Bir miktar paraya ihtiyacım var. Büyük bir meblağ değil. İş bulmaya çalıştım ama hiç bir yer 2 günlük işe gidip istediğim parayı alıp çıkmamı kabul etmiyor. Hepsi devamlı işçi aradığını söylüyor. Kredi çekmeyeceğim kadar da düşük bir rakam. Nasıl bulabilirim? İnternet üzerinden olan siteler güvenilir mi? Gerçekten çok ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Part time iş ne kadar zaman ister ve nerede bulurum
Acil bir miktar paraya ihtiyacım var nereden kazanabilirim?
isteyeceğin para 700 lira diye diyorsun. Daha ne diyeyim. ya onlardan isteyeceksin ya da iş bulup çalışacaksın başka bir yol varsa bana da söyle bende yapayım. Ayrıca ailden istemek ne zamanda beri yüzyüzlük oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne kadar düşük meblağ. Örneğin 1000₺. Bunu bulmak çok basit. tanıdıklarına git 50-100 iste toplarsın o parayı.
700
Ve akrabalarımdan bulduklarımı çıkarttığımda sadece 700 kalıyor onlardan zaten yeteri kadarını istedim
Arkadaşlarına müracaat edebilirsin. Ailennde tekrar isteyebilirsin.
Ya ne kadar zekisin ama sen. Hayran kaldım. İstedim diyorum ne yapayım daha milyarlar mı alayım insanlardan? O kadar yüzsüz değilim
isteyeceğin para 700 lira diye diyorsun. Daha ne diyeyim. ya onlardan isteyeceksin ya da iş bulup çalışacaksın başka bir yol varsa bana da söyle bende yapayım. Ayrıca ailden istemek ne zamanda beri yüzyüzlük oldu.
Part time iş nasıl bulabilirim nerede çalışabilirim sizce
giyim mağazalarına başvurabilirsin. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama decatlon part time eleman arıyor.
ya da fabrikalar sezonluk işçi arıyor onları takip edebilirsin.
Nereden araştırabilirim ya da kendim gidip konuşmalı mıyım
Firmaların merkezleri var onları öğren. İK birimiyle konuş. En yakın mağazaya gidip öğrenebilirsin.
Anket yap
Ne kadar lazim verim
Dilersen yardımcı olabilirim
Ne kadar ve neden