Ben bilmiyorum napcamm bu parayı altin aldım ama altınları bozsam gene aynu piyasa. Yatirim falan. Öyle çok çok kazanan biri değilim ama var işte napcam.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yatırım için eğer çok varsa ve bagimsizsan en güzel getiri şu an lojistikte
senin sorun yatırımla ilgili harcama ile ilgili değil :)
Kripto ✔️
akıllanmazsınız siz :D
@siyahcorap hisse-borsa
Kumar oynamak istiyorsan poker tavsiye ederim en azından senin kontrolünde, büyük balığın gelip seni yutmasını beklemezsin
@siyahcorap o iş yaş sıkıntılı
en son sasa cıların geldiği durum ortada ne vardı ne güzel giden hisse takla neden? patron bu fiyat etmez dedi :) yani riski alacaksan ipler sende olmalı.
@siyahcorap kriptoya atacaksın, zaten TL sürekli değer kaybediyor. Cb yardımcısı açıklama yaptı doların daha da artmasını bekliyoruz diye. Keza ekonomistlerin beklentisi de o yönde. Kriptoya atacaksın ama unutacaksın o parayı, bir şekilde değerleniyor. 3 sene öncesine kadar btc 285k doları görmüştü en son baktığımda 850k dolardı.
soyut görmediğin, birilerinin sahibi olduğu sanal paraya nasıl inanıyorsunuz birgün pat diye çakılırsa hesabı kime soracaksın? gel gel yapan sistemlerin sonu hep aynıdır
@siyahcorap senin yatırım fikrin nedir? Birikimle yüksek miktarlara ulaşamayacağımız belli. Asgari ücret 11.400, yarısından fazlası kira, faturalar, mutfak masrafları, yol ücretleri. Elinde kalan son birkaç kuruşu ne yapardın
borsa ama thy, sabancı, koç gibi hisseler
@siyahcorap yükselir ama yavaş yükselir, yine de denenir
en azından mağdur olma ihtimalin çooook düşük diğerleri bir gün -10 bir gün +10
@siyahcorap bu da uzun vadede sürekli düşüyor ya da sürekli yükseliyor, o da çok can sıkıcı
sen heyecan seviyorsun belli :)
@siyahcorap alıp unutacaksın sürekli takip ettiğinde geriliyor insan korku filminde gibi hissediyorum kendimi
bende bir ara işi gücü bırakmıştım kademelerde ne kadar alış, satış var onları takip ediyordum :D
@siyahcorap gece yarım saatte bir uyanıp kontrol ediyordum insanın bilinçaltına işliyor rüyanda falan görüyorsun 😂
ahahaha ben akşam 18 den sonra rahattım sabah 10 a kadar sen benden de kötüymüşsün, ne iş yapıyorsun umarum bununla ilgilidir yoksa verim eksilerde olur :D
@siyahcorap şok olmaya hazır ol öğrenciyim 😎
Hiç okumanın boş olduğunu eve 1 pc , 2 ekran alıp matrix gibi programlar alıp parayı katlamayı düşündün mü :D
@siyahcorap evet 😂 hem de çokkk
Kripto üretimi yapan sistemlerden alasım vardı 😂
millet işi bırakıp bunu yapıyor çünkü :D Bölüm ne bu arada ekonomi, maliye, iktisattır umarım :D
heee şu ekran kartı alıp 7/24 kasma olayı mı?
@siyahcorap yakındı, işletme
@siyahcorap bir şekilde köşeyi dönmemiz gerekiyor ama nasıl bilmiyorum 😂
yani öğrencisin daha çalışıp para kazanmayı yaşamadığın için sana uyuz oldum şu an hele çalış eşşek gibi sonra kazan ondan sonra kolay yoldan para kazanmayı düşün :D :D :D
@siyahcorap ailemden aylık asgari ücret alıyorum zaten ekstra çalıştığım dönemlerde oluyor. Hayata karşı hiçbir şey bilmiyor değilim yani, sinir olmana gerek yok 😂
iyi bari biraz su serptin :) şimdi tüyo var mı onu söyle bakim şlaksjdka :D
@siyahcorap şimdi hisseler aniden %200-400 artmaz biliyorsun, ama kripto için aynı şey geçerli değil. Güzel araştırman gerekiyor boş bir projeye yatırım yaparsan yanabilir. Btc zaten başlı başına bir proje, ben ilk girdiğimde dogeden 300-550 yapmıştım bir haftada. İlk kez oynadığım için çok düşük girmiştim. Şu an doge alınmaz mesela, o dönem Elon musk kasırgası vardı. 5k yatıran arkadaşım 13k yapmıştı. Ethereum litecoin bunlar zaten mükemmel, fazla araştırma istiyor
Aniden yüzde 200-400 diyorsun kalpten götüreceksin beni :D luna coin mağdurları gibi olmayalım sonra 1-2 aylık dolar euro tahminlerin nedir :) hatta takip atsana sen
yatırım danışmanım takip gelmedi ASDKLASJK
@siyahcorap bence bu bir iki ay boyunca dolar euro sabit kalır bu süreçte yeni zamlar gelir yılbaşında da asgari ücrete zam gelir o şekilde artmaya devam eder
@siyahcorap diyorum ya yatırım tavsiyesi vermem özellikle şu coin diye, onu kendin araştır kimse benim yüzümden batsın istemem vicdan yaptırma bana 😂
hayda kmm den çıksam iyi olacak o zaman geçen de çok iyi vermişti
@siyahcorap valla orası sana kalmış artık
@siyahcorap neden
32 mesajdan sonra neden sorusuna cevap veremeyeceğim :D
@siyahcorap 😂
borsaya gir
Ama ne param giderse
gitmez. uzun vadede sorunun yoksa at kalsın orada
Ye gitsin bee 😂
para ne kadar gülüm
Borsa