14 yaşlarında oyun hesabı satmıştım.. ilk paramı oradan kazanmıştım :D

14 yaşlarında oyun hesabı satmıştım.. ilk paramı oradan kazanmıştım :D

Küçük bir kıreşte çocuklara yemek vererek ilk paramı kazanmıştım😍 liseye gidiyordum okul harçlığımı çıkarmak için aynı binada karşımızdaki daire de çocuk kıreşi vardı bir gün çocuklarla oyun oynarken bu iş teklifini almıştım bir sene boyunca her öğlen onlara yemek verip 50 tl mi alıp sevinçle eve giderdim 🤭
Liseye başladığımda çalışmak zorundaydım.. eczane kalfa market kasiyer kafe garsonluk.. ilk işim kafeydi. para için yaptığı şeylerde iyi kötü tecrübeler ediniyor insan.
Gerçekten öyle.. iyi ki erken atılmışim hayata. erken olgunlaşıyor insan.👍
Para kazandığım ilk iş babamın işiydi. 😂 Yaz aylarında okul tatildeyken giderdim ve haftalık alırdım.
İkinci işim de beyaz eşya dükkanında satış elemanlığı idi. Benim en sevdiğim ise içerik üreticiliğiydi. Şimdi bambaşka bir işteyim orası ayrı. 😂
Cevap
30Cevap
İlk para kazanma olarak soruyorsak oyun hesabı satmıştım bende hatırlamıyorum ama tam, bunun dışında serada çalışmıştım bir süre
Ben de internet cafede çalışıyordum tabi o zamanlar günümüzde ki gibi telefonlarda internet yoktu, bilgisayarlar yaygın değildi tüm mahalle gelirdi Metin 2, Counter Strike 1.6, Haylife oyunlarını oynardı. Sürekli Masa 3 1 saat, masa 10 yarım saat, masa 5 süresiz diye bağırırlardı. O zaman ki kendi kazandığım paramın zevkini şimdi hiçbir işte çalışarak alamam 😄
Merhaba Adminim,
İyi akşamlar, para kazandığım ilk iş, düşünüyorum, bilgisayar fabrikasında paketleme yapmak sanırım ya da küçükken taksitçi abi vardı, minibüs ile gelirdi ona yardımcı olurdum, kapı önleri süpürür, kolu komşuya bakkala gider ve terlik satardım! 😅
CS 1.6 serverım vardı 32 kişilik. 50 TL ye kiralamıştım. Full çekiyordu server 😂 10 liradan 12 adminlik 5 liradan 10 vip slot satmıştım ne güzel günlerdi ya
O muhabbetlerde şimdi de inanılmaz paralar dönüyor. Misal o zaman 40 TL'ye kiraladığın server için 100 online bile toplasan rahat 1.500 TL alıp çıkıyordun.
Şimdi 20.000 masraf yapıp şöyle 1.000 oyuncu toplayabilsen rahat getirisi 250 bin olur. Ah bende o parayı hibe edecek cesaret olsa :D Hiç riske giremiyorum
Valla çok uzaklaştım o şeylerden ya :D cidden iyi paralar dönermiş he. Benim bir arkadaşım daha dün söyledi knight online da draki mi ne öyle bir eşyayı 150bin tl ye satmış yuh dedim inanamadım :D ben şu an senin dediğin riskleri e-ticarette alıyorum oyunlar da mı alsaydım sjshjaj
''5x2.3 metre araba şemsiyesi'' google yazarsan ilk ürünüm oydu fakat dolar yüzünden ara verdim fakat kesinlikle inanılmaz başarılı bir ürün girişimi oldu benim için. Sonra dekoratif çiçeklik, doğal ahşaptan yapıp sattım. Şu sıralarda da bir oyun yapıyorum. Langırt gibi mekanlara koyup jetonla oynanacak bir model üzerinde ar-ge kısmındayım 1 ay'a biter :D
Oyun sektörü para konusunda fena gerçekten ya ama çok uzak artık çok
Oyuncak satmıştım çocukken, herkesin olmuştur özendiği jdjdj
Ben de 15 yaşımda amcamın yanında kantinde çalışmistim. Haftalık yevmiyem 100 liraydi😂
Evet ve hepsini biriktirip o zamanlar çalışmamayi seçen babama veriyordum. Baya da biriktirmistim o parayla eve televizyon ünitesi almışlardı.
Sanırım 8-9 yaşlarındaydım. Sürpriz yumurtadan çıkan oyuncakları biriktirip kuzenimle komşu komşu gezip satmıştık 😂
19 yaşında ütücü olarak işe başlamıştım. Ilk maaşımla da telefon almıştım. Hâlâ kullanıyorum djxbzbs
Sanırım ilk okul yıllarımda dayımın parçacı dükkanında çıraklık yaparken ilk paramı kazanmıştım :) Çocuktum o yıllar :)
Fabrikada işçi olarak çalışmıştım, ilk paramı öyle kazandım, ilk kazandığım para ne tatlıydı öyle, sonra kazandığım hiçbir para o kadar tatlı gelmedi.
OGame adlı bir tarayıcı oyununda hesap kasıp satıyordum. Yaklaşık bunu 3-4 yıl kadar yaptım, lise zamanlarımdı.
Okulda 10 kuruşa aldığım sakızları 25 kuruşa satıyordum, güzel kar ettim birkaç yıl :))
Kuzenimin iş yerinde muhasebede durmuştum onun yerine bir süre o tatildeyken. İlk işim oydu. 😃
Pandemi döneminde kazanmıştım ilk paramı. Makale yazıp satıyorduk arkadaşlarımla
Nasıl oluyor bi anlatır mısın ücreti nasıl
Tam net olarak hatırlamıyorum ama bir şey satmıştım sanırım
İlk paramı 10 yaşımda tabelacıda çalışıp kazanmıştım.
Yengem terziydi ona yardım ediyordum ayak işleri falan.
Rewardy uygulamasindan video izleyerek kripto para kazanmıştım. 2 dolar değerinde Litecoin 😂
Eskiler bilir kızılay sodalarının şisesi depozitolu olanlar var onları satardım
Üniversitede üniversite bünyesinde çalışıyordum.
Araba tamircisinde çalıştım ilk kazancım ordan oldu
İyi akşamlar hangi oyundu bu peki? Ben diş teknisyenliğinden almıştım ilk maaşımı
Aa bak ben knight cıydım 🤣
22 yaşında memuriyete atanmıştım. İlk paramı o şekilde kazandım
Pazarda su satmistim çocukken buz gibi soğuk sudan içeeen..
Hosteslik yapmıştım 🥺
Bir iş nasib olmadı bana ne yazık ki
Çocuk bakmıştım 🙂6 ay kadar
çocukken simit sattım öylesine sayılır mı :)
Palyonçoluk parayı aldiğimda eve koşarak gittim ve annem evde değildi cani sağ olsun
Bakkalda çalışmak evlere damacana su taşımak yaş 13 🤣
Günlüğüm 10 liraydı hiç unutmam 🤣
Sokakta yaptığım takıları satıyordum 😂
10 yaşında :)
Daha hiç para kazanmadım 😅
babama orucumu satmak : )
Baba parası yiyorum usjsjjs
Lise stajım 😂😂
Bağlarda üzüm kesmek.
Devlet Hastanesi yazı işleri bölümünde personellik
Ücretli öğretmenlik keşke atanabilseydim
Giyim mağazasında calısmıştım