Dolar oldu 28 Ekonomi battı halk neden cahil arkadaşım bize ne Filistinden ya kardeşim hak ettikleri gibi yönetilmesinler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz empati be aynısı bizim de başımiza gelebilir di yazık zaten bir şey yaptığımız da yok. Bari insanlığımızı olsun içimiz de
benim tek gündemim 3 ekim taylor swift konser filmi vizyona girecek
Müslüman Müslümanı savunmalı sizin gibiler bu dünyada para için yaşar.
yok öyle bir şey. Müslüman haklıyı savunmalı. Haklı taraf filistinli ve israilli siviller. Haksiz hamas ve israil.
Namaz kılmalarına müsaade etmeyip onları dinlerinden mahrum bırakıyorlar cezasını çeksinler Allah yolunda ölen filistinlilere ki ne mutlu onlara ebedi hayatı kazandılar dünya malında gözleri yoktu ölen israillileri azaptan başka bir şey beklemiyor.
Ya bir git. Dünya sessiz. Kücucuk bir şehre hapsetmisler masumları. Tek istedikleri güzel bir hayat. Hiçbiri ölmek istemiyor. Bu senin inancın. Ne olacağını sadece öldükten sonra göreceğiz. Olan iki tarafın sivillerine oldu. Bu kadar kolay yani. Öldü bitti, allah yolunda. boş ver
O da müslüman değildi, her şeyi hakediyor. Iyi olmuş
Sıradaki...
Bu gaddarlıktır.
Nasip kader işleri bunlar onlar zulüm yapılırken kahkaha atanlardı şimdi toprağın altındalar. Zafer islamındır.
5 dakika önce olan bir haber "#SONDAKİKA
İsrail uçakları Gazze'de arka arkaya önce bir camiyi ardından ise bir okulu b-mbaladı." Şimdi ne diyordun?
Çok sayıda ölü çocuk var.
dediğim gibi ben masumların yanındayım. Halkı bombalayan israil'i ve rasgele güdümsüz binlerce roket fırlatan hamasi desteklemiyorum. Ideolojik değil insani bakıyorum. Kudüs 1000'i aşkın yıldır sadece kan ve ölüm getirdi 3 semavi dinin ideolojik çatışması yüzünden
Kudüs müslümanların tek zaferde onların olucaktır ama diğer yahudiler birbirini desteklerken Müslüman ülkeler sadece kınıyoruz diyor amerika en büyük savaş gemisini gönderdi bile.
Ben sivillerin derdindeyim sen ise kudüsü işgal etmenin derdindesin. Bence siz sadece sivil ölümlerini ideolojik hayallerimiz için propaganda malzemesi olarak kullanıyorsunuz. Oradaki ölenler umurunuzda değil. Yeter ki kudüs sizin olsun. Yazık
Kudüsü yıllardır müslümanlar mı işgal ediyor adamların derdi namaz kılmak ona bile müdahale edip öldüresiye dövülüyorlar dinlerini yaşamayı hiç kimse engelleyemez bizim derdimiz kudüs değil Zulme karşı derdimiz var bizim zülm varsa susmak yakışmaz
sana soru. Aslı klise olan Ayasofya camiye çevirildi. Bir hristiyan ibadet edebilir mi? Hayır.
Kudüste zulm var mı? Evet.
Fakat bu iki taraflı kışkırtma olarak gerçekleşiyor. Filistinliler israillileri israilliler de filistinlileri kışkırtıyor. Birbirlerine taş, sopa daldıkları bile oluyor.
Asıl zulüm gazzede.
O bizim hakkımızdı biz işgal etmedik ayasofyayı iki taraftanda savaşla alakası olmayan masumlar ölüyor tek sebebi israilin yaptığı zülmler yoksa hoş görülü bir devlet olsaydı hamas saldırmazdı zaten durduk yere Gazzeyi İsrail kaç defa bombaladı hastahanede elinde ekmek ile ölen çocuğu gördün mü sen..
Işgal etmedim mi? Baklava dağıtarak almadın herhalde istanbulu?
onbinlerce asker öldü. Aileleri yetim ve dul kaldı. Bayraklarını kaybettiler.
Yüksek vergilere zorunlu bırakıldılar. Çocuklarının bir tanesine islam empoze edilip onu asker yaptılar. En büyük kilisesini camiye çevirdiler.
Bu işgal olmuyor mu? Her devlet işgal ederek alır. Bu tartışılmaz
Işgal değil hakkımız olanı aldık Osmanlı'nın büyüklüğünü bilmiyorsun herhalde bizim atalarımızın hakkı o halde Osmanlı toprakları işgal ettik mi yok.
evet. Isgal oluyor. Nasıl hakkın oluyor ki? Başkasının ülkesini yıkıp, topraklarını alma hakkını kim veriyor?
Savaş döneminde kimsenin ülkesi yoktu herkes kendi ülkesine sahip olmak için savaştı herkes kan döktü herkes payını aldı
bizans , memlükler devlet/ülke değil miydi? Tarih bilgin cidden yok.
Dünya savaşı ne demek herkes boş yere savaşıyor o zaman cidden aklına yazık
1071'de dünya savaşı mı vardı?
Evet boş yere savaşıyorlar. Böyle bir şey olamaz. Birisi gelse senin ülkeni yıksa işgal dersin ama iş senin döktüğün kanlara ve yıktığın ülkelere gelince orta asyadan gelip anadolu, avrupa, ortadoğu ve afrikaya hakkım diyebiliyorsun. Asıl senin aklına yazık.
Biz hangi tarihi konuşuyoruz dostum filistin ve israili konuşuyoruz bizanstan çıkan sensin herkes toprak almak için savaştı dünya savaşında
Bu ülke her boku hak ediyo
senin beyin toksunluğu çektiğin için
Bilmiyorum