Valla herkes borsacı oldu bu dönemde artık herkes parasını bankaya altına değilde böyle yerde yatırım yapmayı amaclıyor ama bütün birikimi borsaya bağlarsan ertesi yok olduğunu görünce kafayı yersin o yüzden mantıklı olmakda fayda var
Hiçbir şeye yatırım yapmıyorum gadası yiyip için geziyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bir trafik kazası geçirdim o günden sonra paranın bir işe yaramadığını anladım şükürler olsun sağlığım yerinde son 4 yıldır elime geçen parayı yiyip içip gezerek harcıyorum sadece 2023 yılı içersinde 7 ülke gezdim bir sürü farklı lezzetler tattım yeni insanlar tanıdım bugünümüz belli değil yarınımız hiç belli değil o yüzden paranın bekçisi olmaya gerek yok
Bi ara gayrimenkul bir ara araç alımı idi bir dönem de borsa ile ilgilendim gördümki soğan bile alsan pirim yapıyor ama tabi bunun en büyük sebebi ülkede büyük bir enflasyon var yani sözün özü ne alırsan al tl de bekleme kazanırsın
Simdilik en iyi yatirim bankada vadeli yapmak faizler cok dusuk degil ben 10 bin tl ile baslamistim aylik 15 tl veriyordu😅 her ay maaşimi vadeliye yatirdim ben yatirdikca faiz artti simdi ise aylik 5 bin tl gelir oluyor.
5 bin tl az diyenler olursa eger soruyorum. Size her ay 5 bin tl havadan beleş olarak cebinize girer mi veya kim verir o parayi size?
Uzun yıllardır borsa oynuyorum. Finansal olarak özgürlük sahibi oldum diyebilirim. Borsa yatırım aracıdır kumarhane değildir. Soyulursunuz dikkat edin. Uzun vadeli düşünün
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim kendine farklı sektörlerde bilinen ucuz kalmış iyi hisseleri seç. Paranın bir kısmını da düşüşlerde alım yapabilmek için nakitte tut. Mesela ulaştırma otomotiv inşaat demir çelik teknoloji ve enerji hisseleri olarak düşün biraz da finansal okur-yazar olmaya çalış gündemi piyasaları takip et. Kendine güven gerisi gelir
Al-sat yapma daima kasaya oynarsın uzun vadeli düşün borsada en iyi kazanan ölülerdir bunu unutma. Asla kredi çekme kredili ve kaldıraçlı işlem yapma. Lazım olacak bir parayla borsaya girme