50 gün zarar etmeyeceğim hisse olsun belli bi miktar param var 50 gün tutacam önerebileceginiz kısa vade 3 tane hisse var
ben europower Tüpraş ahgaz düşünüyorum bunlar hakkında yorumunuz nedir
50 gün zarar etmeyeceğim hisse olsun belli bi miktar param var 50 gün tutacam önerebileceginiz kısa vade 3 tane hisse var
ben europower Tüpraş ahgaz düşünüyorum bunlar hakkında yorumunuz nedir
Türpaş iyi de yinede beklemek lazım. Bugün borsaya artı ikiye götürüp vurdular yine. Bir haftadır halaya çektiler borsayı. Al sat yapmak iyidir oda tutturursan. 😅 Orta ve uzun vadeli düşüneceksen belki olabilir.
Endeks 7.500 seviyesine düzeltme yapıyor alım yapılabilir... ama borsa ihtiyaç dışı para ile yatırım yapılan kazanç aracı bu şekilde süre ike problemi olan acı çeker borsada
Haklısın ama 1 ayda 3 katına çıkanlarda var seçtiğim 4 hissede 1 ini yakalasam üzmez diye düşünüyorum tavsiye edebileceğin hisse var mı dostum
tamamdır eyw
Cevap
4Cevap
Yatieim tavsiyesi değildir.
Thyao
Froto
Bera
Teşekkür ederim ☺️
vadeli borsa olmaz hele şu ortamda bi çakarlar paranın lazım olduğu gün aklın durur :D
Doğru diyon kral ben en iyisi. Halka arz devam ediyim olmadı altın alıyım elimdekinede
Bu günkerde kısa vade borsaya girilmez savaş var
Evet haklısın düşüyor ama yükselen yükseliyo gene yükselebileceklerden bulmaya çalışıyorum 😅
Ucundende uzak dur dusecek
Kanka sen halka arzlar ile devam et
Öyle yapiyom kral hepsini alıyorum ama aylık 1-2 K veriyo cok tatmin etmiyor elimdeki parayla yüzde 30-50 arası vurmak istiyorum bakalım olmadı altına basacam
Teneke güzeldir emin ol hiç zarar ettirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?