Para & Ekonomi 200 bin ile ne yapılabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne yapabilirim bu kadar parayla Güncellemeler+1 yıl Daha doğrusu ne alabilirim 200 bin ile ne yapılabilir? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. borsa bence 0 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Ev araba arsa vs hiç bir şey alamazsın. Bu yüzden hisse senedi, yatırım fonu vs alıp değerlendirmeni tabsiye ederim. 0 0 Yorumla
Ugurx2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Borsada hisse alabilirsin.. geleceğe yatırım yapmış olursun 0 0 Yorumla
implant Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Borsaya gir, takip ettiğim hisseleri söyleyım 0 1 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Yatırım tavsiyesi vermek suçtur, kadın zarar ederse zararı ödeyecek misin? Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 412 cevap paylaştı. ticaret mi yatırım mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yatırım Yorumla S93S94 +1 yıl tl de de kalsa artık pek büyük bir zaear almaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hmm ne yapabilirsiin. Mesela bana verebilirsin birazını ldjdüneicbdl 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı. Bana 20 bin bağış yapabilirsin 0 0 Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yani borsaya gir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alınır Yorumla
ms38kysr Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Baban mi verdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendim biriktirdim Yorumla ms38kysr +1 yıl Kaç senede Yorumla Soran +1 yıl 1 senede, yurt dışında yaşıyorum o yüzden Yorumla ms38kysr +1 yıl Hayat sana güzel bende gitmek istiyorum vize yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
borsa bence
Ev araba arsa vs hiç bir şey alamazsın. Bu yüzden hisse senedi, yatırım fonu vs alıp değerlendirmeni tabsiye ederim.
Borsada hisse alabilirsin.. geleceğe yatırım yapmış olursun
Borsaya gir, takip ettiğim hisseleri söyleyım
Yatırım tavsiyesi vermek suçtur, kadın zarar ederse zararı ödeyecek misin?
ticaret mi yatırım mu
Yatırım
tl de de kalsa artık pek büyük bir zaear almaz
Hmm ne yapabilirsiin. Mesela bana verebilirsin birazını ldjdüneicbdl
Bana 20 bin bağış yapabilirsin
Kripto paralari biliyor musun?
Yani borsaya gir
Ne alınır
Yatirim knka
Baban mi verdi
Kendim biriktirdim
Kaç senede