Çalıştığı ve kazandiği paranin komple hepsini kenara koyuyor ve biriktiriyor. Evin bircok ihtiaci var halı, perde, sandalye dolaba yiyecek alinmasi lazim cok az şey var. Evimizi guzelleştirmeye çalişiyorum para istiyorum vermiyor boş ver alma pahali diyip bana kiziyor. Herseyin oahali olmasi benim sucummu. kendi ihtiaclarim var sac kremim bitmis almiyor para vermiyor sampuanimda bitmis. Kiyafetlerim artik eskidi ama almiyor. Aldigi gibi biriktiriyor. Calismak istiyorum calismamada izin vermiyor. Dolapta fazla birsey yok yemek yapmak icin ama her aksam eve geldiginde benden değişik yemekler yapmami istiyor. Ne istiyor bu adan benden. Haklimi? Yani her şey pahali evet ama bu pahalilik benim yuzumden mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnladığım kadarıyla evliliğiniz size zorunlu kılınmış yoksa bir insan böyle zindanımsı bir hayatı başka türlü reva görmez kendine. Çalışmak istiyorsan çalışırsın kendi hür iradenle. Eğer evde bakman gereken biri varsa o zaman durum başka. Onun haricinde eve para getiren kişi evdeki buzdolabını bile boş bırakacak kadar umursamaz biriyse dediğim gibi zorla evlendirilmişsiniz.
24 Yorumla
Soran+1 yılevet zorla evlendirildim
- +1 yıl
Yaşın göz önünde bulundurulduğunda sana şunu tavsiye edebilirim, evliliğinden mutlu değilsin, mümkün olsa ayrılırsın, mümkün olabilir mi diye sorarsan şunu söyleyebilirim, eğer finansal özgürlüğün varsa bu hayatta her şey mümkündür. Eğer eğitimini alıp iyi ve sevdiğin bir bölüm bitirip işe girersen o şeye (insan demek istemiyorum) muhtaç olmazsın, boşanabilirsin, ailen seni çekip vuracak mı? Vurabilirse vursun, insanı böyle bir şeye mahkum eden bir aileyle işin olmaz. Gerekirse devletten koruma alırsın. Tekrar okumana kocan izin vermez mi? Açık öğretim okuyabilirsin. Eğer iyi puanlar alırsan iyi işler bulabilirsin. Kısacası bu dünyada finansal olarak ne kadar özgürsen, o kadar özgürsün. Bence düşünmelisin, bu şekilde bir ömür geçmez.
Soran+1 yılTesekkurler değerlendireceğim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılEşiniz abartmış ve size değer vermiyor öyle şey mi olur yaa ayıp ne bicim eş o öyle adamla siz çok fazla yalanır ve hasretten gidersiniz maazallah diyeyim de
00 Yorumla
+1 yılİstekten ziyade asli ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir insan ile yapabileceğin en anlamlı şey boşanmak.
Alacak parası yoksa karşılıklı konuşun çalışman gerekiyorsa da çalış.
Zaten kadın dediğin 21. yüzyılda koca parası, baba parasından ziyade kendi parasını kazanmalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi parasini kazanmali fajat hem hukuken hem dinen bir erkek karisinin ihtiaclarini gidermek ve eve bakmak zorunda. Hrrseyi gectim calismama izin vermiyo
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamda yıllardır öyle. Evdeki eşyalar evli bir aileye ait degil gibi. Ogrenci evi gibi. Artik ogrenci evleri bile guzel esyalarla dolu gerci. Yatak odasi kırılıp dökülüyor. Dolabin kapaklari yok. Annem kac defa takim alalim dedi almadı babam. Oturma odasinda babamın bekarliktan kalma kanepeleri var. Evlenirken dogru duzgun takim bile almamis. Artik saldi annem. Bende saldim. Eve misafir çağırırken evin hakinden utaniyorum oyle diyeyim. Arkadaslarimi dahi evimiz duzgun olmadigindan cagiramiyorum. Arkadaslarimin evine gittigimde cok guzel, uyumlu esyalari var. Burasi salon, burasi oturma odasi dedirtiyor insana. Bizde her bir esya farkli, farkli renkte. Daginik duruyor o yuzden. Bizde saldik artik yapacak bir sey yok
30 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun sizin çalışmanız konusunda eşiniz bile olsa söz hakkı olmamalı. Çok üzüldüm durumunuza. Hak veriyorum size. Bence kesinlikle çalışmalısınız.
28 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına eve perde alicam perdeler yirtik sökük bir şekilde. Bir kadin olarak evimi guzelleştirmek istiyorum guzel ve ferah gormek istiyorum. Eve gelen komşular bu evin hali ne neden bu eve yeni bir perde falan almiyorsun diyor. Etrafimda kocalarindan izin almadan evine guzel guzel seyler alanlari gorunce imreniyorum :(
- +1 yıl
O yüzdeen napıyoruuuuz? Hemen cv oluşturup yarın iş başvurusunda bulunuyoruuuz. Böyle hayat geçmez ablacım. Yazık etme kendine.
Soran+1 yıl:( haklisin ama benim hic iş deneyimim olmadi lise mezunuyum ama bana hic bir is vermezler ki
- +1 yıl
Ben de lise mezunuyum ve markete girip çalıştım. Marketlere cv bırakabilirsiniz.
Soran+1 yılMarket peki naskl bir iş yeri yani rahatmi?
- +1 yıl
Bunu kullandığım için özür diliyorum ama ne rahatı ananı ağlatıyorlar :D mesela ben sabah 7.30da işe başlayıp akşam 10da dönmüştüm ve sadece 1 saat mola kullanıp oturdum. Geri kalan zamanda hep ayaktaydım. 3 saniye bile oturmadım. Eve giderken ayak bileklerimi kopacak gibi hissedip ağlayarak yürümüştüm iş çıkışı.
- +1 yıl
Bir de bunun üzerine benden 3 yaş büyük bir kız bana mobbin uyguluyordu. Bazen de arada değişik müşteriler çıkıp senin canını sıkabiliyor. Anlayacağın tam bir kurtlar sofrası. Market değil de kafelere de girebilirsiniz bence.
- +1 yıl
Mobbing*
+1 yılİşte her zaman dediğim olay bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı 1 tl olsun ama sizin olsun böyle erkeklerin eline muhtaç kalmayın bu yüzden okuyorum ve meslek sahibi olmak istiyorum sizin adınıza çok üzüldüm bunu yapmaya hakkı yok size bakmakla yükümlü hem her şeyi isteyipte hemde para vermiyor şaka gibi bu durumu düzgün bi dille anlatıp çözmenizi öneririm böyle ömür geçmez Allah yardımcınız olsun
32 Yorumla- +1 yıl
Dağcı abi bana mesaj atmışsın sesin çıkmıyor
+1 yılasla değil mecbur çalışman lazım erkeğin eline bakma şöyle yol yapabilirsin madem bana para vermiyorsun madem benim ihtiyaçlarım karşılanmıyor çalışıcam diceksin karışma diceksin he buna damı izin yok yol orada ya sen git ya ben gidim çözüm bu ayrılmak çözüm değil ama blörf yapabilirsin cimri kocaya tahamülüm yok :)
00 Yorumla
+1 yılDua et. Şükür et. Olay çıkarmamaya bak güzel bir dille güzel bir anda uyar eşini. Evden iş yap var öyle şeyler araştırın. Umarım anlar sizi
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor hanimefendi cok ugrastim ama olmuyor. Şükür ediyorum ama bir yere kadar
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun sabır selamet versin sizde bitirmeye çalışın imkanınız varsa veya mesafe koyun.
Bir erkek karısının bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ya sende calisicaksin paranı kazanicaksin ya da o senin ihtiyaçlarını karşılayacak dinen de bu böyle
00 YorumlaCanım Atatürk, şoyle yazıları okuyup kadınlara verdiğin hakları düşününce sana minnettar kalıyorum. iyi ki ekonomik özgürlüğüm var.
10 Yorumla
+1 yılEkonomik kriz adamı da krize sokmuş. Bir konuda hatalisin. Ekonomik özgürlüğünü evlenmeden almalıydın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılValla senin kocanda ayri cinsmis allah sabir versin 31 olsa çekilmez o tipler :))
16 Yorumla
Soran+1 yılSizde eşinize boyle davranirmisiniz? yani bir şey istese para verir misiniz ona
- +1 yıl
Ben bi kadinin çalisip ekonomik. ozgurlugunu alip esine mecbur olmamasini isterim hep erkege ezdirmemeli kendini ama calismiyosada vermek lazim pahali diyip vermemek sacmalik zaten o kendi kazaniyo parasini
Soran+1 yılBende calismak istiyorum ama eşim buna mudahale ediyor. Anladigim kadariyla sende eşini calistirmaktan yanasin
- +1 yıl
Çalismaliki bana mecbur kalmasin kendini bana ezdirmesin benim verecegim paraya mecbur kalmasin
Soran+1 yılYahu tabiki evet ama ya kendi calismak istemezse mesela
- +1 yıl
Evden gonderemiyosan çekicen artik yapacak bisey yok
+1 yılpeki sen nasıl karşılıyorsun o zaman parayı nereden buluyorsun
031 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani? Beyfendi ben kendi ihtiacimi param olmadigi icin haliyle karşilayamiyorum? zar zor eşim alihyor
- +1 yıl
çoğu kadın bu tür şeylerde eşlerini aldatıyor da ondan sordum
Soran+1 yılÇoğu kadin beni ilgilendirmez ben kendimi bilirim
- +1 yıl
sizin sadece maddiyat olarak değil ilgi sevgi ve cinsellik olarak da sorunlarınız var gibi eşiniz ile
Soran+1 yılYok sadece bu konuda sıkıntimiz var
- +1 yıl
o zaman cimri bir kocan var maddi açıdan bu da evde sıkıntılar ve kavgaya neden olur
Soran+1 yılOluyor zaten
- +1 yıl
kavganın olduğu yerde cinsellik ve ilgide olmaz ama
Soran+1 yılOluyor beyfendi onda bir problemim yok benim. Benim problemim cimriliği
- +1 yıl
o zaman katlanacaksın ya da sende çalışacaksın
Soran+1 yılcalismama musaade etse calisirim. Ustelik katlanmak sorunda degilim
- +1 yıl
o zaman şart koy ne zaman para veriri isen o zaman seks yaparız de
Soran+1 yıldenerim
- +1 yıl
çünkü erkekler sekse düşkünüz
Soran+1 yılHer erkek seks duşkunu değildir.
- +1 yıl
bence herkes seks düşkünüdür ama bu eşlerine bağlı bir durum dur
Soran+1 yılHerkes iradesiz olmak zorunda degil. akli basinda olgun ve nerde ne yapilmasi gerektigini bilen her insan seks duşkunu olmaz. Seks duşkunu ezikliktir. Sevdigin insanla ya da eşinle yaparsin ama bağimlisi olmak ergenler gibi itici
- +1 yıl
ama cinsellik evliğin bir parçasıdır o olmadan evlik zor yürür
Soran+1 yılBen parçasi değil demiyorum ama cinsellik duşkunu olmak ergen gibi cok kotu. One oyle. Sevdigine duşkun olur insan bu konuda. Herksese karsi degil
- +1 yıl
ergenlik ile alakası yok yani o kadar evli kadın erkek var ki hepsi cinsellik yüzünden eşlerinden şikayetçi o zaman onlarda ergen sana göre
Soran+1 yılBak sen demek istedigimi anlamiyorsun. Sürekli akli fikri seks olan ve ac kopekler gibi afedersin seks diye çirpinan bana gore ergendir. Ben evlilikte cinsellik olmasin demiyorum olsun hatta daha fazlasi olsun. Ama gelipte "ben seks duşkunuyum" demek cok yanliş. O ne oyle ac kopejler gibi. Ben karima duşkunum ya da sevdiğime duşkunum desen anlarim. Ama ben seks duşkunuyum demek cok yanliş. Bunlar kari koca arasinda olur cinsel sorunlari yuzunden ayrilanlari bilemem. Ben yapmasinlar demiyorum yapsinlar. Ama her yerede ulu orta "ben seks duskunuyum" demesin. Cok sacma birsey bu. İşi gucu akli fikri cinsellik olan adamdan ne hayir gelir. Erkek dedigin olgun akli basinda sevdigine sadik ve sadece sevdigine duşkun olmali.
- +1 yıl
sana hak veriyorum canım yani eşler genelde hem cinsel yetersizlikten hem ilgisizlik yüzünden ya aldatıyor ya da boşanıyor maddi acıdan eğer eşin az maaş alıyor ise eviniz kirada ise ona çalışarak maddi destekte bulun ama bunu eşin ile iki medeni insan gibi konuşarak çözmeye çalışın
Soran+1 yıleşim konuşmaktan anlamiyor. calismamada izin vermiyor. Ama denicem yinede. Bana gore aldatmanin bahanesi asla olmaz.
- +1 yıl
ne kadar maaş alıyor eşin eviniz kira mı
Soran+1 yılevimiz bizim. Ayda 17 bin aliyor
- +1 yıl
yani en azından eve 1-2 bin tl bırakması lazım bence
- +1 yıl
ama evliler için bile 17 bin çok az ben bekar iken bile 16 bin tl alıyorum
Soran+1 yılama duşun bizim kiramiz yok borcumuz yok.
- +1 yıl
benimde yok kiram 11 bin tl borcum var sadece :) eşin en azından sana harcaması için 1 bin tl vermesi lazım sonuçta senin kişisel ihtiyaçların olabilir elbise ayakkabı pantolon iç çamaşırı gibi
Soran+1 yılİşte vermiyor hep biriktiriyor kenara koyuyor
- +1 yıl
senden ondan uzak dur soğuk davran
Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Bunun haklılıkla ilgisi yok ihtiyaçlar önce karşılanır sonra birikim yapılır zorunlu ihtiyaç olmasa haklı dersim ama zorunlu ihtiyaç sonuçta..
00 Yorumla
+1 yılBiriktiriyor derken, düz tl olarak mı bankaya koyuyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen dolar aliyor bazen duz tl bankaya koyuyor
- +1 yıl
İkiside enflasyonu olan para birimleri, o para erir biter. Boşuna harcamamış olur.
Tutumluluk olması lazım ama onunki cimrilik kusura bakma ama eşi değil başka şey olarak mwvcutsun o catida
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( Eve perde hali ve sandalye almak istedigimi soyledim cok kzidi bagirdi bana bos bos seylere parami harcicam dedi bu konuda haklimi
+1 yılSen vardan yok ettikçe oda böyle devam edecek neden alistirdin ki bence ortak karar alın mutfak masraflarını ne tutuyorsa aylık sana versin az da olsa sende ondan bişe isteme yoksa düzelmez o parayı götürecek yanında
01 Yorumla
Soran+1 yılben nasil vardan yok ediyorum anlamadim?
+1 yılNe aldı da ne istiyor aynen bunu sor ona. Ve mutlaka çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsini anladım da dolaptan mutfaktan kısmak nedir. gerçek mi bu kadarı. hayat devam ediyorsa genel ihtiyaçlar da dvm ediyordur. tutumluluk başka bişey
00 Yorumla
+1 yılOna bu durumun böyle gitmeyeceğini söyle.
Ailesiyle konuş.
Çözüme kavuşturulması gerekir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin para kazan internetten dolar olarak normak yolla
020 Yorumla
Soran+1 yılİnternete guvenmiyorum benim amacim kocami nasil duzeltebilirm
Cevap sahibi+1 yılBu kafada çok zor
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılBen sana kazandırım anlatim
Soran+1 yılİstemiyorum teşekkür ederim. Ben fiziksel klarak calisabilecegim garson kariyerlik vb. isler bakiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu kafaya nerden ulaştınız ne ilgincsiniz. Esinize uzuldum
Soran+1 yılNe alaka beyfendi ne sacmaliyorsunuz. ana hakaret edemezsiniz. Ne alaka dedikleriniz? Ne varmis benim kafamda gayet normal ve duzgun kendimi ifade ettim size ne oluyor. Ne tarafim ilgincmis. Eşime ne icin uzuluyormussuuz ne alaka? Herkes size guvenmek zorunda degil ya da teklifinize evet demek zorunda degil. Guvenmiyorum bitti
Cevap sahibi+1 yılHangisi hakaret?
Soran+1 yılBu kafa diyerek zaten bu hakarete giriyor. Ne demek istedigimi siz cok iyi anladiniz. Beyfendi kimse size guvenmek zorunda değil, Kimse sizin teklifinizi kabul etmek zorunda değil herkes sosyal medya platformunda birilerine dolarmiş maaşmiş guvenmek zorunda değil ve bu gayet normal. İnternette tanimadigim etmedigim bir adamin aklina uyup belki kotu bir yola girecegim bunu bilemem ve hayir demem benim hakkim. Bunun kafamin ilginc olmasiyla ne alakasi var?
Cevap sahibi+1 yılCehalet zor ne diyim. Sirf evlenmke icin evlenmisler evde kalmamak icin
Soran+1 yılYa gerçekten beyfendi siz ne saçmalıyorsunuz kendinizdemisiniz? Yahu ne alaka ne alaka? Sizin dediğinizle bu ne alaka? Bunu cehaletle ne ilgisi var beyfendi? Güvenmemek cehalet mi oluyor? Ben size guvenmedim ve sizden iyi şeyler sezmedim. Size güvenmek zorunda değilim ve sizin teklifinize evet deme gibi bir zorunluluğumda yok bunun icin bana cehalet diye geçiştiremezsiniz.. Ben zorla evlendirildim yasim daha genc ne evde kalmasi? Aile zoruyoa evlendirildim ben. Hayatimi bilmeden etmeden konuşamazsiniz. Kafayimi yediniz siz
Cevap sahibi+1 yılHayat tecrübesi
Soran+1 yılNe tecrübesi? Bana gore sen tekin ayak birine benzemiyorsun ve senin verdiğin teklife evet demek zorunda değilim. Güvenmiyorum ve kebdime daha basit yoldan herkesin yaptigi gibi kasiyerlik garsonluk satiş danişmanliği gibi işler bakiyorum
Cevap sahibi+1 yılHahahahha insan bi konusur sonra buna karar verir. Neyse
Soran+1 yılAma siz benimle konuşmadan etmeden adimi bile bilmeden cahil diyebiliyorsunuz da ben niye sana diyemiyormuşum? Belliki güvenilir biri değilsin sen ve belki beni kotu bir yola goturuceksin ben bunu bilemem ve güvenmemek en doğal hakkım
Cevap sahibi+1 yılÇünkü daha tanimadan boyle yargilamaniz cehaletin gostergesidir
Soran+1 yılSizde daha tanimadan bu sekilde konusuyorsaniz siz de cahil bir insansiniz demektir. 4 defa soyledim yine soyluyorum KİMSE SİZE GÜVENMEM ZORUNDA DEĞİL? size guvenmeyen bir insana cahil diyemezsiniz. Buna hakkiniz yok. Velli zaten guvenilir biri olmadigin. Sizi başra hayir diyen bir insana cahil derseniz bende sizin cahil ve guvenilmez biri oldugunuzu duşunurum.
Cevap sahibi+1 yılAferin
Soran+1 yılBilgisiz ve cahil insanin tekisin. Ah cehalet ne zor şey (: Cahil sizi
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuğun yoksa bir an önce ayrıl hayat mı geçer bu cimri ve anlayışsız herifle! (Adam değil o herif bunun böylesi!)
00 Yorumla
+1 yılBoşan böyle insanlarla ömür geçmez cimrinin teki boşan ve kendin çalışıp kendine bak madem mutlu değilsin onunla birlikte olmanın bir anlamı olmamali senin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevmediğim insan tipi cimri. Ömür geçmez onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılamak zorunda. Karşılamıyorsa dava aç bak bakalım nasıl karşılıyor
00 Yorumla
+1 yıloff manyak mıdır nedir? ne diye evlendiniz o zaman? tamam birikim yapsın bu kötü bir şey değil ama dengeli olsun birazcık git adamakıllı konuş.
00 Yorumla
+1 yılFazla ezik yetişmişsin bence kendine bu soruyu sorman bile garip
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim
+1 yılİnsana hayatı çekilmez kılan insanların en başında bu tipler geliyor bence. Allah size sabırlar versin işiniz gerçekten çok zor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacma tipik babasinin taklidini yapan degisik tip heralde
010 Yorumla
Soran+1 yılBabasi ne alaka
Cevap sahibi+1 yılailesinden ne gorduyse onu yapar
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılBen kismeye sosyal medya hesabimi vermiyorum burdan neden ozelden konusalimki
Cevap sahibi+1 yılbilmem ilgimi cektin. olaMaz mi
Cevap sahibi+1 yılfake heasabin filan yok mu
Soran+1 yılnapicaksiniz beyfendi hesabimi siz
Soran+1 yılYa yeter ne istiyorsun benden ismimi bile bilmiyorsun neyin ilgisini cekiyorum. Manyakmisin nesin yazmiyorum kardeşim
Cevap sahibi+1 yılgunaydin adin ne
Soran+1 yılabicim defol git manyakmisisn
- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bence ailenin yanin agit
04 Yorumla
Soran+1 yılailem istemiyor beni
- +1 yıl
Takip edermisin
Soran+1 yılNeden anlamadim
- +1 yıl
Peki
Sen mi boşarsın ben mi boşayım
07 Yorumla- +1 yıl
her şey para değil bence para mutluluk getirmez
Soran+1 yıl@aklın_hayalin_ermez Herşeyin para olmasi degil konu. Konu cimrilik yani. Ben bu sekilde mutlu degilim
- +1 yıl
Kadında suç biraz var evlenmeden anlamış mı nasıl biri olduğunu?
- +1 yıl
Adam adam olsa bu konuyu buraya taşırtmazdı zaten o ayrı konu
Soran+1 yıl@aklın_hayalin_ermez zorla evlendirildim
+1 yılkendine bir iyilik yap böyle birisinden kurtul
10 Yorumla
+1 yılBunlar da adamım diye geziniyor etrafta işte
00 Yorumlaaile büyükleri ile konuş
00 YorumlaNe iyi bir kocaymış. Çok mu aradın bulmak için?
00 YorumlaBigun yapma sacma sapan is yapiyo
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey yapmayın sizde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadi destek de bulunabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılBen burdakilere guvenmiyorum herkes yalanci burdakilerin
Cevap sahibi+1 yılÇok kadına atim burada tabi herseyin bedeli oluyor
Soran+1 yılO bedelleri cok iyi biliyoruz. İstemem ben senin maddi yardimini. Git baska kadinlara et bu pis teklifini
Gizli Üye(36-45)+1 yılyokk artik.. sende ona verme uzak dur madem
00 Yorumla
+1 yılsana baksın diye mi evlendin adamla?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bana baksin diyemi evlendim kafayimi yedin sen? Konumuz bumu? Hukuken ve dinen bir erkek karisinin ihtiaclarini karşilamak ve onu gecindirmek zorundadir. Madem yapmiyor neden calismama engel oluyor? Adam dolaba bile zar zor birsey aliyor. Benim amacim bana bakmasi mi? ben zorla evlendirildim. Kendi istegimle evlenseydim evet yine benkm ihtiaclarimi karsilamak zorunda olacakti
- +1 yıl
Niye erkek zorunda? Kadın erkeğin ihtiyacını karşılasın böyle saçmalık mı olur? Kadın kendine bakamıyor erkek baksın diye evleniyorsunuz hepiniz
Soran+1 yılSen tum yazdiklarimdan bunu mu cikardin? Arkadasim siz anlamiyorsnuz galiba. Ben zorla evlendirildim. Bakin ZORLA. Ustelik HUKUKEN ve DİNEN bir koca karisinin ihtiaclarini karşilamasi evin geçimini sağlamasi ZORUNDA. Bilmiyprsaniz ogrenin. Ben aciz bir kadin degilim ihtiaclarim karşilansin diye evlenmem ama evlendiysem bir koca karisinin ihtiaclarini karsilmak zorundadir. Ayni sekilde kadinda. Hani karisi ya? hani nikahli eşi ya? Hani soyadini aldigi adam ya?
Soran+1 yılKarşilayamiyorsaniz ev gecindiremiyorsaniz evlenmeyin.
birikim yaptigina emin misin
01 Yorumla
Soran+1 yılEminim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bi annene git bi hafta anlar o
00 YorumlaBiraz onu cezbedici şeyler yap ikna et
03 Yorumla
Soran+1 yılyeter artik boyle yaptigim. Bazi seyleri kendisi anlasin istiyorum
Soran+1 yılÖzelimiz sizi ilgilendirmez ben burada başka bir şey anlatıyorum konumuz başka
+1 yılsana gurban olsun
06 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
çok mu pinti
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
kaç senedir evlisinz
Soran+1 yıl2
- +1 yıl
selam desek.. adın nedir
Boşa
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamiyorum elimde ekonomik ozgurlugum yok ailemde istemiyor beni
Soran+1 yılcocugum yok
+1 yılPinti
00 Yorumla
+1 yılabla ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılHala soruyormusun gerçekten? Tabiki hakkı yok!
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılNasıl koca
00 Yorumla
+1 yılHakkı yok
00 Yorumla
+1 yılVarki uapmiyor
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir hakkı yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. hayır yok
00 Yorumla
+1 yılBu hoş değil işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunuz var mı kaç yaşındasınız
01 Yorumla
Soran+1 yılcocugum yok 22 yasindayim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandan bekleyeceğine sen de çalış?
02 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor calismama mudahale oluyor.
Cevap sahibi+1 yılİzin vermemesine izin verme sen de. Senin sahibin mi o ne hakla izin vermiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel bakimlarina dikkat ediyor musun peki
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ediyorum ama imkanim oldukca. Bir kadina imkan sunulması lazim kişisel bakim için. Para vermiyor ve bakim ürünlerini alamiyorum kısıtlı bir yaşantim var
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı peki mesaj atabilir misiniz
Soran+1 yılNeden mesaj atayim size ne alaka
Cevap sahibi+1 yılBirkaç birsey soracağım
Soran+1 yıle sod burdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olmaz
00 YorumlaYaşınız kaç
07 Yorumla
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılVermiyor zar zor ihtiaclsrimi ona aldiriyoeum
Soran+1 yılMudahale ediyor
Soran+1 yılyok tesekkur ederim dusundugunuz icin
+1 yılVeren cikar
05 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum kimsenin parasini
- +1 yıl
Istersin zamanla
Soran+1 yılBeni tanimadan etmeden ne hakla boyle konusuyordun.
- +1 yıl
Kanusmak icin izinmi alacam
Soran+1 yılKonusmak icin izin alacaksin diye birsey soylemedim. Ama benim hakkimda yalan yanlis konusamazsin
+1 yılBen alayım sana
026 Yorumla
Soran+1 yılBen burdakilere guvenmem.
- +1 yıl
Sen bilirsin
- +1 yıl
Bi şans ver bence bana
Soran+1 yılNe yapacaksin allah icin
- +1 yıl
Benimde anlayacağım şeyler var dinlersin bu gece
Soran+1 yılNeyi dinliycen beyfendi ben kimseyi dinlemej falan istemiyorum yapicaginiz yardimin karşiligini falan isteyecekseniz uzak durun benden
- +1 yıl
Paralanmak istemiyor musun?
- +1 yıl
Karşılığında bir şey istemeyeceğim ama ilkin sana hediye bir şey göndereceğim
Soran+1 yılİstemiyorum ben kismenin parasina muhtaç değilim. İki kuruşunuz icin sizin her dediginizi yapamam gidin baska kadinlari kandirin
Soran+1 yılAmacinizin farkindayim. O gondereceginiz şeyi size hediye ediyorum
- +1 yıl
ne anladın? Sizin istediğiniz birşeyler olabilir hediye almak istiyorum
Soran+1 yılNe anladiğimi bence sen gayet iyi anladın. Kandıracaksiniz biliyorum :) ve bunun karşiliginda benden bir şey isteyeceksiniz.
- +1 yıl
Gel anlaşma yapalım senden bir şey istersem direk engelle beni..
benden bir şey iste sana alıp göndereceğim göndermezsem yinede engelle
Soran+1 yılGöndermenize musaade edemem. Yani eve gelen bir hediyeyi eşim gorurse hakli olarak kizabilir
- +1 yıl
Şubeden alırsın çözüm kolay
- +1 yıl
Bekliyorum seni hala
Soran+1 yılsimdi ne yapicagim yani bana hediyemi alicaksin
- +1 yıl
Evet sırf mutlu ol diye
Soran+1 yılHediye istemiyorum sadece ihtiaclarimi karşalayacak maddi guce ihtiacim var iş bulup calissam daha iyi
- +1 yıl
Bana yazar mısın artık özelden yemem seni korkma
- +1 yıl
Neden yazmıyorsun? Ne kaybedeceksin yani
Soran+1 yılYazsam ne olucak ki yani
- +1 yıl
Yaz işte bekliyorum hala
- +1 yıl
Bu gece dertleşelim biraz
- +1 yıl
Anlaşma yaptıkta bana dönmüyorsun
Soran+1 yılGerek yok beyfendi sagolun
+1 yılNe iş yapar
08 Yorumla
Soran+1 yılKaynakçı
- +1 yıl
Ne kadar kazanır
Soran+1 yıl14 bin ayda
- +1 yıl
Zaten sıkıntılılar
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Ilerisi sıkıntı onların
Soran+1 yılKimlerin ilerisi sıkıntı anlamıyorum sizi?
- +1 yıl
Kaynakçı
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam para vermiyor, ihtiyaçlarımı ve evin ihtiyaçlarını karşılamıyor. Hakkı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler