Bu "rekor kırdı" muhbbetini de anlamıyorum. Yükselince zaten hep rekor kırıyor. Sanırsın ki bi anda zıpladı 50 okdu.
Neyse. Dolar zaten zorla yerinde sayıyordu. Ülkeye yazın giren dövizleri yaka yaka sabit tutmay çalışıyorlar, sonra rezerv bitiyor. Neden bunu yapuyorlar? Halkı kandırmak için. Başka hiç bir rasyonel nedeni yok.
Doların 40 tl falan olması lazım bu şartlarda. Ama olay krizi yavaş yavaş, alıştıra aluştıra saplamak. Bi anda olursa millet "noluyoz" der, yavaş yvaş olunca "chp yüzğnden oldu" diyebiliyolar ıfkggı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Savaş var normal. Bizim ülke herhangi bir şeyden etkilenmeye hazır zaten. Ülkenin iktidarı eğitimsiz, cahil ve vatanı sevdiği söylenemez. Muhalefetin teki yalakası öteki gözlüklü gizli yandaşı. Halkın çoğunda neden oy kullanma hakkı var o da meçhul.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23b cevap paylaştı.
u +1 yıl30 da olur yakında.. halk hak ediyor.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni alakadar eden bir durum yok gadası
00 Yorumla Rakamı bile doğru yazamamışsınız %52,18 olacaktı. Demokratik ülkelerde çoğunluğun kararına saygı göstermelisiniz. Erdoğan en kötü yönettiği yıllarda bile koltuğu kaybetmedi. Ve bu dönemde bütün muhalefet bile birleştiği halde iktidarı alamıyorsa sorun iktidarda değil muhalefettedir. Seçimlerden sonra nasıl dağıldıklarını ve kendi içlerinde kavga ettiklerini gördük. Parti içerisinde demokrasiyi harekete geçirmeyenler ülkeye zaten demokrasiyi getiremezdi.
Bizim gibi gelişen ülkelerde kur her zaman yukarı yönlüdür. Bu sonuçlar Kılıçdaroğlu gelseydi bile aynı olacaktı. Değişen bir şey olmayacaktı. Ülkemizde ki temel problem siyasete bakış açısı ve muhalefet problemidir. Muhalefet cephesi sürekli at gözlüğü taktığı için gerçekleri görmekte körler.
63 Yorumla- +1 yıl
hımm %52.18 in kör olma ihtimali yok ama yani öylemi :D
- +1 yıl
Offf dayı be ne anlatıyorsun bdjdjdjd
+1 yılKömüre makarnaya karnındaki iki lokmaya şükür eden bir zihniyetin eseri bu başka bir şey değil, Türkiye en değerli zamanlarında bu zihniyetin esiri edildi ve hala da bu esaret son bulmuş değil, yalandan varsayımdan ya da bir olasılıktan değil mutlak bir gerçeklikten söz ediyorum, eğer bugün bu iktidarın ve zihniyetin esareti altında değil de ileri görüşlü ve üretken bir iktidarın yönetiminde olsaydı Türkiye, Avrupa'ya bizim değil, Avrupa'nın bize katılması için görüşmeler yapılıyor, şartnameleri biz koyuyor olurduk, ancak bugün bulunduğumuz yer ortada, kötürüm bir Türkiye, yağmalanan yandaşa yem edilen bir Türkiye, bu bugün de değişmedi, sadece perdelendi, perde arkalarında aynı hızla yağmada soygunda yandaşa Türkiye'yi dilim dilim yedirmede sürmektedir.
20 YorumlaDolar yükselince ya da düsüncemi mutlu olacam?
Evet dollar yükseldi, yurtdisi turlarina cikamam ama dolar ile ürün mecbur kslmacikda almiyorum.
Bende düssede Dolar 20tl altina inmesin.
Neydi o 3-4tl oldugu günler, herkes utanmasa ekmegi bile amerikadaki Amazondan siparis vereceklerdi00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 372 cevap paylaştı. Dış güçlerin oyunları hızla devam ediyor, bizim yükselmemizi istemediklerinden bizden ve iktidardan korktuklarından ekonomi üzerinden oyunlar yapıyorlar. Bizzz bunlara boyun eğmeyiz bu beynimize kan gitmeyi başarırsa bir şeyler de düşünürüz her halde bilemedim k şimdi.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl mumkun olabiliyor anlamiyorum?
O kadar cok dolarlik esya mi aliniyor?
Ulkenin yurtdisinda cikardigi esyalari ureten fabrikalari mi yikiyorlar be yapiyorlar anlamadim.
eskiden 2,3 falan anlardikta. Bu kadar kisa surede bu kadar yukselmesi akil almiyor.
Iyi yanı dolarlik bir is olursa Yaşadık.01 Yorumla- +1 yıl
Tl değer kaybedecek korkusuyla dolar alanlar doların daha çok yükselip değer kaybına yol açıyorlar ve aylar geçtikçe daha az dolar alabiliyorlar bu susayan birinin tuzlu su içmesi gibidir başta susuzluk gitmiş gibi görünür ama gittikçe daha çok artar sonuç : su kaybından vücut iflas eder ! Dolar almak tc ekonomisine en büyük darbedir ! Ama herkes kendi nefisini düşündüğü için umurlarında değil!
+1 yılKutuplardaki penguen ayıya parmak atsa bizdeki dolar yükseliyor aw
51 Yorumla
Soran+1 yılOy veren cahiller yüzünden
150 tl oldu ğu zaman Tarih rekor diye mi yazacaksın yoksa Tarihi rekorun nirvana sı diye mi?
Yok hani Dolar 💲💵 ın artması nı sağlayan zihniyet belli de buna şaşıran zihniyet niye şaşırı yor onu anlamadım00 Yorumla
+1 yıl%49'un olarak ben de memnunum. Su veren itfayenin hortumunu... derler ya, o derece.
Dolar ile kazanıyorum, gerisi önemli değil. Bundan sonra acımak yok.. Kurunun yanında yaş da yanıyor, evet ama yapacak hiçbir şey yok.
00 YorumlaMemnunlar onlar şimdi Filistin’e üzülüyorlar ses etme
21 Yorumla
Soran+1 yılÜzülsünler bakalım...
Umurlarinda değil. Onemli olan malum 2 lider tarafından egolarinin tatmin edilmesi. Zaten maaş zamları temel gıdaları karşılıyor. Temel gıda almak dışında da harcamaları yok.
00 YorumlaBen oy vermedim diğer aptala da oy vermedim o yüzden oy kullananları bu manzaraya karşı keyif sigarası yakmaya davet ediyorum sonuçta zevk alıyorlar xbxbxdbxb
00 YorumlaSadece beklediğim tür dışı yatırımı dövizle bakalım.
Bu saatten sonra kaç olursa olsun. On yıl çok konuştum. Yarını görmek zor değildi benim için.
00 Yorumlaİyi ki yabancı sektörde çalışıyorum. şu an Türkiye'de çalışıyor olsam, günlük olarak Kübler-Ross döngüsüne girip, dururdum.
05 Yorumla
Soran+1 yılKesin onlara oy vermissindir
Soran+1 yılİktidar
Soran+1 yıl🙄🙄🙄🙄🙄
+1 yılİns 40 olur bana giren çıkan yok hatta dolarım var isime gelir o yüzde 51 düşünsün cahilller
13 Yorumla
Soran+1 yılKurunun yanında yaşta yanıyor yuzde 51 den farkın yok
- +1 yıl
Banane bea ölen ölsün ben insanlığını o seçim sonucunda biraktim
Soran+1 yıl🙄🙄🙄
Bunun iktidarla alakası yok ANLAYIN ARTIK
BIZI EKONOMI İLE TERBİYE EDİYORLAR!
EZİP BÜZÜYORLAR BOYUN EGDIRMEYE ÇALIŞIYORLAR
ANLAYIN YETERRRR00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlacak tabiki de bitik ülkeyiz zaten başa kim gelirse gelsin aynısı olacaktı zaten farkeden bir sey yok
00 Yorumla
+1 yılParam euro da. Paramı koruyabil ek için tl tutmuyorum. Bu hükümetin ülkeyi kalkındıracağına da inanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu zihniyet ile bu günlerimizi çok arayacağız. Seçimden sonra 70 tl’yi geçeceğini düşünüyorum içimden bir ses öyle diyor.
00 Yorumla
+1 yılOrta doğunun haline bakarsak petrol çıkmayan bir ülkeye göre gayet iyi. Etrafımızda bu kadar savaş varken kimse Türkiye'ye yatırım yapmak istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Dolar üzerinden işe girdim yurtdışına gidiyorum. Ayda 3000 $
Batı bizi kıskanıyor
Arap kızı camdan bakıyor
Ver Mehteri diyenler düşünsün
Bu saatten sonra bana göre hava hoş02 Yorumla
Soran+1 yılNe işi banada söyle
Cevap sahibi+1 yılİnşaat Sektörü
1 ay sonra Polonyadayim.
Memuriyetten istifa
Hadi Bana Eyvallah
- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşüyorum dolar 50tl geçerse işimi gücümü bırakıp okuluda bırakıp yurt dışına kaçıcam
05 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışina kacmak icin bile para lazım ben organlarımi satmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Yok ya ben oradaki tanıdığa kapak atıcam en iyisi
Soran+1 yılBeni de kaçır 🤣
- +1 yıl
Olur xdvxgv
Soran+1 yılKarın tokluğuna yaşarim çamasır bulaşik elimden her iş gelir 🤣🤣🤣
+1 yılG. tümüzde ayı bağırıyor daha dolar 28 tl oldu diye mi dertleniyorsunuz ohoooo
06 Yorumla
Soran+1 yılNe ayisi ne bağırması derdimiz bu ulke zaten
- +1 yıl
Derdimiz bu ülke zaten ama çember daralıyor sırada iran ve biz varız
Soran+1 yılFilistin olayindan bahsediyorsan inan benim umurumda değil
- +1 yıl
Orası beni de ilgilendirmiyor beni ilgilendiren sıranın ne zaman bize geleceği
Soran+1 yılZaten çöktuk durumun vehametini gormek istemiyorlar
- +1 yıl
Üzülüyorum
- Para & Ekonomi konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılDevletin bütçe yaparken ortalamasına bak istersen , 2024 ye ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu millet hakediyor zamı Tanrı yapıyor diyen milletten zaten bir şey beklenmez
31 Yorumla
Soran+1 yılYobaz turkiye
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyüzde 52 maalesef ki
ben hep 50 liralık mazot alıyorum kafasında10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Halkımız zeka özürlü umrumda değil asgari ücretle çalışan buna razıysa benim umrumda olmaz
10 YorumlaOlması gereken değerin altında tutarak daha çok zarar veriliyor Türk Lirasına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu baskılanmış hali...
Seçim sonrası zirvedeyiz enflasyonda. Toplum deli. %51 i hangi parti kazanırsa kazansın yine böyle bişey olacaktı. Biz 20 yılı çöp yapan birini seçtik yine00 Yorumla
+1 yılBen şaşırmadım, uzun zamandır 28den hesap yapıyorum
00 YorumlaHatırlatma şunu atlayacam seni babana müjdeleyene he.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılEzan dinseydi daha mı iyiydi? Ya da bacanağa kaysaydık? 😃😃
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılOlsun diğer ülkeler bizi kıskanıyor ya o yeter 🤣🤣🤣😜
00 Yorumla
+1 yılNasıl tarihi rekor? Tarihi rekorun 2 milyon TL olduğunu sanıyordum
00 Yorumlaokul falan bitsin az kaldı , gideceğim. 30 olur umarım.
00 YorumlaDur daha 50 olacak bunlar iyi günler. Verdiler yetkiyi görüyoruz etkiyi😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünden beri konsolosluklara filan saldırıyorlar protesto diye. daha 28 iyi. Ben daha fazla çıkar diye düşünmüştüm.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılalıp başımı gidicem bu ülkeden şu bölümümü bi bitiriyimde valla bıktım ya
14 Yorumla
Soran+1 yılNe okuyorsun?
Cevap sahibi+1 yıltıbbi görüntüleme
Soran+1 yılGüzel
Cevap sahibi+1 yılsenin
Para & Ekonomi konusunda 618 cevap paylaştı. 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen mutlumusun yediduvelle birlesip adamin en kotu doneminde bile onu yenecek bir aday cikartamadigin icin ezik.
00 Yorumla
+1 yılaa biliyorsunuz zamları filan Allah yapıyor. dolarıda o çıkartıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterse 280000000000000000000000000 dolar olsun Terör sevicilerine batı yalakalarına din düşmanlarına OY MOY Y
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOK
- +1 yıl
Senin ben olmayan aklını. Terör diyo aptal. Suriyeliler Karadenize bile gitmiş hala diyo terör din.
Cevap sahibi+1 yıl@ulanokyanus Apo selo özgürlük güney doğu özerklik Teskereye hayır. Suriyeden çekileceğiz Ypg pkk değildir. Bize düşman değil biz seçilirsek ordan çekileceğiz s-400 leri iade edeceğiz. Baykarın kapısına kilit vuracağız. Merdan yanardağ : Apo masumdur mazlumdur. Daha say say bitmez Sen suriyeli de Suriyeliler bize saldırmıyor havan atmıyor füze atmıyor eline keleş alıp milleti taramıyor. Boş konuşmaya devam et
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten piyasa satışı öyleydi. İnternette düşük gibi gösteriyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAbla dolar 28 tl oldu
Cevap sahibi+1 yılBebiş okuduğunu anlamıyorsun sen
Soran+1 yılAbla sen kesin ankaralısın
Soran+1 yılKezban leyla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKK vermiştim. İyi ki seçilmemiş. KK ülkeyi mahvederdi
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi cok mu iyi
Cevap sahibi+1 yılKK daha kötü yapardı diyorum algılamanda problem mi var?
Soran+1 yılAlgı problemim yok dolar 100 lira olunca aynı dusüncede olursun aferin
+1 yılMerak etme çok mutlular hala pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar hiç pişmanlık yok niye çünkü dijital gujlerin yaptığına inanıyorlar hala okadarki cahil toplumda yaşıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParami dolara yatirmistim ama yinede kotu ekonomi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmerika üssüne konvoyla giden mk malları yüzünden , İsrail'in yanında olmayanların yüzünden bu kodumun araplarina yakın olmanın bedeli lan biz türküz türk bizene araptan
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı. göz göre göre adım adım uzaklaşıyor , bir şey düşünemıyorum
00 Yorumla
+1 yılReisle daha çoooo yolumuz var.
Maalesef seçim dönem terörist ilan edildim
Bu yüzden beter olsun00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYorumları okuyunca iyi ki bu yobazlar seçimi kazanamamış dedim içimden... cahillikten öte bir şey bu..
00 Yorumla
+1 yılEkonomi ülkenin en büyük problemlerinden biri ama en büyüğü değil bence bizde dert bitmez
00 Yorumla
+1 yıl7 TL den aldım artışa devam 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılYe babam ye ye ha babam ha ha
- +1 yıl
TL değer kaybederken ticaret yapmak zor oluyor şu an alım satım durdu arsa alıp satan adamım müteahhitlere kat karşılığı yer de satıyorum 15 milyon sermayem olsa ne olur ev alım satımı durdu arsa alım satımı durdu. Aldığım yerler durduğu yerde değer kazanıyor ama alım satım olmuyor çark dönmüyor
+1 yılDaha da artar İnşa'ALLAH.
10 Yorumla30₺ olmazsaaaaa taaa..
10 YorumlaBu halk her şeyi hak ediyor.
10 Yorumla
+1 yılDoların 28 TL oldugunu
00 YorumlaAllah yolunu acik etsin :D
00 YorumlaAz bile 30 olması gerek
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin
00 Yorumla - Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat