Para bir kağıt parçası canlı bile değil ama insanlar canlı birşeyi sevmedikleri kadar sevebiliyorlar parayı, oda ihtiyaçlar sebebiyle ama ben ihtiyaç dışında cansız birşeye bir sevgi duymuyorum çünkü saçmaaa
Ama gerekli 😶

Para bir kağıt parçası canlı bile değil ama insanlar canlı birşeyi sevmedikleri kadar sevebiliyorlar parayı, oda ihtiyaçlar sebebiyle ama ben ihtiyaç dışında cansız birşeye bir sevgi duymuyorum çünkü saçmaaa
Ama gerekli 😶
Bende sevmiyorum hiç ya iyi ki de sevmyiırum gerçekten para insanın gözünü kör ediyor neler yaptırıyor. Evet lazım maalesef orası ayrı ama sevmiyorum çok kötü bişey keşke çoğunluk da sevmese sadece araç olarak baksa ama neredeee... Çok sevdiğim bir laf var, parayı kalbinde değil, cebinde taşıyacaksın diye ama kimse buna uymuyor %1 falan kesimizdir muhtemelen. Milletin dini imanı para oldu maalesef ne acı😪😤
Hahahah doğru diyorsun o bir araç sadece haklısın evet
Parayı seviyorum çünkü bu dünyadaki her şey paraya mal oluyor. Çok iyi para kazandığımı söylemekten mutluyum. Bu bana özgürlük, zaman ve bağımsızlık veriyor. Bir şey istersem satın alabilirim. Faturalar konusunda endişelenmiyorum. Canım ne zaman isterse tatile giderim. Eşim benim alabileceğim bir şey istiyor. Kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. Ve bir erkek olarak bunu sağlayabilmek bu dünyadaki en güzel duygudur.
Cevap
7Cevap
Parayı %50 severim.. çünkü sevgiden değil ihtiyaçtan
para sevmiyorum bi anlamı yok kazanmayı seviyorum sadece
Kazanmak güzel paraya hiç önem vermedim ama öyle olunca kendisi daha çok gelmeye başladı parayı seven insana gelmiyor para ondan huylanana daha çok geliyor
Türk lirası bir kağıt parçası evet Dolar olsa bir kağıt parçası değil
%100 seviyoyum
Arkadaşım olur musunnnn
Mesaj gönderir misin numarami vercem
Konuşmaya dertlesmeye ihtiyacım var da
💯 Tabikii ❣️
%99 severik
%100 severim.😃
%49 sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?