Bu ne ya :D
Bu ne ya :D
Millet o kadar çok memnun ki bu durumlardan. Keşke 1000 lira olsa. Benzin de 100 lira. Benzinin her 1 litresinde 18 lirası vergiymiş.👍🏻 insanlar hayatından çok çok memnunlar bence 👍🏻
Yani memnun olan kitle var ama onlar memnun diye ben niye sıkılıyorum
O kitle çalışmadan , yorulmadan para kazanıyor çünkü. 👍🏻
Cevap
36Cevap
Bunun tek sebebi malum kişi ve ona oy verenler iyi günler
Bizim kasapta 110 lira göğüsün kilosu. Hem de yağsız ve derisizz kuşbaşı doğrayıp veriyor 😊 tek bir yerdeki fiyata bakıp alışveriş yapan biri olmayın asla
ehonomi iyi.
Göğüs kısmı genelde pahalı oluyor zaten, bide Banvit olunca pahalı olması kaçınılmaz. Zincirli marketlerden almak daha mantıklı bence.
akşama tavuk yiyecek olan ben bunu görmezden geldi ewfnfjwe
Valla ikidir bugün tavuk mu yapsam diyorum fiyatları görünce vazgeçiyorum :D Afiyet olsun ne yapacaksın
fırında soslu patatesli göğüs
oh yarasın
saol
Yumurta kolisi 120 yapmayı planlıyorlar. popon çıkana o fiyat olursa tavuk 300 olsa et 500 olsa ekmek 15 olsa az az az.
100-110 arası değişiyor online marketlerde, koliyi 120 yaparlarsa burada da 150'ye satılır hehrlade
Mazotun 40 olduğu yerde normal. Petrol sadece akaryakıt değil ki üretilen poşetten ambalaja kadar petrol kullanılıyor... Zaten böyle giderse artık tavukta lüks olacak ve sebzeleri baharatlayıp, baharatlayıp et tadı verecez. Bir süre sonra ona da zam gelecek. Soğan ekmek bile lüks oldu bu devirde... 2 nesil öncesi hazırladı ve hazırlarken yedi, bizden önceki nesil en güzelini yaptı yedi içti en dertlisi keyfine baktı, bizden 3-5 yıl öncesi tabaktaki atıkları ve kırıntıları topladı, bize de işin bulaşığını yıkamak ve pisliğini temizlemek kaldı.
Ne kadar doğru dedin cidden, aynen öyle
O zaman bunu kutlamak gerekiyor yüzde 52 sizi piste alalım
O kadar da değil ya. Tamam pahalı ama o kadar değil yani🙂
tavuk eti deyip geçmemek lazım artık, 300 e doğru emin adımlarla ilerliyor :D
Seçimlerden sonra daha kötü günler bekleniyor..
ekonomi kötü olduğundan bu yana sürekli artıyor.
Şu milletin daha beter süründüğünü görmeden ölmek istemiyorum
milletin içinde biz de varız ya ama
fazla bencillik
Piknik yapmak evde et yemek hayal oldu durmadan zam geliyor artık taş kum alıp kaynatmak gerek
Vay be harbiden ne ara öyle oldu. Yeme zam gelmistir 🤣
Allah gönüllere merhamet versin.. kıtlık çıkarsa sasirmayalim. gelen günden korkar oldumm🥺
Halinden memnun halk 500 olsun
:)) sorma, %52'nin memnuniyeti sebebiyle bizim canımız sıkılıyor ama
O yüzde 52 nin çoğu din ile narkozlanip kanan gariban kesim dahada gariban olsunlar.. ses çıkarmayı bilmiyorlar Osmanlı Osmanlı diyorlar el bağlamayı etek öpmeyi sefalet ile yaşamayı seviyorlar beter olsunlar.
259 lira para değil artık
Valla para, kusura bakmayın
Değil hocam eski 25 lira olarak düşünün
Yemek yapıyor musunuz evde? Bi yemek sadece tavukla bitmiyor. Bi sote yapsanız 1 kilo domates burada hala 35 40 tl. 1 kg biber aynı. Ha diyeceksiniz ki 1 kg domates koyulmuyor yemeğe :) 15'li yumurta aldım geçen 60 küsür liraydı, 2 güne bitti, benim 1 aylık mutfak alışverişim 5bini geçmiş durumda. Ki kıymayı eti kayınpederim alıyor ona rağmen bu. Az mı?
Verilen paraya göre az. Ekonomi kötü yapacak bir şey yok sürekli karşılıksız para basıldığı için her şeyin fiyatı şişirilmiş durumda
Verilen paradan kasıt nedir maaştan mı bahsediyoruz?
Evet
İlginç, asgarinin yarısı bi tutar size mutfak masrafı için az geliyor yani :D
Ev fiyatlari 2 milyon olunca her şeyi yemeğe harcamak normal
Hiçbir şey normal değil de ok normal olsun
Yeme kardeşim tavuk zararlı.
ne yiyelim
Et veya sebze ye.
tavuk 250 mi oldu oha dememden yola çıkarak etin fiyatını tahmin edemedin herhalde
250 tl para değil ki sen mağarada yaşa bence.
250 tl'nin para olup olmaması değil dert, bu tavuklar bi ara et yiyemeyenlerin yediği bi şeydi, 4 kişilik bi aile 1 kilo tavukla idare edemeyeceğine göre 1 öğünlerinin ne kadar tuttuğunu kafanda hesaplayabiliyor musun?
Ailesi olan adam düşünsün bunu biz değil.
benim var ailem napcaz şimdi :)
Kocan düşünsün bunları.
ben de çalışıyorum, sizin kafa biraz 70lerde kalmış, anlaşamıyoruz, kolaylıklar
Online marketler bi tık geçiriyor
Yerinde ne kadardır ki olsun 200 :/
cidden saplıyolar hiç acımaları yok insanların embelliğini kullanıyolar bence
Tembel değilim, evimin yakınında market yok :) yani tembelim de biraz ama yok yine de
İşte Türk milleti tembel biz bunlwra geçitelim zihniyeti var heriflerde sahtekârlık diz boyu :D
Lö Tavuk diyeceksiniz 😋
En İyi Cevap