Ilanin fotoyu atayim bakin.
Detay sordum iyi biri oldugu icin bu fiyata veriyor ev sahibi arkadasim emekli polis dedi

Ilanin fotoyu atayim bakin.
Detay sordum iyi biri oldugu icin bu fiyata veriyor ev sahibi arkadasim emekli polis dedi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dolandırıcı bu daireye lokasyona göre bu ev imkansız bu fiyata
bana evli polis arkadasimin dedi. cok iyi bir insandir ondan bu fiyata veriyor dedi.
Size watsabini veriyim arayin dedi ama watsapta yazan ad soyadla ilani verenin ad soyadi ayni bu durumda ilani verenle watsaptaki ad soyad farkli olmasi gerekmez mi hani arkadasi adina yazmis ya ilani
dediğim gibi süphelenilecek bir durum. en az 15- 16 bin tl hatta da fazlasıda oluyor yani. sanmıyorum bu işte bir iş var
Engelledim kesin dolandirici
etilerde mi ev bakıyorsun sadece
Hayor avrupa yakasinda her yerde bakiyodum o ilani gorunce dikkatimi cekmisti
avrupa yakasında etiler en pahalı bölgelerinden biri daha uygun yerler var
Ist yeni havalimaninin oldugu ormanin oradaki bir köyde oturuyorum :( bagcilara bile 3 saat sueuyor toplu tasimayla gitmek. Sokakta hayvan kesip haki yikadiklari polisin bile olay olunca gelmedigi igrenc bir yer. Ucuz ama dayanamiyorum gencligimi somueuyor sanki. Bursa'da yasarken her haftasonu İstanbul'a gidip gelen ben, buraya yerlestigimden beri 2 yildir hicbir yere gitmedim. Cunku birsa'dsn bile İstanbul'a gelmek benim oldugum yerden daha kisa sueuyor. Tek istegim yakininda tramvay olmasiydi luksunden gectim. Tesadufen bunu gordum belki cok evi olan cok zengin biri gercekten hayir olsun doliye vermistir diye hayallere kapildim ama a. ptal degilim anladim sonra bedava peynir ancak fare kapaninda olur
Bir mesleğin bir gelirin var mı? Senin oldugun bölge cok uzak havalimanında calıstım zamanında İstanbul dısı gibi ama aynı zamanda yakın buralara.
Havalimaninda guvenlik gorevlisiyim. Sene uni sinavina girmek istiyorum. 16250 maas 2640 muktinet ve servis veriyorlar daha fena olmayan bir yere gecebilirim ama bu sefer de biriktormeye hic kalmayacak. Bir ay calismazsam onumuzdeki ay ac olmak istemiyorum. Bunun icin birikim yapmam sart.
ne kadarlık bir ev arıyorsun bütçene göre
Para biriktirmek işe yaramıyor bu devirde
Ise yaramiyir ne yazik ki dogru. :( para biriktirmekteki amacim, ailem yok, yillardir gorusmuyorum, hastalikta saglikta bir sey olursa kullanirim en azindan, issiz kalirsam is bulana kadar idare eder diye. Yoksa birikimle bir sey yapilmiyor ki. Skmdiki 1800den 4800e cikardi. 5500'e kadar olsa fena olmazdi.
Kimsen yok mu
5500 zor gibi. bi soruştururum yinede uyguna ev var mı diye
Yok. Bir sekilde bagimiz koptu ya da ben kopardim. Zaten problemli insanlardi. Yalniz daha iyiyim ama boyle anlarda caresiz hissediyorum.
BU civarda 8 bin tl ile 12 bin tl arasında
seni iyi anlıyorum. eminim zordur
umarım şansın acık olur
Tesekkur ederim...
Rica ederim :)