Para olunca da öyle şu yatta şu kızla bu yatta bu kızlarla değil bir ev alırım bir araba evin içine sinema oyun salonu cart curt kurarım köşeme çekilir Allah'a hamd ederim. Benim paranın kullanım biçimi böyle ya sizinki?

Para olunca da öyle şu yatta şu kızla bu yatta bu kızlarla değil bir ev alırım bir araba evin içine sinema oyun salonu cart curt kurarım köşeme çekilir Allah'a hamd ederim. Benim paranın kullanım biçimi böyle ya sizinki?

Be kadar çok ama? Mesela önce 5 katlı 2 tane bina yaptırırdım birindeki dairelerin kira gelirlerini Türk silahlı kuvvetlerine ve gerekli yardım kuruluşlarına bağışlardım sonra sevdiğim birkaç arkadaşıma birer daire ev alırdım eşimin ailesine kendi aileme aynı şekilde birer daire birer araba alırdım
Ailemle yasayabilecegim büyük bir ev. Holding kurarim. Bütün zengin iş insanlarını cebime atar paramı daha çok arttırip sabah uyandığımda hiç tanimadigim fakir mahallelere gidip akşama kadar top oynarim ordaki çocuklarla. Anneleriyle de sohbet edip ellerine hayal ettikleri herşeyi veririm camasir makinesi telefon ne isterlerse ev araba...
Büyük bı holding açardım
lorin holding Yönetim 💅🌸😍
Neden koton
Evet zeki kızsın hee kesin krdenjzli sjn
Öyle biliyodum orli olduğunu ters psikoloji yaptım kskn urfalisin
nerelisinnnnn
kızların harman olduğu gerçek mert ve sert kadınların yetişdiği sadık ve asaletli kızlar diyarındanım desen zaten anlardım
ahah kara gözlü müsün pekiiii
vayy vay vay kine vay o ormanda kaybolmak vardıııı
Cevap
2Cevap
ben yurt dışına çıkardım
İş kurar istihdam sağlarım geleceğe yönelik teknolojik şeylere yatırım yaparım
Benim liste tamam da para yok jsjckckd
neymiş bakalım listeenn canım kankim
Hayal bile kuramadım 😂
Hayallerin suya mı düştü ne oldu aynı yaşta aynı xper de aramızdaki fark ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?