Yapıkredi vasat bir banka bu konuda eğer düşünceniz varsa hiç bulaşmayın bunlara
Önerdiğim banka ziraat bankası
Yapıkredi vasat bir banka bu konuda eğer düşünceniz varsa hiç bulaşmayın bunlara
Önerdiğim banka ziraat bankası
yapı kredi , deniz yatırım , iş bankası ve garanti yatırım dan bist100 yıldız pazarda alım satım yapıyorum. en düşük komisyonu yapıkredi ve deniz bank alıyor
Cevap
5Cevap
Valla maaşım bile oraya yatıyor kullanmasinlar diye hemen çekiyorum veya diğer kamu bankasına transfer ediyorum gezi olaylarında yaptıklarını unutmadık zaten o günden beri sevmiyorum
Transferde kesinti yapmıyor mu
Işın kötü tarafı hafta sonu ise pazartesi gününe kadar yapıyor hafta içi yararsa sabaha kadar yapıyor sabhtan sonra hafta sonuna kadar yapmıyor değişik ve diğer bankalara göre çok kazık banka o yuzden5kamu başkalarını kullanmayı tercih ediyorum kaldı ki yeminle öyle oluyor ki bazen komisyon parası günlük 1.000 TL verdiğim günler oluyor devlete gitsin onlara gideceği
Komisyonu yapıkrediye ödüyorsun anaparan kamuda duruyor doğru mu anladım
Hayır tabiki ne diye yapı krediye ödeyeyim borsada als at yaparken kamu bankıasında komisyon yapı kredinin bir maaş aldığım banka özelliği var başka bir özelliği yok benim için banka değiştirmek istedim ancak ona da iizn vermediler
Hisse de tavsiye et bakim
Ben trader değilim yeni başladım bu da ilk izlenim olarak paylaşmak istedim uyanık lar gibi geldi yapıkredi
En uygun komisyonu ziraat alıyor evet
Eşeklik ettim aslında hiç bulaşmayacaktım şimdi sat emri verdiğimde her sat dediğimde ana paradan düşüyor ben böyle uyanıklık görmedim her basışta
Yatırım olarak başka şeylere yatırım yapıyorum
Ben de salatalığıma yatırım yapıyorum yermisin
İnsan yerine koyduk
Bende bir şey dicek sandım
Sen hiç 22cm salatalık yedinmi
Yok çok yedirdim
Sorduğun şey ile açıklama ne alaka diyor 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?