Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Ayda 40 bin maaş İstanbul için yeterli mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Malum hayat pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstanbul'da 10k eve ver, 5k faturaya ver, 5k yola ver, 10k eve harca, 5k dışarı yemeğe harca 5k da biriktir. Abartarak yazdım oda.
10k ev yok ki minimum 15k
5k arttırdıydım onu da ona say.
Saol yaa 😂😂
Ne demek dostum 🤣🤣🤣 ya hayat o kadar tuhaf oldu ki 40k da para gelmiyor gözüme 100k da. Çok değişti her şey. 1m olan araba ucuz geliyor misal. Ben algılarımı kaybettim. Hesap kitap allak bullak oldu bende. Artık gezip tozmayı geç karnın doydu mu kral sensin.😅 En son işsiz kaldım bende bağlar koptu. Yani zaten canım bir şey istese de gidip alamadığım için öyle takılıyorum. Aylardır burnumda iskender tütüyor bakalım elbet yeriz :D
Kral adres ver iskender söyleyim yaa valla bak ama o kadar haklısın ki 2 ay önce yaşama maliyeti daha ucuzdu sumdi yine 2ye katladı
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim gönlü güzel insan. Madem böyle bir teklifte bulundun, ben çok şükür karnımı öyle böyle doyuruyorum. Senden ricam bana ısmarlamış say ve gerçekten bir yoksulun karnını doyur ya da ona sadaka var. Bana da bunlardan birini yapacağına söz ver yeter.
Yıl sonuna kadar günümüzün üstüne %50 daha koyar. Ocaktan itibaren 2-3 ay rahatız sonra daha da beter olur zaten.
Söz yapacagim
Teşekkür ederim.
Yeterli bence gayet rahat yaşarsın tek kişisin sonuçta
Tek kişi olmana
Evin kira olmasına
Aracının olmasına
Göre değişir
Nasıl br hayat sürdüğüne bağlı
Ayda 1. veya 2 defa cluba giderim geriye kalan zaman ev ve iş
Yeter o zaman. Hovarda olsaydın yetmezdi de dediğin gibi bir hayatın varsa eğer yeter
kirada olmayacaksan yeter.
Evin varsa ve tek başınaysan gayet iyi
Ev yok kiraciyim
o problem işte. eski kiracı mısın? az ödüyorsun ve teksen yine iyi. maaşının ne kadar kiraya ödüyorsun?
15k kira veriyorum
yani elinde 25bin kalıyor. teksen ve çok uçuk yaşam yorsan yine götürürsün ama kiralar vs vs illa artar
Yok be ne uçuk yasiycam ayda 1 veya 2 defa cluba gidiyorum sonra ev ve iş yani
Yetersiz.
yeterlidir herhalde
Yetermi sence
Bilmem ben harcıyorum para tam bitecek maas geliyor yetiyor gibi ama birikim yok 😪
Gel evlenelim ikimiz birlikte yaşar yaparız brikim
Olurrr hadi gel evlenelim 😂😂
Ev kira mı