1 yıl
benim çok saçma bi sebepten bitti, asıl sebep uzak mesafe girecekti araya zaten o da barışmak için hamle yapmadı ben de yapmadım zaten gideceği için çabalamak istemedi sanırım biraz hayal kırıklığıydı çünkü kusursuz iliskiydi.. ehhh uzak mesafede bitebilirdi olabilir bu normal ama öncesinde anlamsız bi şeyden bitirmek kötüydü
Erkekler bir şey yapmadığı kadına değer vermiyor. Para da önemli ama zaman ayırmayıp ilgi göstermiyorsa hiç değer vermiyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de mesela şu an sevgilim var başta baya cinsellik için ısrar etti höstü çektim yok öyle emeksiz yemek diye şimdi emek zaman sevgi veriyor bakalım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeklerinin erkek bir yanı kalmadı ki zaten hesap kitap karşilik diyor hepsi çıkarcı duygu yok sevgi yok. En iyisi yabancılarla olmak.
22 Yorumla
Soran+1 yılYooo yabancılar da öyle.
Cevap sahibi+1 yılYoo yabancılar öyle değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik muhabbeti açıp elleşiyorsa normaldir de cimri olması sıkıntı insanın cimrisinden kaçın kaçın:)
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen cimri çoğu.
Cevap sahibi+1 yıl:) ayh ayh erkekler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarcanan para = Değer. sonucu nerden çıkıyor bilmiyorum ama sırf istediğini elde etmek içinde para harcıyor olaiblir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da var ama para harcamaması daha kötü. O net değer vermiyor oluyor ama para harcıyor diye de seviyor anlamına gelmez.
+1 yılErkekler para harcadığı kadını unutmaz ayrılsa bile
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum exim bana harcadı unutamadı canım kdldlsşd
- +1 yıl
Seks varmiydi
- +1 yıl
NE alaka? niye böyle yanlış düşünceleri kafalarına sokuyorsunuz anlamıyorum. Ondan sonra hepsi paragöz maddiyatçı oluyor. Sömülürmek hoşunuza mı gidiyor Anlamıyorum ki Gayette unututur niye unutmayacakmış. Para harcamış olması değer verdiğini göstermez. O kadında görgüsüz aç gözlü değilse gözü parada olmaz. Bu ne saçmalıktır biz daha öncede gördük buralarda O para harcayan Erkek arkaşaların ayrıldıktan sonra PARAMI GERİ VERLAN dediklerini aldıkları hediyeleri istekdilerini eee hani para harcayınca çok seviyordu değer veriyordu neden böyle örnekler var O zaman. Soran kişi sana söylüyorum beni sömürmek isteyene direk para muhabbeti yapana olduğu gibi kapıyı gösteririm bilmiş ol Her erkek ENAYİ değildir.
Soran+1 yılBen de aynı şekilde seks için beni sömürmek isteyene bedava takılmak isteyene kapıyı gösteriyorum. Biz de enayi değiliz bize para harcamayan bedavacı erkeği niye sevelim.
- +1 yıl
Bedava vermem diyorsun sende haklısın tabiki
+1 yılManitam vardı öyle ilk buluşmada sen öde dedi ve cimriydi doğru bu durum
10 YorumlaHerhangi bir erkek hesabimi odemeye kalkarsa cevabini alir bence asil saygisizlik bu kimseye yakinim olmadigi surece bunu yapmasina izin vermem. Diger soylediklerin okay
10 YorumlaAdamların larasini yiye yiye iflas ettireceksiniz yapmayın nasıl erkek parası yiyebiliyorsunuz hala anlamış değilim
10 Yorumla
+1 yılKadınların anlamada zorluk çektiği ve yanildigi nokta zaten burası herşeye bir ölçü koyma çabası sevgiye bile
00 Yorumla
+1 yılPara harcaması neden değer verdiği anlamına geliyor onu anlamadım.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü daha kadına kahve yemek çiçek almayan erkek seviyorum dese kim inanır.
- +1 yıl
Para verdiğin kadar yanında durup harcadığın müddetce sevdiğini söyleyen kızada Kim İNANIR? Bunun esko, rtluktan bir farkı olduğunu zannetmiyorum. Oda paran olduğu sürece yanında O kızda, Biri para bitince gidiyor Diğeride Arada bir fark yok.
Soran+1 yılE erkekler de seks yoksa gidiyor sonuçta sevdikleri yok ki sonuçta elleyip edemiyorsa kalmıyor sonuçta biz fe parası olmuyorsa niye duralım.
- +1 yıl
Gitmeyenler var sana zaten sırf seks için geleni kabul etme sevmiyordur zira erkek seksde aşk felan aramaz en ortalama biriyle bile hiç sevmeden beraber olabilir. Bu arada para derken gidipde bir çay bile ısmarlamama cinsinden birşeyden bahsetmiyorum. O ayrı Ama sen gidipde para ilişkisi sunuyorsan O para vercek bende onunla seks yapcam mantığında bu baya bildiğin Eskortluk yapmak oluyor Sana öyle gelen adamı kabul etme sende para karşılığı ilişki sunma
Soran+1 yılÖyle yapmıyoruz zaten. Cimri erkek de sevmiyorum seks için yalandan seviyorum diyen erkeği de ve karşıma çıkanlar hep bunlardan. Cömert ve seven düzgün yok.
- +1 yıl
Aynı şekilde Mütevazi ve Kanaatkar yok benimde karşıma ya aç gözlü görgüsüz maddiyatçılar ve doyumsuzlar çıkıyor.
Siz erkeklerle değil çocuklarla berabersiniz demekki illa seks yapmam gerekmez ilk bulusma da da olsa ben ismarlarim
01 Yorumla- +1 yıl
Benim ne suçum var yahu
Erkeğin parasını nasıl yiyorsunuz bende onu anlamıyorum
030 Yorumla- +1 yıl
Ablacım o öyle işler değil
Erkeğin parasında gözü olan kadının yiyeceği tek şeyin para olmadığını öğrenmeli :) - +1 yıl
Kanka mesele bu yani sadece para yemek için yanımda ise yiyeceği tek şey para değil :) ama ne bileğim karşılıklı hediye alırsın bı yere giderim o öder bir yere gideriz ben öderim derse her türlü varım:) erkeğin eli ( her erkeği bilmem ama benim öyle ) açık olur ama böyle bir şey görürse de affetmemeli :)
- +1 yıl
@pandaaaaxxxx benim sevgilim öğrenci bide çekinmese istese ihtiyaçlarını karşılarım karsılık beklemeden. Para çok mühim değilde aldatıldığını bilmek veya enayi yerine konmak biraz bana ağkr basabilir. Dediğin gibi bulusmada o söylediği yere kadar bende öderim bunu o demese bile cebinde lara kalmamıssada anlarım kocam değilki olsada benim param senin paranın lafı olacaksa biz ne yasıyoruz onu bir sorgularım
- +1 yıl
evet paranın lafı olmaz insanın dürüstü önemlidir eğer sen erkeği para bakımından şatafatlı hayatindan dolayı seciyorsan o erkek seni kullanır
Ama düzenli bir ilişkide bir erkeğin cebinde evet her zaman para olmalı erkek adamsın ama ne bileğim para önemsiz benim için aldatılmak ve kullanılmadığım sürece derim ki yeter ki keyfimize bakalım yeter ki gülelim moralimiz bozuk olmasın zaten gelmişiz bı dunyaya ölmek için bari keyfimizden olmayalım çok parasız kaldığım günler de oldu utancımdan buluşmak istemedigim evim basılmış gibi 😂zorla koluma girip dışarı çıkarmak isteyen de oldu hep sen mi ödeyeceksin boş ver gibisinden bu sefer ben öderiz de yani sevgili olsun arkadaş olsun bunu düşünmeli ( her şey karşılıklı olmalı diye bir söylem üzerinden yurutmeyelim bu konuyu ) yanlız - +1 yıl
Himmm takma bu durumlar da geçer dürüst olun birbirinize yeterli bence insanın dürüstü iyidir evet o yüzden o cesareti bulamıyor
- +1 yıl
Hani dedi paraya basın sıkısırsa iste çekinme diye ama o kadar kemdimi düşürmedim bana çok asağılık geliyor bu.. paraya ihtiyacım olsa öğrenci de olsam yarın en kötü 1-2 ay çalışır yine okurum ben para dediğin nedirki sahi? Tamam kolay değil hayat ama kimse aile bakmasa bile kendi ayaklarının üzerinde heleki erkekse durmak zorunda ben bugün kız halimle duruyorsam oda durmalı yani paradan değil en azından sorunlarını kendi çözmeli diye düşünüyorum
- +1 yıl
bir şey diyecem ama inanmayacaksın kadın her konuda erkekten iyidir her konuda ondan güçlüdür çünkü şöyle düşün derler ya her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır bu sözün tanımlaması çok iyi aslında anlayana kadın ve kadın gücü yoksa erkek bir işe yaramazdır gibi bir şey :)
- +1 yıl
@pandaaaaxxxx tabiiki Erkek fiziksel olarak güçlüdür ama beyin ve zeka gelişimi duygusal yönden her kadın iyi olmazsa zaten hem o örnekten hemde su kadarını söyleyeyim kadın dünyaya o erkeğide getiriyor. Kadınlar olmasa çoğu erkek kişisel bakım temizlik sevgi neslini devam ettirme acısından her konuda kadına muhtac. Ama güç konusunda da erkekler hep kendini güçlü sanar buda bir gerçek şimdi. 47 kilo kızım 34 kilo ağırlık kaldırmaya çalışırken 2 erkek kalk bizim işimiz bu diyince güldüm ne farkın var benden bende bunu kaldırırım dedim ama kaldıramayıp rezil olmustum. Örnek belki saçma gelebilir ama ben bu ağırlık kaldırma konusu dısında hiçbir konuda erkekten yardım almak istemiyorum 😌💪ben güçlü bir kadınım
- +1 yıl
Evet erkeğin elindeki tek şey fiziksel olarak güçlü olması ama beyin ve zeka gelişimi kadın daha üstündür kadın dünyaya erkeği de getiriyor binevi zaten dünyanın doğuşu kadındır erkeğin gözü kadının elindedir ama cesaretsiz olduğu için söyleyemez ve belirtemez çünkü kadının onu alt edeceğini bilir zekasıyla
Erkekler ilk doğumdan sonraki süreçte şöyle eğitilir olum sen erkeksin yiğidin mali meydanda olur olum sen erkeksin kadın bir şey dedi mi ağzına çarparsın sesini çıkaramaz oğlum bakayım bı pipine büyümüş mü diye eğitilir ve bu sonraki dönemlerde erkeğin sahiplenme duygusunun önünü açar tecavüz taciz cinayet yaralama gibi olaylara yer acar ama unutulmamalı kadın kutsaldır
Hahaha rezil olmamıştın öyle düşünme kaldıramayacağını bildiğin halde birşeyler yapmaya çalışmışsın ben hiçbir konuda size muhtaç. degilim mesajını vermişsin ama başaramamışsın zamanla belki yaparsın veya yapamazsın kadının iradesi düşüncesi güçlülüğü fikri yek parça ise onu da başarır ( ki gunumuzde geçmiş zamanda örnekleri çok vardır araştırmasına girersek) o yüzden canını sıkma her kadın çok güçlüdür :) - +1 yıl
@pandaaaaxxxx ağırlık kaldırmam gerekiyor işim gereği ama yere düşücek gibi kaldırdıkça mutlaka bir erkek gelip yardım ediyor çoğu zamanda zaten boyum yetişmiyor diye masaya çıkıyorum çok göze çarpıyor gibi oluyorum ama hem kısa hem zayıf olmakta böyle olmasına sebebiyet veriyor ama erkek işi bile yapıyorsam erkekler bence utanmalı. Kalkıp heleki kız elinden para isteyebiliyosa.. Ama bu kadın içinde geçerli diye düşünüyorum para isteyen insanı aciz gibi görüyorum kimse kusura bakmasın yani..
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun bu arada? Ve cidden boyun kilon kaç :D
Erkek işi yapmak yapmaya çalışmak ve erkeklerle o işi yapmak daha da zor evet gerçekler kadın erkek işi yapıp erkek gözü o kadının elindeki parada ise acizliktir cidden
Hiç düşünebiliyor musun aptalların hepsi neden fakir diye? Çünkü aptalların geneli kendisini kurnaz zannederler kendilerini geliştirmek için eğitmek için bir sebep aramadıkları için aptallar zaten engelli bir birey ise evet yük kaldıramaz oradan buraya koşamaz ama mücadelesini verir hayatta kalmak için aciz görünmemek için en kötü ihtimal ( internet üzerinden satış yapar ) en kötüsü o da
Soran+1 yılErkeğin parasını yemek değil olay. Erkeklerin yaşı benden büyük ben kadın olarak kaç okul okudum çalıştım ettim para kazanıyorum ne zor şartlarda zorbalık görerek. Bir gün bile evde yatıp ailemin parasını yemedim ben. Ama erkek yüzsüz gibi param yok diye ağlayıp bi de kadına kendini acındırıyorsa o erkeğe saygı duymam. Vardı bi sevgilim ben 26 o 30. canım uyduruk işi borçları vardı hep çevresinden ve benden para dilenirdi asla para yedirmedim ona ama onu sevdiğimden ve olmak istediğimden onun seviyesinde yaşıyordum. Yani gezip tozup yiyecekken onun orası yok diye sefil gibi yaşıyordum resmen. Hep söylenip kavga çıkarıyordum çünkü o canım. Mal ve tembeldi. Zaten çalışkan ve zeki olsa parası olurdu. Ondan ayrıldım. Ben nasıl çalışkan ve zeki isem erkek de olmak zorunda. Ben bile kadın olarak erkekten para dilenmiyorum o benden asla dilenemez. Ağzına biber sürerim ve sı*tım da hepsinin. Asla bedava ilişki yaşamam.
- +1 yıl
Bizde sabahtan beri bu konuyu konuşuyorduk seni hem anlayabildim hemde güzel ifade ettin kendini erkeklerin geneli bu durumda?
- +1 yıl
Güzelim zaten mesele tam olarak bu. Sen kendi konumunda ne sartta olursan ol baskasından para isticek durumda olamazsın insanlar kendine bunu nasıl yakıstırabiliyo diyorum. Bak biz kız olarak bakmıyoruz ceplerine onlarda bakmasın diyorum ki hem hani diyorlar ya davul bile dengi dengine. Sen kendini acıtacaksan gözünde hani değeri olmuyor peki onun sende niye olsun? Bence asıl konu bu. Erkeklerde kadınlarda karsı tarafın cebine göz dikmemeli bu çok ayıp ve yakışıksız geliyor bana
- +1 yıl
Maalesef gerçekler
- +1 yıl
Himmm hasta bakımı hemşireliği zorlu bir meslek tekstil desen nefret leş bir meslek evet iyi demişsin
- +1 yıl
Kalkıp para sorunumu söylerim ya da durumumu bunaldığım için psikolog terapisi gibi gelir ama erkek elinden bir şey alamam babam bile vermez bana hayatı böyle öğretmişken elin oğluna sunu sunu aldırmam. Sartlar eşit olur ki ileride bana laf söylemesin benimde altımda kalıp ezilmek gibi niyetim yok zaten
- +1 yıl
Çok iyi diyorsun aynen öyle işte :) ya erkekler bide o konuda biraz nankör hemen yüze vururlar
- +1 yıl
Mecbur olunca les pislik diyemiyorsun. Asıl istediğim hemşirelik ama sonuna kadar mücadelemi sürdürücem. En dipten en iyi yere gelene kadar savasıcam. Uğruna sevgilimi de aileminde harcarım gerekirse. Buraya gelmek bile benim için çok kolay olmadı zaten her gün bel ağrısından eve ağlayarak geliyorum. Baba tek kurus destek çıkmıyor
- +1 yıl
Evet orası öyle diyemiyorsun mücadele şart gerçekten hayatın her alanında gerekli ya geri geldiğinde harca kimse geleceğinden önemli değil? Emin ol buna
- +1 yıl
İmkanı varken hemde çıkmıyor biliyormusunuz? Sevgilimin aile yönünden imkanıda iyi tek ortak noktamız ben orta o zengin durumda iken ailenin gücü okumaya bize bakmaya yeterken dıslanıp sevilmeyen cocuklarız. Ama ben çalışmayı seçtim o açken okumayı tercih etti , ben zayıf yasamayı sevemem kaldıramadım psikolojik olarak.. oradaki coğu insanın durumu iyi değil ama ben babamın arabasıyla tekstile gitmem zoruma gitti
- +1 yıl
O psikolojide kimse kaldıramaz hepimiz neredeyse öyle ailelerdeniz yarımız okumayıp çalışmayı yarımız okuyup çalışmamayı seçti durumlar pek farklı değil :) her insan aynı değildir zaten insan bu hayatta kimseye güvenmemeli :)
Soran+1 yılAynen öyle ama işte onursuz gururuz erkek çok var bak yemin ediyorum kız 2 tane filan tanıdım ama erkek 80 tane tanımışımdır böyle çevresinden dilenen onursuz. Hem arkadaş hem flörtte. Kıza da erkeğe de saygı duymam sevsem hoşlansam da keser atarım kullanıldığımı kandırıldığımı hissettiğim an.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara harcadığı kadına değer verdiğini düşündüren nedir Onu anlamıyorum. Biz damızlık inek değiliz kimse kusura bakmasın
20 Yorumla
+1 yılVerir. Neden vermesin? Değer verdiği kadına para harcamaz çünkü onun kendisiyle eşit olmasını ister.
20 YorumlaO zaman benim gibi olgun biriyle dene sevilmek neymiş öğrenirsin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize verilen değeri market fişi ile mi biçiyorsunuz?
00 Yorumla Öğle erkekle hiç bir şey yapilmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen erkek bulamıyoruz işte.
Soran+1 yılE yani tabii ki seçiciyim deli misin. Beğenmediğim birine dokunmam bile. Tutku arzu yoksa sevişmem de. Ama parasız cimri erkeğe de soğurum başta arzulasam da. Kendimi bedava kullandıramam.
Soran+1 yılEvet öyle de olmuyor işte hem elektrik hem para lazım.
öylesine erkek denmez. cahil bencil öküz onlar
110 Yorumla
Soran+1 yılBence de mesela biriyle üç kere buluştum başta full ödedi sonra öpüşüp oynaşmaya başladık alman hesabına döndü direkt kıçına tekmeyi bastım aptalın. Hem seks yapacak hem alman hesabı ödeyecek hahahahaah oldu mal.
Soran+1 yılYa ya da hem benim peşimden koşuyor buluşmaya davet ediyor hem fe mesela alman hesabı ödüyor öyle erkekler de çok ezik görgüsüz. Çok var öyle. Midem bulanıyor.
Soran+1 yılAynen öyle diyorum işte hem emek vermeyecek hem para harcamayacak hem de cinsellik ilişki yaşayacak. Yok artık.
Soran+1 yılAynen öyle diyorum.
- +1 yıl
erkek hem masrafı üstlenmeli hem kadına ilgili olmalı. saçının telinden ayaklarına kadar çocuk gibi ilgilenmeli şımartmalı
kadını hem anatomik hem ruhen bilmeli. dilini çok iyi kullanmalı.
bunlar p*rno filmleri gerçek sanan ve kadına uygulayan cahiller.
oysa filmler erkeklerin egolarını okşayan kadını köle gösteren saçmalıklar
Soran+1 yılEvet bence de öyle ama çoğu yapmıyor işte ondan başlamadan bitiyor ya da iki günde.
- Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik muhabbeti açması değer vermediğini gösterir.
Diğeri göstermez. Para harcamaksa kadına değer vermek kendinizi neden tuvalet kağıdı gibi görüyorsunuz?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek vereceğini bilen kadına özel ilgi ve muamele yapar sanırım net olmuştur
04 Yorumla
Soran+1 yılYoooo son flörtüm bitti ondan ben gayet yüksektim olay ona gidiyordu bu cimrileri soğudum bitirdim ya da seks yaptığım kişiler sonradan cimrileşti. Bitirdim hemen.
Cevap sahibi+1 yılErkekde seks yaptıktan sonra ilgi azalır biter istediğini alır ve ilgi göstermez..
Soran+1 yılYani hepsi öyle değil ama çoğu böyle ondan vermemek lazım hemen istediğini emek para harcayacak.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle burada amaç duyguları yaşamaksa onunda güzel bir yolu olmalı kişiler geriye dönünce nefretten ziyade tebessüm etmeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla beni mutlu eden kadına herşeyi veriyorum sorun yok ama öyle cilveli istekli kadın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek dediğin comert olmali
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşayatacagin şeyleri en azindan maddi olarak haketmeli haddini bilmeli
Soran+1 yılAynen öyle. Yok öyle bedavaya öpüş yiyiş.
Cevap sahibi+1 yılYüzde yüz haklisin nerdensin acaba
Cevap sahibi+1 yılBedavaci degilimdir hic bir zamanda olmadim
Cevap sahibi+1 yılvar mı görüştüğün birisi
+1 yılMal mal adamalara prim verirseniz sonunuz böyle olur. Ambalajına değil içeriğine bakarak seçimlerinizi yapın.
00 YorumlaOna sıgma erkek deniliyor
10 YorumlaNe yani hiç bedava a m bulamayacak mıyız biz 🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru söylüyorsun kesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle doğru demişsin
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. Para önemsiz değer veriyorsam aşıksam her türlü
10 Yorumla
+1 yılParam için sevecekse beni kimse sevmesin.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılVerir para zevk için harcanır
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılparasini ver bari diyorsun yani
00 Yorumla
+1 yılVerir
10 Yorumla
+1 yılSeni bir sevsin rahatla
10 Yorumla
+1 yılDoğru tespit
10 YorumlaVermiyor
00 Yorumla
+1 yılVerebilir tabii ki
00 YorumlaVerir
00 YorumlaOndan bir şey olmaz