Para & Ekonomi Para lazım ne yapmalıyım😂? morphoflinty Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bizim bir şekilde parayı bulup köşeyi dönmemiz lazım arkadaşlar Para lazım ne yapmalıyım😂? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl ne tür bir iş lazımdı? hızlı yoldan mı yoksa emekle uğraşarak mı istersin? 0 8 Yorumla morphoflinty +1 yıl Emekle olacak kanki kolay olan şeyler beni pek cezbetmiyor Yorumla PATRON79 +1 yıl yeteneklerin neler biraz detaylandırırsan belki bir fikir veya teklifimiz olabilir.. Yorumla morphoflinty +1 yıl Ticari kafam çok iyi ama teşvik gerektiriyor, ağzım çok iyi laf yapar Yorumla PATRON79 +1 yıl o zaman senden iyi bir satış temsilcisi falan olabilir. şu an yaptığım maaşlı işin nedir? çalışan mı olmak istiyorsun yoksa kendi işini kurmak mı? Yorumla morphoflinty +1 yıl Kendi işimi kurmak istiyorum. Güzellik salonu işletiyorum Yorumla PATRON79 +1 yıl sen zaten kurmuşsun işini daha ne dostum... Yorumla morphoflinty +1 yıl İkinci bir iş farklı bir sektör olsun istiyorum Yorumla PATRON79 +1 yıl finansal piyasalara bizim sektöre gel ancak orada çok para yapabilirsin tabi dikkatli olmalı ve iyi öğrenmelisin... Yorumla
KreatörR Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 920 cevap paylaştı. Para herkese lazım kanka dünyanın en zengin adamına bile 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Calis calis ama yetişemezsin parayi kendin için kullanmayı öğren. Para seni kullanmasın 0 4 Yorumla morphoflinty +1 yıl Pasif gelir elde etmem lazım bir şekilde ama yapamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pis yorumları görünce insanlardan soğudum 😤 Yorumla morphoflinty +1 yıl Bende öyle :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O pis düşünceli insanların aklı bacak aralarında calisiyor ömürleri boyunca bir baltaya sap olamazlar Yorumla
Adsizdirhocam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Allah buyuruyor diyorki;senden hareket, benden bereket yani birşeyler elde etmek istiyorsan azimle çalışman lazım 0 2 Yorumla morphoflinty +1 yıl Çalışıyom da geldiği gibi gidiyor para durmuyor ki Yorumla Adsizdirhocam +1 yıl Umarım her şey iyi olurr Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. Akpliler gibi çalcan veya çalışcan 0 1 Yorumla morphoflinty +1 yıl Çalışıyom da elde durmuyor geldiği gibi gidiyor. Ek bir iş yapmak istiyorum ne yaparım bilemedim Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Bulunca bana haber vercen 😂 0 2 Yorumla morphoflinty +1 yıl Köpeeen olsun 😂😂 Yorumla TuranTrk +1 yıl Adamın dibi😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapabiliriz? 0 1 Yorumla morphoflinty +1 yıl Bilmiyorum zengin olmamız lazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çalışmaktan başka aklına bişi geliyor mu 0 8 Yorumla morphoflinty +1 yıl Çalışıyom da geldiği gibi gidiyor napcaz Cevap sahibi +1 yıl ee aklından geçenide yazsan morphoflinty +1 yıl Pasif gelir elde etmem lazım ama nasıl Cevap sahibi +1 yıl örneklerin varsa yorumlanabilir morphoflinty +1 yıl Mesela halka arz bilmem ne varmış o şekilde olabilir mi veya alternatif bir şey olabilir ama ne işte Cevap sahibi +1 yıl sende para yokki arz konularına ortak olacaksın biraz hayatına ortak almak ister gibisin birine ortak olamazsın sanki morphoflinty +1 yıl Yok hayatıma almıcam kimseyi Cevap sahibi +1 yıl azim varsa başarı seninledir yeterki sen iste
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Nerede harcadın 0 1 Yorumla morphoflinty +1 yıl Dükkana makine aldım para kalmadı Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Ne kadar lazım 0 6 Yorumla morphoflinty +1 yıl 3-5 milyon yeter ya ahaha Yorumla Cefternal +1 yıl Hayalin ne o parayla Yorumla morphoflinty +1 yıl İkinci şubeyi açarım herhalde Yorumla Cefternal +1 yıl Neyin şubesi Yorumla morphoflinty +1 yıl Güzellik salonu Yorumla Cefternal +1 yıl Anladım Yorumla
petiteprincesse Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çalışacağızzzzz 0 2 Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Kaça çalışıyor jeton ucteti ne kadaaar Yorumla morphoflinty +1 yıl Askm öalışıyom da para durmuyor geldiği gibi gidiyor ya Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kazanica' 0 8 Yorumla morphoflinty +1 yıl Birgün zengin olcaz mı ola Yorumla LordVoldemord +1 yıl Oluczzzzz tabe Yorumla morphoflinty +1 yıl Umarım 🥺 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Kafa kafaya verek Yorumla morphoflinty +1 yıl Bizim seninle sırt sırta veripte s****eyeceğimiz insan yok sjxjsjxlkdkes Yorumla LordVoldemord +1 yıl Hdhshahhahahah kimi s.. lim :) Yorumla morphoflinty +1 yıl Ne bilem sjjdkakdkwkdjejejje Yorumla LordVoldemord +1 yıl Birbirimizi hdhaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saticaz 0 3 Yorumla morphoflinty +1 yıl Yok be satmayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sat bana iyi para veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlyfans acalim mi sana bebiş💖 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne için lazım 0 6 Yorumla morphoflinty +1 yıl Para lazım onun için 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte para ne için lazım bir şeye harcamayacak mısın Yorumla morphoflinty +1 yıl İkinci şubeyi açarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birinci den kazancın arttıkça zaten açarsın neden şimdi bir nefeste zengin olmak istiyorsun ki bir nefeste zengin olursan bir nefeste kaybedersin Yorumla morphoflinty +1 yıl Farklı bir sektöre atılmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin çözümün zengin koca bulmak bak o zaman her şey çözülür Yorumla
rexeberiaa34 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Ne kadar 0 2 Yorumla morphoflinty +1 yıl 3-5 milyon falan ahaha Yorumla rexeberiaa34 +1 yıl Güzel para Yorumla
actrss99 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl satış 0 2 Yorumla morphoflinty +1 yıl Ne satcam Yorumla actrss99 +1 yıl düğün yap altınları topla kaç 😅 Yorumla
ATAKANN0 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Artik vakti geldi 0 3 Yorumla morphoflinty +1 yıl Daha değil Yorumla ATAKANN0 +1 yıl Bence artık zamani Yorumla morphoflinty +1 yıl Hayır Atakan hayır Yorumla
anonimbirflankes Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Çalış bacımsu 0 2 Yorumla morphoflinty +1 yıl Askm çalışıyom da durmuyor geldiği gibi gidiyor 🤦🏻♀️ Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Jeton ücret tarifesi ne kaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ne tür bir iş lazımdı? hızlı yoldan mı yoksa emekle uğraşarak mı istersin?
Emekle olacak kanki kolay olan şeyler beni pek cezbetmiyor
yeteneklerin neler biraz detaylandırırsan belki bir fikir veya teklifimiz olabilir..
Ticari kafam çok iyi ama teşvik gerektiriyor, ağzım çok iyi laf yapar
o zaman senden iyi bir satış temsilcisi falan olabilir. şu an yaptığım maaşlı işin nedir? çalışan mı olmak istiyorsun yoksa kendi işini kurmak mı?
Kendi işimi kurmak istiyorum. Güzellik salonu işletiyorum
sen zaten kurmuşsun işini daha ne dostum...
İkinci bir iş farklı bir sektör olsun istiyorum
finansal piyasalara bizim sektöre gel ancak orada çok para yapabilirsin tabi dikkatli olmalı ve iyi öğrenmelisin...
Para herkese lazım kanka dünyanın en zengin adamına bile 😃
Calis calis ama yetişemezsin parayi kendin için kullanmayı öğren. Para seni kullanmasın
Pasif gelir elde etmem lazım bir şekilde ama yapamıyorum
Pis yorumları görünce insanlardan soğudum 😤
Bende öyle :(
O pis düşünceli insanların aklı bacak aralarında calisiyor ömürleri boyunca bir baltaya sap olamazlar
Ya iş bulacaksın ya da internet üzerinden falan işte
Allah buyuruyor diyorki;
senden hareket, benden bereket yani birşeyler elde etmek istiyorsan azimle çalışman lazım
Çalışıyom da geldiği gibi gidiyor para durmuyor ki
Umarım her şey iyi olurr
Akpliler gibi çalcan veya çalışcan
Çalışıyom da elde durmuyor geldiği gibi gidiyor. Ek bir iş yapmak istiyorum ne yaparım bilemedim
Bulunca bana haber vercen 😂
Köpeeen olsun 😂😂
Adamın dibi😂
Ne yapabiliriz?
Bilmiyorum zengin olmamız lazım
çalışmaktan başka aklına bişi geliyor mu
Çalışıyom da geldiği gibi gidiyor napcaz
ee aklından geçenide yazsan
Pasif gelir elde etmem lazım ama nasıl
örneklerin varsa yorumlanabilir
Mesela halka arz bilmem ne varmış o şekilde olabilir mi veya alternatif bir şey olabilir ama ne işte
sende para yokki arz konularına ortak olacaksın biraz hayatına ortak almak ister gibisin birine ortak olamazsın sanki
Yok hayatıma almıcam kimseyi
azim varsa başarı seninledir yeterki sen iste
Nerede harcadın
Dükkana makine aldım para kalmadı
Ne kadar lazım
3-5 milyon yeter ya ahaha
Hayalin ne o parayla
İkinci şubeyi açarım herhalde
Neyin şubesi
Güzellik salonu
Anladım
Çalışacağızzzzz
Kaça çalışıyor jeton ucteti ne kadaaar
Askm öalışıyom da para durmuyor geldiği gibi gidiyor ya
Kazanica'
Birgün zengin olcaz mı ola
Oluczzzzz tabe
Umarım 🥺
Kafa kafaya verek
Bizim seninle sırt sırta veripte s****eyeceğimiz insan yok sjxjsjxlkdkes
Hdhshahhahahah kimi s.. lim :)
Ne bilem sjjdkakdkwkdjejejje
Birbirimizi hdhaha
Parayla saadet olmaz
Çalışmak bir seçenek
Ne kadar lazım
3-5 milyon yeter ya
Saticaz
Yok be satmayalım
Sat bana iyi para veririm
Onlyfans acalim mi sana bebiş💖
Pompis dikiş nakış
Yok be
Online iş ister misin
Ne kadar para lazım ki?
Ne için lazım
Para lazım onun için 😂
İşte para ne için lazım bir şeye harcamayacak mısın
İkinci şubeyi açarım
Birinci den kazancın arttıkça zaten açarsın neden şimdi bir nefeste zengin olmak istiyorsun ki bir nefeste zengin olursan bir nefeste kaybedersin
Farklı bir sektöre atılmak istiyorum
Senin çözümün zengin koca bulmak bak o zaman her şey çözülür
Ne kadar
3-5 milyon falan ahaha
Güzel para
satış
Ne satcam
düğün yap altınları topla kaç 😅
Artik vakti geldi
Daha değil
Bence artık zamani
Hayır Atakan hayır