Para & Ekonomi Ayağını yorganına göre mi uzatırsın? yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Düşünmeden harcama mı yaparsın, yoksa ayağını yorganına göre uzatıp birikim mi yaparsın? Ayağını yorganına göre mi uzatırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Evet her zaman öyle yaparım.. 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı. ne birikimi yahu... enflasyon zebellah gibi tepemizde. bi aldığını ertesi gün aynı fiyata alamıyorsun.. birikim mirikim hak getire 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yorganına göre uzatırım, para planlamasını çok iyi yaparım. Hemen hemen her ihtiyacımı da alırım, karşılarım. 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Biraz dikkat ediyorum harcamalarıma ay sonunu düşünürsek 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yorganıma göre uzatırım ama benim boyum uzun 😂😂😂 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 381 cevap paylaştı. Planlı hareket ederim en azından kafada bir taslak olur. 1 0 Yorumla
AcizYaşamFormu Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yorgandan çıkınca sinekler ısırıyor sevmiyorum. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bazen yorganı ayağıma göre aldığım da oluyor tabi.. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Genelde ayağımı yorgandan kısa tutarım. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok yorganı ayağıma göre alıyorum 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben harcarım, sonucu çok ilgilendirmiyor 😄 1 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl yorgani ayagima göre dikerim 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Olanı yerim kalırsa yatırırım birşeye 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. bilinçli tüketiciyim ben : ) 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet her zaman öyle yaparım..
ne birikimi yahu... enflasyon zebellah gibi tepemizde. bi aldığını ertesi gün aynı fiyata alamıyorsun.. birikim mirikim hak getire
Yorganına göre uzatırım, para planlamasını çok iyi yaparım. Hemen hemen her ihtiyacımı da alırım, karşılarım.
Biraz dikkat ediyorum harcamalarıma ay sonunu düşünürsek
Yorganıma göre uzatırım ama benim boyum uzun 😂😂😂
Planlı hareket ederim en azından kafada bir taslak olur.
Yorgandan çıkınca sinekler ısırıyor sevmiyorum.
Bazen yorganı ayağıma göre aldığım da oluyor tabi..
Genelde ayağımı yorgandan kısa tutarım.
Yok yorganı ayağıma göre alıyorum
Ben harcarım, sonucu çok ilgilendirmiyor 😄
Her zaman öyle olmak daha iyidir
Genelde düşünmeden harcama yapıyorum
yorgani ayagima göre dikerim
Olanı yerim kalırsa yatırırım birşeye
Hayır savurganım
bilinçli tüketiciyim ben : )
genelde yorgandan cikiyo
Hayır planlama dahilinde
Düşünerek harcama yaparım tabi ki