İlk buluşmada hesabı kim ödemelidir
Buluşma teklifini eden kişi
Buluşmaya çağrılan kişi
Hesap bölüşülmelidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada hesabı kim ödemelidir
Fark etmez çağıran kişide ödeyebilir herkes kendi hesabınıda ödeyebilir
Erkek her zaman çağıran taraf olarak hesabı kapatıp çıkar
Adam gibi adamlar da hesap söz konusu değildir
Cevap
23Cevap
Erkek ödemeli
Buluşmayı erkek teklif etmeli bu benim için öncelikli zaten. Buluştum diyelim. Adamı beğendiysem ve ikinci buluşma da olur diyorsam, kesinlikle erkek ödesin isterim ve talep ederim. Tekrar buluşmayacaksam yani adamdan hoşlanmadıysam alman usulü olur.
Boyunuz kaç
Sizin ki kaç 😎
1.93
Öyleyse benimle vakit kaybetmeyin direkt sizinle tanışmak isteyenlere şans verin çünkü benim herhangi biriyle tanışasım yok bu aralar. Dilerim size uygun biriyle tanışırsınız😎
Sen ne anlatıyorsun ya😃
Seni kırmadan defetmeye çalışıyorum. Ama canım isterse kır@rak da defedebilirim. Sen hangisini istersin?
Buluşma teklif eden kişi ısmarlar. Erkek ya da kadın fark etmez. fakat boka saran buluşmalarda hçbir şey ödemem. Kendi yediğimi içtiğimi öder çeker giderim.
Her şekilde herkes kendi hesabını ödemeli. Daha sonraki buluşmalarda erkek ısmarlamak isterse olur. Kadın olsaydım asla ödetmezdim. O kim ki bana bişey ödeyecek ilk buluşmada? Saçmalık.
Buluşmaya teklif eden kişi zaten buluşmaya çağıran kişi değil mi 😅 Konuya geleyim erkek her zaman öder sandalyesini çeker bu hiç değişmez
Şahsen ben ödemeyi isterdim reddederse de bozulurum
Bunun hesabını yapan erkekten olmaz hiç zorlamayın.
Erkek ödemeli.
Böyle şeyleri önemsemiyorum…
Ben de ödeyebilirim birlikte de ödeyebiliriz…
Şu muhabbeti artık kapatsak mi aq erkeğin ödemesi aile yapımıza yetistirilis tarzımıza göre en doğru olanı parasında değilim olayın gerçekten ama sıktı artık bu muhabbet cuzdanini evde unuttuysa da ben öderim ya yeter artık
Normalde teklif eden öder
Bu devirde alman usulü oluyor genelde
Onurlu bir kadın parası varsa beğendiğine ödettirir, beğenmediğine Alman usulü yaptırır.
Şu tartışma bir bitmedi yeter artık. Erkek erkek erkek kesinlikle erkek offf cidden.
S. a kardesim saygilarimi sunarim... hesap odenen bulusmadan hayir gelmez... bu lafimi unutma... ciddi deilsen acikca isini gor gitsin.. hayat tecrubem var guven bana
İlk buluşmada ben öderim bu çok büyütülmesin
Kimse ödemesin ellerinize sağlık deyip gidin adamlar şok olsun
Bence ilk buluşmada erkek ödemeli hesabı ilk buluşma sonuçta
Bölüşün arkadaş ne bu hesap ödetme tartışması herkes kendi yediğini ödesin
Bence erkek ödemelidir benim için çok önemli
Erkeği cüzdan olaraj görmüyorum ama eğer erkegın parası yoksa kadın da öder ama bence centilmenlik olarak erkek ödemelidir
@hrcnl13 Refleks olarak okuduktan sonra ıslık çaldım, sen nesin öyle yaa 😂
@hrcnl13 Hiç önemli değil, ayrıca çok haklısın kimi nasıl görürsen ve kimden ne beklersen aynını karşılık görürsün, bencillik yapmak istemiyorum ama kendi üzerimden örnek vereyim karşıdaki insan kim olursa olsun (tabi düzgün ve sınırlarını bilen biri ise) olumlu yaklaşıyorum ki o kişide bana karşı öyle olsun, yani sadece hesap konusunda değil her şeyde sınır çerçevesinde eşitlik ve adalet önemli 😊
@hrcnl13 Teşekkür ederim, o senin nazikliğin 😊💜
Yani şoyle soyliyim sonuçta bu benim fikrim ve yorumada gördüğün gibi bence yazdım
E yani birazcık yükselmiş olabilirsin ama olsun bu arada doğruyu sòylemek gerekirse ben burada böyle yazdım ama bazen erkek arkadaşlarımızla falan otururken bazen hesabı bende öduyorum
ilk buluşmadan bahsediyosak elbette bölüşerek ödenmeli ikinci bi buluşma net değil çünkü ama ikinci buluşmayı net yapıcaz diyosanız ilk date de herhangi bi taraf öder ikincisinde ise diğer taraf
Kim totosuna güveniyorsa o ödesin ya :D
Fark etmiyor iki cins de ödeyebilir
Buluşma teklifini eden kişi ödemeli
Buluşmayı teklif eden
Buluşma teklifini eden kişi.
Buluşmayı teklif eden kişi
Bi kere de kızlar ödesin
İlk buluşma hesap sorun olamaz
Gelecek görüyorsam ben öderim sorun yok
Kesinlikle davet eden
herkes kendi yedigini ödesin bi zahme
lap diye davet eden öder kadın yani.