Eminevim, fuzulievim, birevim tarzı yerlerden..
Bu konuda bilgim yok bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Eminevim, fuzulievim, birevim tarzı yerlerden..
Bu konuda bilgim yok bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Ya o şeyleri araştırmıştım ben de boş işler gibi bir şey. Havuza kayıt oluyorsun sen her ay para ödüyorsun mesela 3 bin sürekli ödemeye devam ediyorsun şansına 1 sene sonra da ev çıkabilir 10 sene sonra da. Ama sürekli ödemeye devam ediyorsun parayı çıksa da çıkmasa da. Böyle riske atacağına birikmişin varsa kredi çekip düşük faizden öde daha iyi.
Faize bulaşmak istemiyorum ama bu da mantıklı değil kaldı neyse teşekkürler
Faiz varsa asla bulaşma
@yasamaGucumyog yok Allah korusun
Şimdi şöyle ki sana dedikleri vadede verildi diyelim günümüz enflasyonunda para pul oluyor bi işine yaramıyor kiii dedikleri vadede de vermiyorlariptal talep edersen 6 ay içerisinde masraflarının düşülüp kalanını sana iade edeceklerini, ancak firma tarafından bu durumun 6 ay daha geciktirilebileceği yazıyor sözleşmede gerisini sen düşün :)
Teşekkür ederim 🙋
Cevap
12Cevap
Bence zor
Emin evimle katılım evimden alanları duymuştum hemen olmasada oluyordu bundan 4 sene önce şu an durum nasıl bilmiyorum
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Valla o tarz yerlerden ev araba alan mutlu insan görmedim risk taşıyor siz bilirsiniz yinede
Teşekkürler
Çevremde alan oldu sende git konuş ona göre fikrinle karar ver
Çoğu kişi olumsuz demiş ama faize bulaşmadan bir şeyler nasıl sahip olucaz bilmiyorum
Nasip olur
Faizsiz vallahi billahi sahip olursun
Kirintilarla ev sahibi olduk daha iyisi sizin olsun
Amin cumlemizin
Amin bilmukabele Allah kadirdir dua et ve mücadele et Allah nasip eder
İnşallah
Amin bilmukabele
Buralara bulaşan perişanlık çeker çok yakın arkadaşım çekti burdan sonu hüsran
Bildiğim kadarıyla arkı daha daha zarar para olarak
Evet olabilirsin ama kura ile ama biraz fazla nakit verip çekiliş sıranı erkene aldırarak yani gruplarda ki kişi sayısını düşürerek ev ya da araç sahibi olabilirsin lakin ev ya da araç hipotek oluyor satılamaz yani borçu bitene kadar..
Aklımı peynir ekmekle yemedim 🤦🏻♂️
Ne güzel 😄
Birevim de çalışan bi akrabam var alsa o alırdı kendine 🙃 yani para tuzağı
Öyle duruyor 😅
Dolandırılmaya yer arıyorsunuz he
Sorduk diye bulaştık demek değil o kadar aklımız var şükür.
Para tuzağı.
Öyleymiş
Ben bir ara üşenmeyip bunların sorumlularıyla tanıştım. Çalışma mantıklarını anlattılar, paralardan bahsettiler. Oturdum hesap yaptım. Bahsettikleri miktarlarla (havuza giren ve alınan evlerin ücreti vs) uçurum var. Yüzlerine de vurdum. Hırsızlık yapıyorsunuz dedim. Kovdular beni.🥴
İşlerine gelmemiştir 🤦
Ben güvenmem
Bende aynı fikirdeyim
Helal hemşo
Giripte memnun olanı görmedim.
Teşekkürler
Olabilir
Aşırı sacma
Mümkün değil gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?