Siz devlet başında olsanız neler yapardınız?

• Makam araçları iptal , onun yerine herkese togg ve maaşlarından da belli vergi.
  • 4-5 sene mv. Yapıp emekli olma gibi durum iptal.
  • İstanbul'a alternatif bir kent , Konya'ya sanayi kurardım büyük bir yer çoğu yeri de boş. Marmara depremi olursa Türkiye'yi taşır.
  • Civt maaş iptal , emekli olanlar yüksek maaş yok.
  • Memur ile asgari ücretli arasında maaş farkı dar olurdu. Memurlara yılda 1 defa zam yapardım.
  • Eğitim programına ek dersler koyardim , küçükluktrn itibaren ekonomi dersleri , yabancı dil ama ciddi mana da. Liseler de hem okuma hem yazma İngilizce yapardım.
  • Liyakat ana temel.
  • Vergi indirimi , affı falan yok ❗ sıfır araç aldım vergiden duş muhabbeti asla yok.
  • Ana politikam ham madde ithal et. Yapılmış ürünü ihraç et olurdu.
  • Suriyeli multeciler sınır dışı ederdim. Hatta Avrupa'ya geçmelerine de yardım ederdim. Avrupa da kriz çıksin ki ben daha rahat olayım.
  • Suriye sinirina mayın , elektriklo teller koyardım.
  • Cinsel istismar eden kişileri toplu alanlara girmelerine yasak yapardim Türkiye dr bulunduklari sürece çip takardim. kimlik kartlarını da kırmızı renk yapardım anlaşılsın diye biri baktığımda yediği boku bilsin. Onlar için çok berbat kosullarda hapishane yapardım. Ve içeride de bicaklanmalarini saglardim. Dayak falan yemelerini. Bunu bedavaya yapacak zanlı çok.
Siz devlet başında olsanız neler yapardınız?