Para & Ekonomi 2 ay İnternet üzerinden satış yapıyor musunız? Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İnternet üzerinden satış yapıyor musunız? Cevapla 37 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Master81 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 85% 2 ay Amazon yaptım ama sürekli oradan buradan ekstra kesintiler yüzünden adla akıllı para kazanamadım 0 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Satışı arkadaşlar yapıyor. Biz sadece tedarik ediyoruz. Bende bırakacak gibiyim zaten. 🤔 0 0 Yorumla
ayla_xxx Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 44% 2 ay 2. nel satış yapılan uygulama üzerinden ara ara yapıyorum. Kullanmadığım eşyaları falan 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% 2 ay Hayır yapmıyorum ama bazen şeytan dürtüyor bı yerden ticaret yap diyor ufak ufak 0 0 Yorumla
Standingstill Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 44% 2 ay 2016'da Ebay üzerinden 45 günde $50-60bin civarı yapmıştım. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Hayır arabamı veya motorumu satacağım zaman koyuyorum ilana sadece 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% 2 ay Uygulamalar çok kesinti yapıyor ya değmiyor. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 2 ay İnternet sitem var ama daha iyzico entegrastonu yaptirmadim 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Yapmadım ama ileride yapmayı planlıyorum 1 0 Yorumla
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay evet 2. el uygulamalarında 0 2 Yorumla Memurkiz 2 ay En çok ne satılıyor Yorumla fıtııfıtı 2 ay modaya uygun kıyafetler daha çok talep görüyor Pinterest tarzı kıyafet ve eşyalar ama genel olarak ucuzluğa bakıyorlar Yorumla
Beyoğlu Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Boş işlerle uğraşmam zaten esnafım güzelde işliyor 0 0 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Evet en çok getir ve Trendyol 0 1 Yorumla zeynepaydas 2 ay Alışveriş yapıyor musunuz diye okudum kahretsin jskddkdjdk Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Yapmıyorum alışveriş yapıyorum sadece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Amazon yaptım ama sürekli oradan buradan ekstra kesintiler yüzünden adla akıllı para kazanamadım
Satışı arkadaşlar yapıyor. Biz sadece tedarik ediyoruz. Bende bırakacak gibiyim zaten. 🤔
2. nel satış yapılan uygulama üzerinden ara ara yapıyorum. Kullanmadığım eşyaları falan
Hayır yapmıyorum ama bazen şeytan dürtüyor bı yerden ticaret yap diyor ufak ufak
2016'da Ebay üzerinden 45 günde $50-60bin civarı yapmıştım.
Hayır arabamı veya motorumu satacağım zaman koyuyorum ilana sadece
Uygulamalar çok kesinti yapıyor ya değmiyor.
İnternet sitem var ama daha iyzico entegrastonu yaptirmadim
Yapmadım ama ileride yapmayı planlıyorum
evet 2. el uygulamalarında
En çok ne satılıyor
modaya uygun kıyafetler daha çok talep görüyor Pinterest tarzı kıyafet ve eşyalar ama genel olarak ucuzluğa bakıyorlar
Birkaç parça eşya satmıştım
Yapmıyorum ya kim uğraşacak milletle
Boş işlerle uğraşmam zaten esnafım güzelde işliyor
Yapıyordum ama şimdi bıraktım
Evet en çok getir ve Trendyol
Alışveriş yapıyor musunuz diye okudum kahretsin jskddkdjdk
Yapıyordum bir zamanlar
Lastik satıyorum birde motorsiklet
Yapmiyorum sadece isimi biyorum
Hayir ikinci el eşya satmıyorum
Yapmıyorum alışveriş yapıyorum sadece