Gelsin sıcak nakit akışı damarımdan TL, dolar , euro, sterlin, altın, platinyum, kaliforniyum aksın xddd

Gelsin sıcak nakit akışı damarımdan TL, dolar , euro, sterlin, altın, platinyum, kaliforniyum aksın xddd

450 bin TL evlilik birikimi ile birlikte evimi ve arabamı satarsam 2,2 milyon TL ediyor. Ev ve araba satılmazsa sadece evlilik birikimi kalıyor.
Evlenirim hocam xd
545 nakit 10 bin dolar 300bin üzeri alacak. İstanbul'da müteaihitlik firmasında 1 daire 1 dükkan. Ama nakit yetersiz geliyor bana , çünkü Ege'de istediğim bir daireyi alamıyorum.
Para yetmiyor hocam Ege tarafına
Aynen ben para koydukca fiyatlar artıyor. Yetişemiyorum. Ama 2 adet konteynır ev geldi arsa alıp konteynır villa yapıcam bende arsaya yetiyor
@ЮгеЯВ? Valla para değil kız. Anca sıfır araba parası. Banka bile ayda hepsine 30bin küsur faiz veriyor,
@ЮгеЯВ 2023 hedefim 1 milyonu geçmekti oldu, 2024 hedefim 3 milyon biraz daha al sat yapmam lazım. 3 yıl önce 47 bin ile başladım. Tavsiye verdiğim kişiler benimle yatırım yapmadılar ve paraları eridi. Ben krizde hep artı ile çıktım.
Cevap
8Cevap
10 milyon dolar xd
O yeahhhh xd
Tuzak soru sorulmuş sjj kanmayın arkadaşlar 😂
Bütün sırrı bozacaksın şimdi xd
O kadar borcun altına girmeni istemem.
Bir de batari hocam ne olacak canın sağ olsun
Hazıra konmak iyi değildir.
😁😁😁🫣🫣
Talih kuşu hocam xd
1 milyon 950 bin lira