Halka arzlar, Amerikan Borsası ve hisse alım satım yapabileceğim borsalar nelerdir ben şimdilik ziraatin zborsasına kayıt oldum midas da düşünüyorum ama borsalar hakkında pek bilgim yok hangi borsayı önerirsiniz?

Halka arzlar, Amerikan Borsası ve hisse alım satım yapabileceğim borsalar nelerdir ben şimdilik ziraatin zborsasına kayıt oldum midas da düşünüyorum ama borsalar hakkında pek bilgim yok hangi borsayı önerirsiniz?

Selamlar,
Sonra dönemlerde sizin de bildiğiniz üzere borsa yatırımları oldukça popüler bir hale geldi. Benim de bildiğim ve zaman zaman kullandığım uygulamalardan senin için birkaç tavsiye verebilirim. Umarım yardımcı olabilirim.

GCM Yatırım, Türkiye'nin önce gelen ve oldukça popüler olan bir aracı kurumdur. Forex, hisse senedi, vadeli işlemler, ve diğer finansal ürünlerde yatırım yapma imkanı sunar. GCM Yatırım, Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biridir.

Midas yine Türkiye merkezli olup oldukça tutulan bir borsa aracıdır. Midas, Amerikan Borsaları ve Borsa İstanbul'da (BIST) yatırım yapma imkanı sunan SPK lisanslı bir aracı kurumdur. Midas+, Midas'ın gündemin nabzını tutan tüm finansal içeriklerinin yer aldığı bir medya ağı olup piyasanın nabzını tutar.

Benimde kullandığım bir uygulama olan "Investing" genellikle finansal piyasa verileri ve yatırım haberleri sunan bir web sitesi olarak bilinir. Bu platform, yatırımcılara hisse senedi, döviz kuru, emtia ve endeks verileri gibi finansal bilgilere erişim sağlar.

Bir banka uygulaması olan "CepFinans" ile ilgili daha fazla ayrıntı vermezseniz, tam olarak hangi konuya veya şirkete atıfta bulunduğunuzu belirlemek zor olur. Daha fazla açıklama sunarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.

Yine ülke çapında oldukça popüler olan Foreks, "foreign exchange" kelimelerinin kısaltmasıdır ve döviz kurları ve döviz ticareti ile ilgilidir. Aynı zamanda, finansal haberler ve piyasa analizleri sunan birçok farklı kaynağı ifade etmek için de kullanılır.

Severek kullandığım BigPara, Türkiye'de finans ve ekonomi ile ilgili haberler, veriler ve analizler sunan bir finansal web sitesidir. BigPara, Türk yatırımcılarına finansal konularda bilgi sunan önde gelen kaynaklardan biridir.
Cevap
8Cevap
Ücretsiz investing var.
İnvesting
Borsa vb. yatırımlar için en güvenilir olan uygulamalar bddk'ya bağlı bankaların uygulamalarını kullanmak en mantıklısıdır.
ben aracı kurum uygulamasını kullanıyorum daha iyi
İnvesting ve canlı döviz
midas iyi
midas
İnvesting
Mynett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?