1000 liralık bir coin aldık mesela. Gittikçe değeri düştü 700,500,200 ve 0 oldu. 0'da durur mu yoksa -200, -500 olarak borç mu yansır?
Bu işi bilen uzman biri var mı?
1000 liralık bir coin aldık mesela. Gittikçe değeri düştü 700,500,200 ve 0 oldu. 0'da durur mu yoksa -200, -500 olarak borç mu yansır?
Bu işi bilen uzman biri var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kripto da borca girmezsin. Düştüğü zaman belirli bir yüzdede düşer 0 a inmez. Delist olmadıkça coin. Yatırımı cok olan coinlere yönelirsen onlarda delist olma durumu yok. şu an revaçta olan Shiba, doge gibi memeler. Ve birtakım diğer coinler. sana tavsiyem az sabret yükselsin. + ya geçince para sat hepsini etherum al
Yani yatırım yaptığım coinler yükselirse satıp etherum almalıyım. Binance platformundan coin yatırımı yapmayı düşünüyorum binance güvenilir bir platform mu tavsiye ettiğin önemli noktalar var mı? Anladığım kadarıyla coinlere yatırım yaptığımız para en fazla 0'lara yaklaşıyor.
+Zaten bi an'da paramın yükselmesi gibi bir derdim yok gayet sabırlı bir insanım coinlere yatırım yapıp aylarca bekleyebilirim. Kazandığım paranın ufak bir kısmını yeni nesil yatırımlara harcamak istiyorum böyle bir yatırım piyasası varsa elbet yükselir diye düşünüyorum.
Ben binancedeyim. Daha zarar etmedim. Sabır işi tamamen. Acele edersen cuku tutarsın
Eksisi yok. Spot piyasada en fazla değer kaybeder sonra belki toparlar ama marjinde liq olursan hepsi gider yine de eksiye gitmez
Yükselme ihtimali olan coinlere 200 - 500 civarlarında para koymakta sıkıntı yok öyleyse değil mi. En fazla 0'a yaklaşır? marjinde liq olmak ne demek hiç bilmiyorum kripto camiası nereden öğrenilir?
Btctürk gibi platformların eğitimleri vardı bir ara. Liq olmak vadeli işlem demektir. Bilmiyorsan kumar biliyorsan büyük nimettir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!