Bir tekstil fabrikasında ustabaşıyım. A' dan Z' ye bütün işlere makinalara hakimim. Hatta Trendyol satışlarından bile ben sorumluyum. Bir işe baktığımda bir günde kaç adet çıkacağını tahmin edebiliyorum ve titiz çalışırım ama aldığım maaş bir usta başı maaşını geçmiyor çünkü orada bir çalışanım.
.
Bizim fabrikanin sahibi başka bir iş yeriyle ortak oldu
Ortak olan kadın bugün iş yerine geldi. Bir havalı girişi vardı ki hayran kalmamak elde değil. Jilet gibi ütülü elbise son model araba, gencecik bir kadın benmle yaşıt. Ve bu yaşta koca fabrikaya ortak oldu. İşi konuşurlarken beni de çağırdılar farkettim ki kadının iş hakkında bir bilgisi yok deli cesareti atılmış ve tutturmuş gidiyor.
.
Ben bu tecrübem ile böyle bir iş yapsam daha başarılı olurum gibi geldi. Koca fabrika değil de küçük bir dükkan açıp kendi işimi yapayım diye koydum aklıma dükkanı buldum hatta ama bu geçici bir heves mi yapabilir miyim bilmiyorum ne yapmalıyım?
Eşim destek olacagini söyledi bu arada.
.
Bizim fabrikanin sahibi başka bir iş yeriyle ortak oldu
Ortak olan kadın bugün iş yerine geldi. Bir havalı girişi vardı ki hayran kalmamak elde değil. Jilet gibi ütülü elbise son model araba, gencecik bir kadın benmle yaşıt. Ve bu yaşta koca fabrikaya ortak oldu. İşi konuşurlarken beni de çağırdılar farkettim ki kadının iş hakkında bir bilgisi yok deli cesareti atılmış ve tutturmuş gidiyor.
.
Ben bu tecrübem ile böyle bir iş yapsam daha başarılı olurum gibi geldi. Koca fabrika değil de küçük bir dükkan açıp kendi işimi yapayım diye koydum aklıma dükkanı buldum hatta ama bu geçici bir heves mi yapabilir miyim bilmiyorum ne yapmalıyım?
Eşim destek olacagini söyledi bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer