Borsa'da hisse satışı yapmak istiyorum. Midas güvenilir mi?
1 ay
Midas güvenilir mi?

Borsa'da hisse satışı yapmak istiyorum. Midas güvenilir mi?
Selam,
Borsaya yatırım yapmak için aracı kurumlara ihtiyaç duyuyoruz. Bankalar en bilindik aracı kurumlardan biri olsa bile farklı kurumlar üzerinden de borsa yatırımları yapılabiliyor. Midas, borsaya ilgi duyan yatırımların ilgisini çekiyor. Tabii yatırımcılar yatırım yapmadan önce firmaların güvenilir olup olmadığını da merak ediyor. Midas aracı kurum güvenilir mi sorusu için net bir cevap vermek doğru olmaz ancak yatırım yapmadan önce firmanın nereye kayıtlı olduğunu, şikayetlerini ve sorun durumlarında nasıl dönüş yaptığını inceleyerek cevap vermek daha doğru olacaktır.
Midas için SPK lisansı bulunan bir aracı kurum diyebiliriz. Bankalar ile Midas’ın farkı ise Amerikan borsalarında işlem yapma olanağı sağlaması oluyor. Düşük komisyonlar ile yabancı borsalar ve Borsa İstanbul’da yatırım imkanı sağlayan bir mobil uygulama.
Midas, SPK lisansına sahip. Yatırımcılarına farklı borsalarda işlem yapma imkanı sağlayan güvenilir bir uygulama olduğundan bahsediliyor. Midas güvenilir mi yorumlar ve önerilerinin çoğunluğu olumlu gözüküyor. Midas borsa güvenilir mi sorusu için kullanıcı yorumları ve deneyimlerini incelemek ve şirketin lisanslarını incelemek fikir edinmek için yeterli olabilir.
Midas, bir yatırım uygulamasıdır. Güvenilirliği hakkında farklı görüşler bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar Midas’ın güvenilir olduğunu düşünürken, bazıları ise güvenilir olmadığını düşünmektedir1. Örneğin, Technopat Sosyal forumunda bir kullanıcı Midas’ın güvenilir olduğunu belirtmiştir1. Ancak, Şikayetvar sitesinde Midas hakkında bazı şikayetler bulunmaktadır2. Bu nedenle, Midas’ın güvenilirliği hakkında kesin bir yargıya varmak zordur. Eğer Midas hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, yatırım uzmanlarına veya finansal danışmanlara danışabilirsiniz. Onlar size en iyi tavsiyede bulunacaktır.
Cevap
6Cevap
kullanıyorum ama tavsite etmem osmanlı yatırım daha iyi midasda ayda 3-4 defa mutlaka sıkıntılar oluşuyor komisyonu az evet ama gerek yok güvenilirlik konusuna gelirsek hepsi spk onaylı ve hisseler takas bankta yani paranı veya hisseni alamazlar güvenebilirsin
bence güvenilirdir ama ben sahsen kullanmıyorum. ben bankanın uygulaması dısına cıkmam acıkcası. bi de borsa uygulamaları oluyor bankaların onlar. baskada girmem.
Ben kullanıyorum ve ülkemizde yurtdışına yatırım yapılabilecek en mantıklı yer
güvenilir ama bankaları da terxih edebilirsin
Yıllardır borsa da işlem yapan birisi olarak kullanmam ben
direkt ilgili alandan mezun biri olarak söylüyorum ki güvenilir, güzel.
Güvenli gibi duruyor.
güvenli merak etme
En İyi Cevap