Para & Ekonomi Günlerce beklemeden anında banka kartı veren banka var mı? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Akbank'la hallettim işimi. 🌟 Günlerce beklemeden anında banka kartı veren banka var mı? Cevapla Banka Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ziraat bankası. 1 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bu konuda gördüğüm en hızlı banka şaşırtıcı bir şekilde Kuveyturk olmuştu. Kartı anında basıp verdiler, diğer bankalarda tabiki bekliyorsun. 1 0 Yorumla
Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Ziraat veriyor, isim soyisim istersen bekliyorsun 1 0 Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Ben iş bankasindan almıştım anında isim soyisim falan olmasın diyorsan anında aliyon 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ziraat bankası anında veriyor. Verdiği kartta isim soyisim yazmıyor ama.. 1 0 Yorumla
Mevlüt71 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Genelde tüm bankalar verir sadece isim soyiisim yazmaz 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Banka önünden geçmişliğim yok maalesef 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Varmış :D 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hangisi 🙄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl İki tane ziraat cevabı var bir kere ziraat kesin veriyordur :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ziraat bankası.
Bu konuda gördüğüm en hızlı banka şaşırtıcı bir şekilde Kuveyturk olmuştu. Kartı anında basıp verdiler, diğer bankalarda tabiki bekliyorsun.
Ziraat veriyor, isim soyisim istersen bekliyorsun
Ben iş bankasindan almıştım anında isim soyisim falan olmasın diyorsan anında aliyon
Ziraat bankası anında veriyor. Verdiği kartta isim soyisim yazmıyor ama..
Genelde tüm bankalar verir sadece isim soyiisim yazmaz
Banka önünden geçmişliğim yok maalesef
Varmış :D
Hangisi 🙄
İki tane ziraat cevabı var bir kere ziraat kesin veriyordur :D
Yoktur bence😂
Ing bank