TÜİK'in son verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri belirlendi.
- 1. İstanbul
- 2. İzmir
- 3. Ankara
- 4. Kocaeli
- 5. Sakarya
- 6. Düzce
- 7. Bolu
- 8. Yalova

TÜİK'in son verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri belirlendi.

büyük şehirler niye pahalı biliyon mu? Küçük şehirlerde insan az ve malı iyi fiyata satamıycagını biliyor herkese. ama büyük şehirlerde nüfus fazla olunca biri almazsa öteki alıyor yüksek fiyattan o malı. ve haliyle o malı pahalıya alacak enayi olunca fiyatlar artıyor.
Yalan🙄 Nevşehir'de anam babam usulü akşam yemeği kişi başı 500 tele🙄 İstanbul'da 200 tlye doyuyorum ben😂
Zamanında 2016 yılı falan Elazığ künefe yemiştik fiyatı sormadan😂 çünkü İstanbul'a göre ucuzdur dedik meğer künefe değil kazık yemişiz😂 İstanbul'un adı çıkmış sadece. Eskişehire gittim yine aynı fiyatı geçirmeye bayılıyolar. İstanbul'da daha hiç kazıklanmadım😂😂 İstanbul'a kurban olun🥺😪
Yani bence burada bir eksik var özellikle turizm bölgeleri normal fiyatlardan 40 kat yüksek Antalya Alanya bölgesi Bodrum bölgesi, ama tabii diğer taraflarda pahalı ama turistik bölgeler iki katı pahalı
Cevap
54Cevap
Ankara da yaşıyorum
Bende neden her şey bu kadar pahalı diyordum.
Meğerse pahalı şehirde yaşıyor muşum.
Herşeyin pahalı oluşunun tek sebebi şehir ile alakalıymış
Ekonominin pahalılıkla ilgili
uzaktan-yakından hiç bir alakası yokmuş.🤣
Kesinlikle hayır Buralar her bütçeye uygun şehirler asıl pahalı olan şehirler Muğla Antalya bu taraflar tatil yerleri sadece turistlere yönelik kurulmuş bu düzen kendi halkına hiç bir şey yok ve aşırı pahalı
Sonuç? Gurur mu duyacaz İstanbul'da yaşıyoruz en en en pahalı sehirdeyiz diye... bizim millet cidden koyun bunla da gurur duyarlar
İkinci sırada memlekete bak. 😃 Mütekabiliyet yasası değişirse olacağı buydu. 2013 yılı sonrası tahminlerim tuttu. 😁
Bu listeyi yapanların Antalya dan haberleri var mı acaba
Bu liste kesinlikle doğru değil. İzmir Ankara düzce bolu sakarya da arkadaşlarım var ve gerçekten bursadan kat kat ucuz. Kesinlikle yanlış bu liste.
Avrupa konutlarından düz bir daire 10 milyon İstanbul harbi çok pahalı olmaya başladı.
Hayır değil ama seneye olacak gibi.. Ankara'da kısmen yaşama imkanımiz olursa baya zorlancaz
Manisa yok ama memleketim var İzmir hiç şaşırmadım İstanbul'dan sonra😄
Halen Türkiye ye pahalı diyen ve bunan inanan birilerimi var 😂😂
Evet birinciliği yine elden bırakmamışız.. 😅
Antalya'mızın listede olmaması şaşırttı. Antalya'da yaşayan tüm KS ailesine ayrıca selam olsun 🌿
Her konuda zirve olduğu gibi, pahalılıkta da zirvedeyiz
İstanbul Ekonomi konuşmayı siyaset yapmayı ve pahallıya bir şey satmayı çok sever
@yanlizimcokyanliz Elbette. Dünya başkenti olmak kolay meziyet değil
Dünyanın 1 başkenti olmaz birçok başkenti vardır... Londra bile bir başkenti olmaz.. 1 diye bir şey yok... 1 dersen kendini ayırmış olursun
Hiç inanmadım bu verilere ilk sırada bizim olmamız lazımdı
Tatil tarafı pagliidr. İstanbul gibi büyük şehirler herzaman paglidir
Listede Antalya'nın olmayışına özellikle şaşkınım...
Canım İzmir. Cumhuriyetin ilk günleri gibi...
Hep bizim oralari yazmişsin
5. Sıra ile evet diyorum
Vallaha bu gidişle ben ülkeden gidecem ama öyle ama böyle ne tatil var ne istediğimizi alabiliyoruz çekilmez bu ülke bitti artık.
İstanbul'da yaşıyorum çok dışarı hayatım olmadığı ve bekar olduğum için bana pek pahalı gelmiyor ama evli ve çocuklu insanlara allah sabır versin.
Ülkede uzun süreli (2 yıl ve daha fazla) olarak 3 şehirde yaşadım. İlk 3'teler :(
Antalya Muğla falan nerede oralar hep turistik olduğundan Türk şehri kategorisine girmemiş mi
Muğlanın yer almayıp Kocaeli nin yer alması saçmalığı peki.
Ev fiyatları 4 trilyon felan aw
Telekom allahin gunu paletime zam yapiyor... havadaki sinyalde zamlaniyor bizim memlekette
Ülkenin kendisi pahali zaten şehir sıralamaya gerek yok.
Bizim burası o kadar pahalı değil
İzmirin önü açık maşallah 🤔
Listede eksiklik var..
Biri bana duzce neden pahali aciklayabilir mi
Doğru ekmeğe ilk önce burada zam geliyor
Benim yaşadığım yer daha pahalı dır..
İstanbul sasirtmadi
Hayır bunlardan biri değil
İstanbul İzmir tamam da gerisi yanlis
Sakarya'yı bu listede görmek şaşırttı.
Karnı ağrısın bir numara 🤣🤣🤣
Değil ama olacak olması üzdü